Jump to content
IGNORED

Premier League 2017-18

ArleKino

Recommended Posts

Posted
7 minutes ago, Meazza said:

Jebote, koje su to gluposti. Hladan i proracunat! A Murinjo je mek, topao i spontan.

Murinjo je covek iz ranoda(tm), Velja Ilic, kraduckajte, ima dusu, domacin covek. Gladiola je proracunati, bezdusni robot, nije sluzio vojsku i nije ga zao.

• Replies 15.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Pokojni Ruxin

1570

• Weenie Pooh

1317

• copkillah

874

• Прслин

827

Posted

Mourinho upitan što Lukaku nije slavio, gle čuda, okreće priču na sebe. "Pa šta, ni ja nisam slavio. Ne zašto što sam nesrećan, ja sam srećan čovek, samo sam sa godinama sazreo, nisu više oni dani kada sam ludo i nezaboravno slavio pobede, sad sam ozbiljan čovek... a Romelu, on je sigurno bio veselo dete pa je sad zreliji."

Mekano, toplo, spontano :Hail:

Sturridge Watch: i dalje nije na klupi, treća ili četvrta utakmica zaredom. Hoće li ga uzeti neko za džabe u januaru?

Posted (edited)
27 minutes ago, Meazza said:

Jebote, koje su to gluposti. Hladan i proracunat! A Murinjo je mek, topao i spontan.

Kad radis s ljudima MORA neko da bude nezadovoljan, pogotovo u najkompetitivnijem od svih svetova. Za tvog obozavanog Murinja znamo da je izgubio svlacionicu u dva kluba i da su ga igraci sabotirali i busili, sigurno zato sto je andjeo. Najjace je citirati izvore iz autobiografija gde svako ture svoje kure hvali i krivi druge za sve kao dokaz za bilo sta.

Sve to na stranu, ti si napisao kako jedan radi s ljudima, a drugi s digitronom i ocekujes da te se shvati ozbiljno, stavise ljutis se sto ti covek pise da lupetas. :laugh: Pa to je najmanje sto je mogao da ti napise.

За разлику од gervasiusa који се свему овоме уопште није посветио, ти се искида жив и опет статива. 

Али хајде, пауза је до Ливерпула. Нисам написао да је Мурињо "мек, топао и спонтан", напротив: он управља људима. Прво иде формирање групе која има утисак да је сама против целог света. Онда се пумпа утисак да су под неком опсадом, да су се сви уротили против њих. Онда они кажу "Ма, јебаћемо им свима кеву!" па узму титулу. Када скапирају да у ствари нема никаквог рата и да их је он турирао, један проценат кажу "Свака част, јер узели смо титулу", а други "Пи, срам га било". Али, пошто изгуби тај утицај, нестаје његове основне предности над већином других менаџера. Тада губи свлачионицу и готов је. То се зове "специфичан и у његовом случају екстреман мен менаџмент" и то везе нема са оним "мек, топао" и како си већ ти нешто уписао. 

Гладиола, пак, што рече Муулер "живи у свом свету и цео дан размишља о два-три метра разлике у позиционирању". Не видим шта је ту "туре своје кури хвали", фантастичан фудбалер прича о методама рада успешног тренера. Или Фабрегас који каже да се он није уклопио у његов систем јер долази из другачијег. На страну фламбојантни Ибра, то је опет циркус своје врсте .

Али, све ово је мени досадније да пишем од киное, па ћу да се вратим на уобичајене зајебанције. 

Бај д веј, је л' знате да је Мурињо у овој сезони до сада освојио више бодова него Алекс Фергусон у осам сезона у којима је узео титулу и да је дао више голова од Арсеналових "Непобедивих" и Кигенових "Забављача"? Једино га јебе Ситијево лудило, иначе бисмо мало чешће цитирали ове податке. А тај ексцес је део лепоте фудбала исто колико ми Лестерова титула. Једноставно, нена гаранција. 

@Zico

Добро да је бар некоме јасно, већ сам се забринуо да сам се шлагирао, па да мумлам "Дај, бре, цигару", а ћерке плачу око кревета и кажу "Јао, зове баку шмрц-шмрц". 

Edited by Прслин
Posted
5 minutes ago, Прслин said:

Нисам написао да је Мурињо "мек, топао и спонтан", напротив:

Naprotiv, hladan je i proracunat.

Posted

Za deset minuta, trebalo je tri gola da daju.

