Zico Posted December 10, 2017 Posted December 10, 2017 1 minute ago, renne said: Pa što ne dade silvi za istu stvar Ne znam jbg, ja sam za to da se svako simuliranje, pogotovo ono u 16m, kaznjava zutim kartonom
renne Posted December 10, 2017 Posted December 10, 2017 Jebo Pogbu, nedostajao je Felaini, i to mnogo
Pokojni Ruxin Posted December 10, 2017 Posted December 10, 2017 Just now, MiddleClass said: Cestitke Ruxine! Hvala midl, vidi se ko je ovde gospodin čovek!
renne Posted December 10, 2017 Posted December 10, 2017 Just now, Zico said: Ne znam jbg, ja sam za to da se svako simuliranje, pogotovo ono u 16m, kaznjava zutim kartonom Pa eto, ja gledao kod Poljaka tekmu, čudom se čudili kako ono prvo jeste žuti, a ovo drugo nije
Meazza Posted December 10, 2017 Posted December 10, 2017 Vadjenje na Lukakua je nesto sto bi Murinjo trebalo da prica, ne mi. Kad imas luzersku taktiku koja vise prilici Sahtjoru protiv Reala u osmini finala LS nego jednoj ligaskoj utakmici koja je presudna za titulu i u kojoj ti je nereseno na domacem terenu u stvari poraz, onda si ti kriv i niko vise.
gervasius twinkleminkleson Posted December 10, 2017 Posted December 10, 2017 Pep bi mogao da se oproba konacno u nekoj ligi gdje ima vise od jednog kvalitetnog kluba
čekmeže Posted December 10, 2017 Posted December 10, 2017 7 minutes ago, Weenie Pooh said: Taj 1 je bio u liniji dodavanja a ne između Manea i gola, plus što je još jedan branič dokaskavao pola metra iza, morao bi da provuče loptu između njih. Bio bi rezonski šut da mu je leva jača, ovako... Eno okačio Aleksandar sliku, ne moramo da trošimo reči...
Weenie Pooh Posted December 10, 2017 Posted December 10, 2017 4 minutes ago, Aleksandar88 said: Prestani, jednostavno nisi upravu. Šta da ti kažem, ubedljive argumente imaš. Mane je šutirao iz potpuno nemoguće situacije umesto da rutinski doda osmorici savršeno postavljenih saigrača jer je sebična pizda. Klop je govno, Coutinho pičketina, niko nije u pravu osim tebe.
Pokojni Ruxin Posted December 10, 2017 Posted December 10, 2017 Ne bi naravno ni mogao murinjo da se nadigrava sa pepom, ali mi je skroz simpatično da je pokušao da ga prevari na nešto što je prošlo jednom pre tri godine. Kao da nije gledao siti ove godine pa ne zna da je pepara te sitnice davno rešio
MancMellow Posted December 10, 2017 Posted December 10, 2017 3 minutes ago, Meazza said: Vadjenje na Lukakua je nesto sto bi Murinjo trebalo da prica, ne mi. Kad imas luzersku taktiku koja vise prilici Sahtjoru protiv Reala u osmini finala LS nego jednoj ligaskoj utakmici koja je presudna za titulu i u kojoj ti je nereseno na domacem terenu u stvari poraz, onda si ti kriv i niko vise. Daj molim te, samo smo poceli tekmu zatvoreno.
189- Posted December 10, 2017 Posted December 10, 2017 3 minutes ago, MancMellow said: Prva je nesrecni slucaj mozda, druga je cista njegova greska da je lopta otisla samo desetak centimetara vise niko ne bi ni rec rekao. veci su fail napravili odbrambeni igraci cityja kod gola uniteda a to gotovo da niko i ne spominje. delph je i kod gola i posle bila jos jedna situacija napravio 10x vece greske od lukakua ali je on imao srece kod druge situacije za razliku od belgijanca.
Meazza Posted December 10, 2017 Posted December 10, 2017 Just now, MancMellow said: Daj molim te, samo smo poceli tekmu zatvoreno. Da, tekmu koju ste morali da pobedite. U stvari mozda gresim, mozda cilj i nije titula, ali u tom slucaju what's the big deal?
MancMellow Posted December 10, 2017 Posted December 10, 2017 2 minutes ago, 189- said: da je lopta otisla samo desetak centimetara vise niko ne bi ni rec rekao. veci su fail napravili odbrambeni igraci cityja kod gola uniteda a to gotovo da niko i ne spominje. delph je i kod gola i posle bila jos jedna situacija napravio 10x vece greske od lukakua ali je on imao srece kod druge situacije za razliku od belgijanca. Ma ok necu da se svadjam covek je prosto kriv za gol kojim smo izgubili
kipo Posted December 10, 2017 Posted December 10, 2017 Nije samo do toga, ManU ne igra kao ManU... Jbg, ali tako je...+1
Recommended Posts