Jump to content
IGNORED

Premier League 2017-18

ArleKino

Recommended Posts

• Replies 15.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Pokojni Ruxin

1570

• Weenie Pooh

1317

• copkillah

874

• Прслин

827

Stvarno se digla hajka na Murinja kao da je 10ti na tabeli, ispao iz Liga Kupa, a u LS ga preslisali Benfika i Bazel.

Ipak mu Pogba nedostaje u momentu kada igra 3 derbija, a i u njima ima 1-1-1 uz gol razliku 1:1. Big deal.

Da City ne deluje ovako monstruozno ne bi ni Murinjo bio tema.

Posluzicu se infom sa jedne druge teme na drugom mestu. Poslednjih 10 derbija u gostima:

Arsenal 0-0, City 0-3, Tott. 0-0, Liverpool 0-0, Chelsea 0-4, City 0-0, Arsenal 0-2, Tott. 1-2, Liv. 0-0, Chelsea 0-1.

Dakle impresivnih 0-5-5 tj. 5 bodova i fantastacni 1 pogodak. Lako je boraniju puniti, na muci se poznaju junaci. Bar malo priblizni protivnici poslednih godinu-dve i bulja gace zvace.

Kажем ја гледају се само дербији.

Eto Ranijeri je bolji u zadnje tri godine u Engleskoj.

Том логиком можеш да тврдиш и да је Ранијери најбољи тренер свих времена. Али, пошто тврдиш и да је осмина финала Лиге шампиона мањи успех од освајања Купа Уефа, замолио бих те да преузмеш gervasiusа и да му објасниш да су три полуфинала Лиге шампиона за редом у ствари више од две титуле првака Европе. :fantom: Edited by Прслин

Od ovoga može da se rikne.

Osmina finala znaci dve stvari:

1) da si takmicenje poceo u najelitnijem Evropskom takmicenju, a ne u onom za luzere

2) da si prosao grupu u tom najelitnijem Evropskom takmicenju

3) da si zvanicno u 16 najboljih u Evropi

Ako igras LE to znaci:

1) da si se kvalifikovao kao luzer u svojoj ligi ili

2) da si se kvalifikovao kao luzer u grupi CL

i ako osvojis, osvojio si drugorazredno takmicenje za luzere.

1) da si takmicenje poceo u najelitnijem Evropskom takmicenju, a ne u onom za luzere

Ako igras LE to znaci:

Osvajanje LE znači da si uzeo jedno od dva evropska fudbalska takmičenja za najjače klubove, drugo po važnosti. I da si prošao grupe, eliminacionu fazu i pobedio sve do kraja. I da će ti za 20-50-100 godina neko obilaziti muzej i videti taj pehar, i čitati o njemu, pošto će to stajati u statistici, a neće videti pehar osmine finala LŠ.

Mislim, potpuno je besmisleno i polemisati o tome.

Edited by ljakse

Pogbu pominjem zbog prosle sezone, mislim da nije bio na nivou svog talenta. U svakom slucaju nije preterano napredovao kod Zozea.

Ove sezone kad je Pogba bio na terenu, Utd je davao 4 komada po mecu. Poceli su da posrcu posle njegove povrede.

Том логиком можеш да тврдиш и да је Ранијери најбољи тренер свих времена.

To ne mogu. Ali mogu da tvrdim da je imao zapazenije uspehe od Murinja u poslednje tri godine u Engleskoj.

Али, пошто тврдиш и да је осмина финала Лиге шампиона мањи успех од освајања Купа Уефа, замолио бих те да преузмеш gervasiusа и да му објасниш да су три полуфинала Лиге шампиона за редом у ствари више од две титуле првака Европе. :fantom:

Zaista ne znam kako bodujes. Ja imam jednostavan sistem - ako si ispao iz grupe u CL ili se za nju nisi kvalifikovao ni po kojoj logici ne mozes biti medju 16 najboljih u Evropi.

Osvajanje LE znači da si uzeo jedno od dva evropska fudbalska takmičenja za najjače klubove, drugo po važnosti. I da si prošao grupe, eliminacionu fazu i pobedio sve do kraja. I da će ti za 20-50-100 godina neko obilaziti muzej i videti taj pehar, i čitati o njemu, pošto će to stajati u statistici, a neće videti pehar osmine finala LŠ.

+1

No dobro.

Надам се да ће Меаца да батали ово своје тренутно помрачење ума.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Po toj logici ispada da je osvajanje EL bolje i od ulaska u polufinale CL. Sto ocigledno nije tacno, sa peharom ili bez.

Надам се да ће Меаца да батали ово своје тренутно помрачење ума.

OK, smatrajte da sam ekscentrican. :D Necu vise da pisem o tome, vidim da se niko ne slaze. :)

Ako igras LE to znaci:

ova logika bi ti bila dobra da u ls stvarno igraju 32 najbolja kluba u evropi a ne razni sampioni rumunije, azerbejdzana i moldavije.

niko nece pamtiti ko je bio u osmini finala u sezonama 13/14, 14/15 i 15/16, nego ce se pamtiti da je sevilla uzela tri uzastopna kupa uefa. i siguran sam da nijedan navijac ili igrac seville ne bi menjao osminu finala sa tom titulom.

Klub nivoa Mančester Junajteda prosto nema šta da traži u LE, kad su se već našli tamo spletom okolnosti naravno da je bolje da je osvoje, ali proglašavati sad to za neki bog zna kakav uspeh nema nekog prevelikog smisla po meni. Po toj logici skoro mi dođe žao Barse, Bajerna, i Reala, njima se verovatno u narednih 20+ godina neće desiti da osvoje drugo po kvalitetu evropsko takmičenje.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...