Jump to content
IGNORED

Premier League 2017-18

ArleKino

Recommended Posts

Posted

Jbg, vidi se trenerski pecat kod Junajteda. :fantom:

• Replies 15.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Pokojni Ruxin

1570

• Weenie Pooh

1317

• copkillah

874

• Прслин

827

Posted

Vala baš, vidi se trenerski pečat kod Rašfordove glume...

Posted
Ok, ali voljni momenat je drasticno bolji nego protiv Bournemoutha. Ovo je realno, za potrebe ove utakmice, skroz ok. Samo jos jedan da zabiju.

Ma Bornmut je napadao, ovi su jalovi-VBA nema pobedu od avgusta. No ubedljiva pobeda bez primljenog gola u gostima je uvek dobro dosla.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Posted

I sto sad Niom nije dobio zuti? Sta mu prica ovaj celavac?

Posted (edited)

@gervasius twinkleminkleson

Није фора, стварно мислим да је мало компликовано и да не разумеш. Не знам зашто те то вређа, вероватно си прелетео пост онако успут и посветио му три секунде и очигледно не знаш ништа о било чему што сам написао у том посту. Али, што би морао да знаш? Не прати свако опсесивно енглеске медије. Јака ствар, не капирам ни ја начин рада неких стручњака у области која је твој хоби, да не спомињем колико ли тек не знам нешто што је теби (и већини других овде) професија. 

Не бих се оволико ни расписао да ниси проценио да лупам баш у том једном посту од свих о Гвардиоли... пардон, Гладиоли, где сам написао нешто што није зајебанција. Уосталом, ево ти ако те занима шта ми је био извор за оно што сам написао (да Гладиола комуницира са играчима са којима се не слаже кроз проксије и да је хладан и прорачунат), па сам процењуј:  https://www.google.co.uk/amp/s/amp.marca.com/en/football/international-football/2016/09/01/57c87521ca4741fb088b4598.html

@MiddleClass

Ни против Бурмута? Не знам онда. Чудно. 

Edited by Прслин
Posted
12 minutes ago, radisa said:

Vala baš, vidi se trenerski pečat kod Rašfordove glume...

Naravno, kad Siti gazi onda je do Pepa, kad Junajted gazi onda je to do DDG-e i Lukakua. :fantom:

Posted

Umesto povredjenog Valensije ulazi Roho kome bandaziraju glavu!!! Vrhunac bizara.

A Baji ide pod noz, operacija zgloba i pauza 3 meseca minimum.

Posted

Ocajno branimo prekide, ocajno. Mada je moglo svirati faul Evansa nad Maticem.

Posted
24 minutes ago, Прслин said:

Није фора, стварно мислим да је мало компликовано и да не разумеш. Не знам зашто те то вређа, вероватно си прелетео пост онако успут и посветио му три секунде и очигледно не знаш ништа о било чему што сам написао у том посту. Али, што би морао да знаш? Не прати свако опсесивно енглеске медије. Јака ствар, не капирам ни ја начин рада неких стручњака у области која је твој хоби, да не спомињем колико ли тек не знам нешто што је теби (и већини других овде) професија. 

Не бих се оволико ни расписао да ниси проценио да лупам баш у том једном посту од свих о Гвардиоли... пардон, Гладиоли, где сам написао нешто што није зајебанција. Уосталом, ево ти ако те занима шта ми је био извор за оно што сам написао (да Гладиола комуницира са играчима са којима се не слаже кроз проксије и да је хладан и прорачунат), па сам процењуј:  https://www.google.co.uk/amp/s/amp.marca.com/en/football/international-football/2016/09/01/57c87521ca4741fb088b4598.html

@MiddleClass

Ни против Бурмута? Не знам онда. Чудно. 

Dobro.

Posted
22 minutes ago, Прслин said:

Не бих се оволико ни расписао да ниси проценио да лупам баш у том једном посту од свих о Гвардиоли... пардон, Гладиоли, где сам написао нешто што није зајебанција. Уосталом, ево ти ако те занима шта ми је био извор за оно што сам написао (да Гладиола комуницира са играчима са којима се не слаже кроз проксије и да је хладан и прорачунат), па сам процењуј:  https://www.google.co.uk/amp/s/amp.marca.com/en/football/international-football/2016/09/01/57c87521ca4741fb088b4598.html@MiddleClass

Jebote, koje su to gluposti. Hladan i proracunat! A Murinjo je mek, topao i spontan.

Kad radis s ljudima MORA neko da bude nezadovoljan, pogotovo u najkompetitivnijem od svih svetova. Za tvog obozavanog Murinja znamo da je izgubio svlacionicu u dva kluba i da su ga igraci sabotirali i busili, sigurno zato sto je andjeo. Najjace je citirati izvore iz autobiografija gde svako ture svoje kure hvali i krivi druge za sve kao dokaz za bilo sta.

Sve to na stranu, ti si napisao kako jedan radi s ljudima, a drugi s digitronom i ocekujes da te se shvati ozbiljno, stavise ljutis se sto ti covek pise da lupetas. :laugh: Pa to je najmanje sto je mogao da ti napise.

Posted

Scrappy. Najdraze bi zbog ove sirovine Gereta Berija.

Posted

Ali da je Hegazi zavrsio mec bez kartona :D  Ipak Murinju je sladje 3 boda uz cir zbog nerviranja, nego napuniti bedu do vrha. Dakle pojacati dozu onih shampona za cirase.

Posted

Još jedna izvlakuša, prije svega jer je WBA trenutno raspao tim. Kako se dovodimo u situaciju da branimo go cijelih 15 min do spasonosnog zvižduka, to je bes, ludilo.

Posted

I dalje ne mogu da se naviknem na cinjenicu da je Hegazy clan tima iz PL, pa makari West Broma. Koliko je covjek zbunjeno djelovao u Italiji, mislio sam da ce u najboljem slucaju da zavrsi u Rumuniji

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...