Pokojni Ruxin Posted July 4, 2017 Posted July 4, 2017 (edited) Imaju oni prvo da stignu Evrerton. Pa onda polako... Zato se pola evrope bije da igra za pepa, dok mučeni žoze izgine da prevari makar perišića ^_^ Edited July 4, 2017 by Ruxin
porucnik vasic Posted July 4, 2017 Posted July 4, 2017 Zato se pola evrope bije da igra za pepa, dok mučeni žoze izgine da prevari makar perišića ^_^ Изгинуше...
Ivo Petović Posted July 4, 2017 Posted July 4, 2017 Imamo jos uvijek i Walcotta i Pereza. Stos je u tome sto: 1) Welbeck ima bogat medicinski i siromasan golgeterski karton, 2) Arsenal ima najmanje 29 sluzbenih utakmica u 2017.godini (21 u ligi, 6 u EL, CS, Liga-kup), vecu sansu da ce se igrati Evropa i do kasne faze (polufinale/finale) gdje postoji jos jedna nokaut-faza u odnosu na CL, sto znaci da je moguce da se igra i cca 60 utakmica naredne sezone (recimo, 38 u ligi, 1 CS, 3 u Liga-kupu, 14 u Evropi, 4 u FA Kupu), 3) ozljede nas prate iz godine u godinu. Sto se Ramba tice, on je sigurica za iducu sezonu, posebno sa Cazorlom koji je najvjerovatnije za sva vremena izgubljen za Arsenal (novi set-back). Ja bih volio Goretzku, on se spominjao u zadnje vrijeme kao opcija, a mislim da bismo dobili bas super-pojacanje. 1) Statistika naša dika. Daniša je odličan, uvek bi mi igrao u 11. 2) Sve je to lepo, ali matorac u poslednjih 6-7 godina uopšte ne rotira igrače, osim ako ne mora. Izrabljivao je i mučenog Santija (čak i prošle sezone) dok ovaj nije pukao. 3) Vidi pod 2 Sigurica Rambo i produženje baba Ozila = sreća i radost i sledeće sezone.
Azdaja Posted July 4, 2017 Posted July 4, 2017 Može potpis Alexisa i Laki a buljavi za gorecku i transplant krvi za santija. Mokri snovi :D Ince Jr u Hadersfild. Imam osećaj da će uzeti manje bodova od sndlnda prošle sezone
porucnik vasic Posted July 4, 2017 Posted July 4, 2017 Ince Jr u Hadersfild. Imam osećaj da će uzeti manje bodova od sndlnda prošle sezone У литру жестине да то неће да се деси?
Weenie Pooh Posted July 4, 2017 Posted July 4, 2017 Ako si covjek, ne mozes izbjeci smrt, a ako si vrhunski njemacki fudbaler, ne mozes izbjeci Bayern. Jebi ga. Da bar hoće da se zadrže na fudbalerima: "Ich erwarte, dass Klopp bei Bayern Trainer wird".
Jeremija Posted July 4, 2017 Posted July 4, 2017 (edited) Još par detalja oko Runija, Everton ga neće ništa platiti, ali zato nismo u obavezi da ga plaćamo još 2 godine, navodno su spremni da mu daju 250,000 funti nedeljno... Edited July 4, 2017 by Jeremija
porucnik vasic Posted July 4, 2017 Posted July 4, 2017 Da bar hoće da se zadrže na fudbalerima: "Ich erwarte, dass Klopp bei Bayern Trainer wird". Он човек Бајерн не воли.
Azdaja Posted July 5, 2017 Posted July 5, 2017 У литру жестине да то неће да се деси? Može al pod uslovom da sačekamo kraj prelaznog roka. Možda se desi neko augodno iznenađenje. :D
jiraiya Posted July 5, 2017 Posted July 5, 2017 Stoke City have rejected a bid from Burnley for Jonathan Walters. i to kažu poslali neku ponudu manju od milion
ToniAdams Posted July 5, 2017 Posted July 5, 2017 jea, potpisoo lacazette, krece borba za mesto koje vodi u evropu!
MancMellow Posted July 5, 2017 Posted July 5, 2017 Lacazette i sluzbeno u Arsenalu Kad ce Ozil sluzbeno?
porucnik vasic Posted July 5, 2017 Posted July 5, 2017 Lacazette i sluzbeno u Arsenalu. 5 godina. Досад најбоље појачање у првих 6 тимова.
Recommended Posts