porucnik vasic Posted December 13, 2017 Posted December 13, 2017 51 minutes ago, Ruxin said: Nemojte, smara to političaranje. Mnogo je zabavnija ona podela gde su naši hipsteri vegeterijanci koji po ceo dan igraju fifu što im je kupila mama, a njihovi onako generalno mačo carevi što im je hobi polugolo rvanje sa međedima i držanje tog praavog fudbala u malom prstu Pa vi ne budite za murinja Истина.
kipo Posted December 13, 2017 Posted December 13, 2017 28 minutes ago, Miljenko said: Stoji da ne gledam svaki nas mec, te moram da pitam, ko je McTominay. Pojavljivao se u par utakmica tek, nije loš uopšte (poput Šoa) ali neće dobijati ozbiljnu priliku za prvi tim pored ovih, a nije više tako klinac. Zapravo, ne znam da sam vidio loš pas ili neku vrijednu grešku u tim nastupima.
porucnik vasic Posted December 13, 2017 Posted December 13, 2017 50 minutes ago, Weenie Pooh said: Klop rotira li rotira, ali opet nema mesta na klupi za Stukija. Ni za Gruju, naravno. Грујана је похвалио да добро тренира.
Pokojni Ruxin Posted December 13, 2017 Posted December 13, 2017 Runi obišao lukakua na listi strelaca, čekamo odgovor
Pokojni Ruxin Posted December 13, 2017 Posted December 13, 2017 Prerano sam počeo da pišem o uzastopnim pobedama, najpametnije da podvučem crtu na kraju
Weenie Pooh Posted December 13, 2017 Posted December 13, 2017 Kutinju se ne igra levo krilo u 442, više je lopta kod Robertsona nego kod njega.Biće mučno za gledanje ako ga ovi ne daju sami sebi na vreme.
John Coltrane Posted December 13, 2017 Posted December 13, 2017 Copi i Meazza su ozbiljno trsli kad se stiglo do Vucica na ovom topicu. Jebo vas Ruxin sto vas navukao na trolovanje. 72h Murinja. U ostalim vestima Lukaku prekinuo post u jos jednoj nebitnoj tekmi.
Прслин Posted December 13, 2017 Posted December 13, 2017 Сад се ми извукосмо, Ивоби кроз гужву у стативу са шест метара.
copkillah Posted December 13, 2017 Posted December 13, 2017 WBA overio precku. Sledi kazna? Odbranio bi Karijus rutinski da je išla niže
Recommended Posts