Jump to content
IGNORED

Premier League 2017-18

ArleKino

Recommended Posts

• Replies 15.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Pokojni Ruxin

1570

• Weenie Pooh

1317

• copkillah

874

• Прслин

827

Posted

Inbredi

Sent from my MI 4LTE using Tapatalk

Posted

Tako liči na Liverpool sve ovo...

Čist faul Okazakia nad MInjoleom... Sad je valjda dozvoljeno golmane u Engleskoj vući za dres?

Alo to nisu videli u buketu ljudi mogli su bar svirati zuti Minjoleu za povlacenje Okazakia :fantom:

Sent from my iPhone using Tapatalk

Posted

Alo to nisu videli u buketu ljudi mogli su bar svirati zuti Minjoleu za povlacenje Okazakia :fantom:

Pa povlačenje Minjolea uopšte nije bilo u buketu... Inače, da, po pravilima su trebali dati karton Minjoleu, verovatno i crveni, što bi tek bio smehotres...

Uvedite jebeni pregled snimka, kao u portugalu, imbecili jedni...

Posted

Sto produzi sudija ovoliko? Nije smeo da im da korner.

Posted

Tako rezonuje i Gojko, kao da je gol poništen zbog faula nad golmanom bio bi sigurno penal jer je posle Mignolet povukao Okazakija :isuse:

Posted

Zbog ovakvih stvari ću uvek slatko da se smejem kada engleska reprezentacija ispuši

Posted

Sto produzi sudija ovoliko? Nije smeo da im da korner.

Nije trebalo ni da sudi faul Matipu zbog neizmicanja zahuktalom Vardiju u trenutku kad je lopta već u posedu golmana, ali šta sad.

Moraće da se odigra nešto i u drugom poluvremenu. Kup utakmica je slično išla kao i ova, LFC komotno držao sve pod kontrolom a onda zaboravio da istrči na teren posle pauze.

Posted

Can i Wijnaldum standardno jadni, sve što se iznosi iz odbrane moraju da vuku Henderson i bekovi. Nemac danas zajebao sve što je pipnuo.

Posted

Poručniče super ti ovaj gomez :fantom:

Није га вукао много Магвајер.

Posted

Džan greši opet, a onaj idiot ne svira ofsajd od 2m :isuse:

Posted

Каква је битанга ћелави судија.

Posted

Sta je sa Staridzom i ostalim spicevima u vas? Firmino je ocajan kao udarna igla.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...