189- Posted November 29, 2017 Posted November 29, 2017 sudijska govna iskljucila contea nakon sto se ovaj s pravom bunio zbog nedosudjenog kornera. koliko nam je napad tup bez hazarda, cudo jedno
Прслин Posted November 29, 2017 Posted November 29, 2017 (edited) Mрзим Рунија, али мање од ових Евертонових навијача који покушавају да уведу транс на енглеске трибине. едит: Мада, капирам да су ово у ствари Вест Хемови гостујући навијачи. Тиме би вечерашњи угођај био потпун. Edited November 29, 2017 by Прслин
copkillah Posted November 29, 2017 Posted November 29, 2017 Ludnica u Stoku Sent from my MI 4LTE using Tapatalk
Weenie Pooh Posted November 29, 2017 Posted November 29, 2017 LFC uspešno izbegava da povede sa tradicionalno nezgodnih 0-3.Daće jedan sami sebi do kraja, nema sumnje.
copkillah Posted November 29, 2017 Posted November 29, 2017 Ovo što je Mane promašio je karmička ravnoteža za neisključenje Minjolea, tako da smo na nuli
radnik Posted November 29, 2017 Posted November 29, 2017 Isto sam i ja pomislio copi, a i vini je u pravu ... mora jedan sam sebi.
Weenie Pooh Posted November 29, 2017 Posted November 29, 2017 Meni više žao šanse koju je Solanke sjebao, prelepo su odigrali pre toga on i Firmino.Previše zatvoreno posle gola, po običaju. Can i Gini užas, po običaju.
Прслин Posted November 29, 2017 Posted November 29, 2017 Ово је једно од најгорих издања Вест Хема које сам гледао, а гледао сам их доста. Испадамо сигурно, да могу сада бих фаст форвардовао на почетак Чемпионшипа. Клуб се распада, власници су болиди, нови стадион ће бити симбол пропасти овог клуба који је ако не нестао, а оно заувек промењен када је Болејн граунд дигнут у ваздух. Крај једне ере у којој се испадало из прве лиге и у њу враћало, али никада бедније него сада. Катастрофа.
Jean-Luc Picard Posted November 29, 2017 Posted November 29, 2017 4 minutes ago, Прслин said: Ово је једно од најгорих издања Вест Хема које сам гледао, а гледао сам их доста. Испадамо сигурно, да могу сада бих фаст форвардовао на почетак Чемпионшипа. Клуб се распада, власници су болиди, нови стадион ће бити симбол пропасти овог клуба који је ако не нестао, а оно заувек промењен када је Болејн граунд дигнут у ваздух. Крај једне ере у којој се испадало из прве лиге и у њу враћало, али никада бедније него сада. Катастрофа. Vaistinu. Ovo ovde, ovo je igra za grčevitu borbu za opstanak ali u Čempionšipu. A pre samo godinu i po sve je delovalo tako lepo i ružičasto.
Timmy Posted November 29, 2017 Posted November 29, 2017 Debil sto komentarise City na SK6 rece autopogodak Od svega na tv najgori su komentatori na ovim velikim brojevima na SK.
Pokojni Ruxin Posted November 29, 2017 Posted November 29, 2017 Dobro ga zavuko van dajkara, uklopiće se u klopovu odbranu
Прслин Posted November 29, 2017 Posted November 29, 2017 Најјачи коментар на Вест Хемовом форуму: Somewhere Slaven Bilic is lighting up a fat one and banging out Born to Run on Guitar Hero.
Recommended Posts