Pokojni Ruxin Posted October 14, 2017 Share Posted October 14, 2017 Upisao se i silva B Trenutno brojimo solidnih 29 golova na 8 utakmica Link to comment
kipo Posted October 14, 2017 Share Posted October 14, 2017 Palas bi pošteno razbio Čelzi da su malo ozbiljniji u završnici Link to comment
porucnik vasic Posted October 14, 2017 Share Posted October 14, 2017 Праслине, ову сте могли и да добијете. Link to comment
Lezilebovich Posted October 14, 2017 Share Posted October 14, 2017 Sakho je izveo jedan od glupljih poteza koje sam video od profesionalnog fudbalera. Sa golaut linije umesto u korner vratio je loptu petom u pun kazneni Link to comment
Giggsy Posted October 14, 2017 Share Posted October 14, 2017 Kako ce biti lepo kad Mou bude odvalio Arape pocetkom decembra sa 16 posto poseda Link to comment
kipo Posted October 14, 2017 Share Posted October 14, 2017 Bravo za Palas. Moglo je komotno biti 3-4 gola u mreži Kurtoe. Hodžson > Konte Link to comment
gervasius twinkleminkleson Posted October 14, 2017 Share Posted October 14, 2017 City trenutno djeluje toliko bolje od ostatka lige da je teško zamisliti da ne osvoje titulu. A opet, imam osjećaj da će imati momenata kad ce gubiti bodove jer će pep da proba da igra sa 5 štopera i 5 lijevih krila, ali koji će svi igrati na desnoj strani Link to comment
Pokojni Ruxin Posted October 14, 2017 Share Posted October 14, 2017 Pa ne verujem da će biti baš toliko lako koliko trenutno deluje (posebno sa našim tankim kadrom -_- ), ali bio bi vala ogroman zločin prema fudbalu da murinjo ovo uzme ispred pepa nekom antifudbalskom mađijom. Mislim sumnjam da ćemo uopšte uzimati to u obzir tamo negde za 2 meseca, ali trenutno su oni ti koji kao prate rezultatima, dok su čelzi, arsenal i liverpul praktično već otpisani. Nadam se stvarno da se i spursi neće raspasti u nekom trenutku, bez zajebancije. Link to comment
189- Posted October 14, 2017 Share Posted October 14, 2017 kakva sramota. luiz, cahill, willian i batsuhayi nemaju sta da traze u ovoj ekipi. jos sve na ovu igru povredio se moses koji kao i morata i kante isto ima povredu zadnje loze. cak mi je i body language ekipe delovao cudno, kao da ih bilo bas briga za rezultat. conte neobicno miran... bice bolje. Link to comment
Прслин Posted October 14, 2017 Share Posted October 14, 2017 (edited) Па то су те ваше пост-шампионске сезоне. Праслине, ову сте могли и да добијете.А, јебига. Баблси и тај рад. Имаш ПМ. Edited October 14, 2017 by Прслин Link to comment
Fakundo Sava Posted October 14, 2017 Share Posted October 14, 2017 Koji igrač je pre 7-8 godina kao mlad prešao iz Lacija u Mančester? Mislio sam da je to Antonio Valencia ali on je došao iz Vigana,ovaj je polušpic i čini mi se da se zove isto Valencia Link to comment
MancMellow Posted October 14, 2017 Share Posted October 14, 2017 Koji igrač je pre 7-8 godina kao mlad prešao iz Lacija u Mančester? Mislio sam da je to Antonio Valencia ali on je došao iz Vigana,ovaj je polušpic i čini mi se da se zove isto Valencia Kolarov? Link to comment
gervasius twinkleminkleson Posted October 14, 2017 Share Posted October 14, 2017 (edited) Macheda (prije 10ak godina, doduše) Edited October 14, 2017 by gervasius twinkleminkleson Link to comment
Lancia Posted October 14, 2017 Share Posted October 14, 2017 devet bodova vise od cetvrtoplasiranog?! Link to comment
Pokojni Ruxin Posted October 14, 2017 Share Posted October 14, 2017 To jedino ako arsenal izgubi, inače 9 bodova više od petoplasiranog. Koji je rutinirao tvog simonea btw Link to comment
Recommended Posts