John Coltrane Posted October 21, 2017 Share Posted October 21, 2017 Pu mater ti jebem, izadji sam napolje. Bolje da sam otisao da gledam Macva-Borac Cacak. Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment
ArleKino Posted October 21, 2017 Author Share Posted October 21, 2017 Mata jeste izgubio loptu i stvorio im kontru ali Lindelof je morao da se zaleti na ovaj prvi for Moya i da pokupi loptu. Sent from my iPhone using Tapatalk Jes', pa da napravi penal k'o protiv Reala u Merici. :D Pep nastavlja sa srozavanjem, ovog puta citave lige. :( Link to comment
Lancia Posted October 21, 2017 Share Posted October 21, 2017 Okej je ovaj hadersfild zvucis zabrinuto Link to comment
Pokojni Ruxin Posted October 21, 2017 Share Posted October 21, 2017 zvucis zabrinuto Pomalo. Prošle godine smo imali makar tu ligu evrope da ga drži na klupi... Link to comment
MancMellow Posted October 21, 2017 Share Posted October 21, 2017 E sad da vidimo u drugom poluvremenu da li mozemo do titule ove godine Link to comment
kipo Posted October 21, 2017 Share Posted October 21, 2017 Murinjo bog fudbala. Lindelof, pored zrna samopouzdanja trenutno, nema skok niti će ga kad imati. Potpuno nevjerovatno. I sad on i Smoling treba da iznesu par utakmica. Mrka kapa ako Džons duže ostane u autu. Link to comment
Pokojni Ruxin Posted October 21, 2017 Share Posted October 21, 2017 Pomalo čudi da su kola krenula nizbrdo posle onako herojski izvojevanog boda na teškom gostovanju protiv klopove tvrđave Link to comment
MancMellow Posted October 21, 2017 Share Posted October 21, 2017 Murinjo bog fudbala. Lindelof, pored zrna samopouzdanja trenutno, nema skok niti će ga kad imati. Potpuno nevjerovatno. I sad on i Smoling treba da iznesu par utakmica. Mrka kapa ako Džons duže ostane u autu. Ne znam kad se Bailly vraca Link to comment
kipo Posted October 21, 2017 Share Posted October 21, 2017 Više začuđuje što Klop nije razbio jednu te istu, dosadnu i strašno predvidivu taktiku. Klopara morao mijenjati sve tri udarne igle, jedva šansu da su napravili Link to comment
kipo Posted October 21, 2017 Share Posted October 21, 2017 Ne znam kad se Bailly vraca NI ja, ali Džons je dosad baš značio. Od priprema igra fenomenalno. Link to comment
John Coltrane Posted October 21, 2017 Share Posted October 21, 2017 Kao sto rekoh bice goleade, niko od 3 iza Lukakua ne igra odbranu Moram Miki brzo da udje da poveze malo sredinu, previse krila idu unutra, previse pogresnih pasova. Jeste da se iz aviona vidi da fale Baji i Pogba, ali protiv Hadersfilda to ne sme biti problem. Link to comment
MiddleClass Posted October 21, 2017 Share Posted October 21, 2017 Jadni Mou. :( Sad ce preokret! Link to comment
Pokojni Ruxin Posted October 21, 2017 Share Posted October 21, 2017 (edited) Više začuđuje što Klop nije razbio jednu te istu, dosadnu i strašno predvidivu taktiku. Klopara morao mijenjati sve tri udarne igle, jedva šansu da su napravili Kloparina problematičnost je nesumnjiva i pogolema, ali više sam aludirao na to da možda nije bila skroz dobra ideja uništiti momentum ekipi koja je igrala vrlo dobro radi malo veće šanse da se uzme jedan bod više od nule -_- Edited October 21, 2017 by Ruxin Link to comment
Weenie Pooh Posted October 21, 2017 Share Posted October 21, 2017 Hoćeš da kažeš da na Huddersfield nije izveo bunker, pa su zato primili dva gola za pola sata? Specijalni bog fudbala mora da bude u pravu kako god da okreneš. Link to comment
Recommended Posts