porucnik vasic Posted July 5, 2017 Posted July 5, 2017 Može al pod uslovom da sačekamo kraj prelaznog roka. Možda se desi neko augodno iznenađenje. :D Важи.
copkillah Posted July 5, 2017 Posted July 5, 2017 Sasvim fino pojacanje za smesne pare 52 miliona funti baš i nisu smešne pare, doduše do kraja prelaznog roka možda i postanu :D
Giggsy Posted July 5, 2017 Posted July 5, 2017 Da sa bonusima mada priznajem da sam i za neke jos manje pare mislio da je dosao. U svakom slucaju kakve se cene vrte i dalje je ovo dobar poso narocito zato sto je na trzistu malo napadaca btw. Izgleda da smo za Perisica ponudili 50 miliona. Tolko o parama
borris_ Posted July 5, 2017 Posted July 5, 2017 U nekom normalnom svijetu i u danasnje vrijeme, 50M€ + bonusi za Lacazette-a je sasvim realna cijena. U PL su to male pare.
jiraiya Posted July 5, 2017 Posted July 5, 2017 ne znam kad ističe ovaj ugovor za TV prava, priča se da imaju u planu još 30 uživo prenosa i to u nekim terminima 10-11 i 20:45 plus ovi iz Mančestera forsiraju priču da dozvole klubovima da sami pregovaraju oko prodaje prenosa van ostrva
MancMellow Posted July 5, 2017 Posted July 5, 2017 (edited) Ne znam šta će to Cityju, ali mi bismo se razvalili od para. A i Poolu bi dobro doslo. Edited July 5, 2017 by MancMellow
Giggsy Posted July 5, 2017 Posted July 5, 2017 U nekom normalnom svijetu i u danasnje vrijeme, 50M€ + bonusi za Lacazette-a je sasvim realna cijena. U PL su to male pare. Pa bas to. Kakve se sulude plate pominju ovo je super.
ArleKino Posted July 5, 2017 Author Posted July 5, 2017 Domino-efekt: Atletico dobio zabranu registracije igraca pa Lacazette nije otisao kod njih, a Griezmann nije otisao u United. Sad bi bilo lijepo naci kakvog centralnog veznog. Goretzka, Krychowiak... Spominje se Pjanic koji je za mene olicenje bezmudosti.
jiraiya Posted July 5, 2017 Posted July 5, 2017 AM je kolko sam razumeo odustao od Lake zato što je Simeone tražio samo Kostu kad je saznao da ga Čelzi prodaje
MancMellow Posted July 5, 2017 Posted July 5, 2017 U medjuvremenu sam se setio i sta ce Cityju ono sa prenosima
borris_ Posted July 5, 2017 Posted July 5, 2017 Dobili su zabranu i zbog toga odustali od Lacazette-a. Karta za Madrid je vec bila kupljena. Moze Krychowiak. Jeste li odustali od Seri-a?
MancMellow Posted July 5, 2017 Posted July 5, 2017 Domino-efekt: Atletico dobio zabranu registracije igraca pa Lacazette nije otisao kod njih, a Griezmann nije otisao u United. Pa dobro jel smo mi zato slali gospodina Davida Škrgu u UEFU <_<
Recommended Posts