Posted (edited)

@Meazza

Е, сад си ме зајебао  :lol:

Edited by Прслин
Posted

4 minutes ago, Прслин said:

@Meazza

Е, сад си ме зајебао  :lol:

Mogao si da se izvuces kao Jelence iz Radovana III i da kazes da je kontraverzna licnost, upadljivo hladan i topao. :D

Posted

Sjajan gol. Trebas biti genije, pa da ti on ne igra u derbiju.:sleep:

Posted

Плус онај слободњак. Убија човек. 

Posted

Pa vidiš da ga je odmarao ga za ovu utakmicu. Sve je to deo šireg plana koji mi obični smrtnici ne razumemo.

Henderson pokazuje znake života, dobrih par lopti je poslao napred. Prethodnih par meseci je bio očajan.

Posted (edited)

1) lako je pepu, on je došao na gotovo

Naknadna pamet. Da ne ponavljam šta je tačno pep preuzao, pisali smo široko i arle i ja. A ne bih ni mnogo žoze vs pepovao jer je so 2016, ali istorijskog konteksta radi moram da kažem - preuzeli su u isto vreme klubove koji si imali isto bodova na tabeli. S tim da je lvg strašno podbacio te prethodne sezone, dok se za pelegrinaru to već manje pričalo. Ali mislim da je najpoštenije da svako ko ovo tvrdi izbaci svoj quote od posle prelaznog roka leta gospodnjeg 2016 (nakon dolaska zlatana i pogbe), pa da vidimo ko je tada bio opšti favorit u očima furunaša.

2) okej, ali šta ćemo sa 500 miliona neprij arapske nafte

Smara potrošometrija među premierligašima skoro ko i krađometrija među večitima, svi imaju para, svi troše pare. I tu sam već previše puta pisao koliko je tačno ko potrošio (beše nekih 40m neto razlika u odnosu na najglasnije), ko misli da je toliko prosto dobro.

3) i dalje je copy/paste trener

Pep je sledbenik krojfove filozofije totalnog fudbala (mada je bielsa konkretno njegov najveći uzor). Ljudi koji igraju totalni fudbal igraju totalni fudbal. Jel su bielsa, lvg, kogod ikad odstupili i krenuli da igraju nizak blok i brze kontre preko onog jednog krila koje se skroz ne pokida u defanzivi? Jok. To na stranu, pep je ekstremno prilagodljiv. Prilagođava se svakom protivniku iz nedelju i nedelju i dosta vremena troši na pripremu, ali ako je to suviše sitno možete lako primetiti da je ovaj siti 2 sveta različita u odnosu na onu barsu, dosadno dobacivanje u nedogled* na stranu.

*I loathe all that passing for the sake of it, all that tiki-taka. It's so much rubbish and has no purpose. You have to pass the ball with a clear intention, with the aim of making it into the opposition's goal. It's not about passing for the sake of it.

4) a jel bi mogao on to sa alavesom

Verovatno ne, who gives a fuck. Sumnjam da će ikad iseći sebi patku da bi dokazao dokonom internetu do kojeg nivoa fudbalske skrnavosti dobacuju njegove metode, ako vam treba jedan argument da vas grije u hladnim -20 noćima predlažem da to bude ovaj.

5) eto i zlatan...

...su šabani. Anri ima zanimljivu pričicu kako ga je pep zamenio na poluvreme utakmice u kojoj je dao gol jer nije sledio njegova taktička upustva. Anri i dalje obožava čoveka. Anri nije šaban.

6) super sve to ali pep je sisica, a ja sam do jaja muževan

O-keeej, sve ti verujemo, samo spusti tu sikiru dok se nisi povredio :sleep:

Ako sam nešto propustio vičite :fantom:

Edited by Ruxin
Posted
1 minute ago, Weenie Pooh said:

Henderson pokazuje znake života, dobrih par lopti je poslao napred. Prethodnih par meseci je bio očajan.

+1 bilo bi izuzetno bitno da se on vrati

Posted

Lepo kaze Weenie, da je ovo bitniji mec, od onog protiv Evertona.:happy:

Posted (edited)

@Miljenko Nije bitniji, nego Flopara tako slepo veruje u svoje momke da misli da mogu svakog da pobede i kad ostavi trojicu-četvoricu najboljih na klupi.

Pričao je nedavno kako ga nervira što svi trube o "Fab Four", kao da ostali igrači ne doprinose ništa golovima Brazilaca, Egipćana, i Senegalaca... pa kao primere navodi Solankea i Lallanu koji odlično treniraju :D

Brazilski Lanzini i (hrvatski) Lovro ne priznaju najopasniji rezultat.

Edited by Weenie Pooh
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...