Jump to content
IGNORED

Premier League 2017-18

ArleKino

Recommended Posts

Posted

Sasvim fino pojacanje za smesne pare

• Replies 15.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Pokojni Ruxin

1570

• Weenie Pooh

1317

• copkillah

874

• Прслин

827

Posted

Može al pod uslovom da sačekamo kraj prelaznog roka. Možda se desi neko augodno iznenađenje. :D

Важи. 

Posted

Sasvim fino pojacanje za smesne pare

52 miliona funti baš i nisu smešne pare, doduše do kraja prelaznog roka možda i postanu :D

Posted

52M£ je sa bonusima. Odlicno pojacanje. Bravo Arle.

Posted

Da sa bonusima mada priznajem da sam i za neke jos manje pare mislio da je dosao. U svakom slucaju kakve se cene vrte i dalje je ovo dobar poso narocito zato sto je na trzistu malo napadaca

btw. Izgleda da smo za Perisica ponudili 50 miliona. Tolko o parama

Posted

U nekom normalnom svijetu i u danasnje vrijeme, 50M€ + bonusi za Lacazette-a je sasvim realna cijena. U PL su to male pare.

Posted

ne znam kad ističe ovaj ugovor za TV prava, priča se da imaju u planu još 30 uživo prenosa i to u nekim terminima 10-11 i 20:45

plus ovi iz Mančestera forsiraju priču da dozvole klubovima da sami pregovaraju oko prodaje prenosa van ostrva

Posted (edited)

Ne znam šta će to Cityju, ali mi™ bismo se razvalili od para. A i Poolu bi dobro doslo. 

Edited by MancMellow
Posted

U nekom normalnom svijetu i u danasnje vrijeme, 50M€ + bonusi za Lacazette-a je sasvim realna cijena. U PL su to male pare.

Pa bas to. Kakve se sulude plate pominju ovo je super.

Posted

Domino-efekt: Atletico dobio zabranu registracije igraca pa Lacazette nije otisao kod njih, a Griezmann nije otisao u United.

Sad bi bilo lijepo naci kakvog centralnog veznog. Goretzka, Krychowiak... Spominje se Pjanic koji je za mene olicenje bezmudosti.

Posted

AM je kolko sam razumeo odustao od Lake zato što je Simeone tražio samo Kostu kad je saznao da ga Čelzi prodaje 

Posted

U medjuvremenu sam se setio i sta ce Cityju ono sa prenosima 

Posted

Dobili su zabranu i zbog toga odustali od Lacazette-a. Karta za Madrid je vec bila kupljena. Moze Krychowiak.

Jeste li odustali od Seri-a?

Posted

Domino-efekt: Atletico dobio zabranu registracije igraca pa Lacazette nije otisao kod njih, a Griezmann nije otisao u United.

Pa dobro jel smo mi zato slali gospodina Davida Škrgu u UEFU  <_<

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...