Jump to content
IGNORED

Premier League 2017-18

ArleKino

Recommended Posts

Posted (edited)

daj ne zezaj. pogledaj ponovo. obrati paznju koliko je bio uzdrman. jedva je ustao na noge:D

Edited by cvrlle
  • Replies 15.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Pokojni Ruxin

1570

• Weenie Pooh

1317

• copkillah

874

• Прслин

827

Posted
10 minutes ago, 189- said:

chelsea navodno ponudio 60 miliona eura za allisona.

Haha, ne :D

Posted
14 minutes ago, Mercuzzio said:

Eto dokaza da Liverpulu ne treba novi golman.

Apsolutno podržavam da Karius i sledeće sezone bude prvi golman Liverpula. :inn:

Prizvaćeš Oblaka na kraju :lol:

Posted
3 minutes ago, crtamOrasi said:

Haha, ne :D

plz

Posted
1 hour ago, cvrlle said:

ma daj...

mislim jeste bilo laktanja ali smesno je ovo sto se radi. niti to moze da bude karijusu alibi za dva maloumno primnjena gola niti ce se postici nesto tuzakanjem ramosa. ako im je to uopste cilj.

Real je zasluzeno pobedio, tu nema spora. Alibi??? Pa mozda da nije i ranije primao pacerske golove.

Ali nikad nije na odmet "tuzakati Ramosa" :D

Results for Karius head scan: 26 of 30 tests for concussion were positive

Posted

Sreća u nesreći je to što je sad i dokazano da nije golmanova krivica, tako da ne morate da bacate pare da dovodite nekog novog...

Posted
49 minutes ago, 189- said:

plz

Monchi je krenuo u kupovanje svega i svačega, mislim da se pregovara sa barem 20ak igrača trenutno. Kako pare definitivno nemamo mislim da smo već prodali Alissonaru i da kupujemo unapred da nas ne bi svakojaki ološ džepario kada kinta jednom legne. Moja pretpostavka je da će ići u Real za nekih 75-100, zavisi šta uradi na SP. Definitivno posle SP, čekaće se u svakom slučaju da prodje kraj juna zbog ffp-a.

Posted
7 minutes ago, crtamOrasi said:

Monchi je krenuo u kupovanje svega i svačega, mislim da se pregovara sa barem 20ak igrača trenutno. Kako pare definitivno nemamo mislim da smo već prodali Alissonaru i da kupujemo unapred da nas ne bi svakojaki ološ džepario kada kinta jednom legne. Moja pretpostavka je da će ići u Real za nekih 75-100, zavisi šta uradi na SP. Definitivno posle SP, čekaće se u svakom slučaju da prodje kraj juna zbog ffp-a.

jel dolazi mali Klajvert?

Posted
25 minutes ago, crtamOrasi said:

bolje da ode u chelsea nego u liverpool ili real, ne

60 milki plus dobijete jednog igraca, npr zappacostu.

Posted
Just now, 189- said:

sta, kurtoa ide iz celzija?

Posted (edited)
6 minutes ago, 189- said:

ako sve bude kako treba, onda da.

vama niko ne valja, ni postenom Abramovicu vizu ne date.

Edited by Majo
Posted
31 minutes ago, Majo said:

jel dolazi mali Klajvert?

Toliko je lajkovao na instagramu da bi bilo bezveze da na kraju ne bude ništa :D

14 minutes ago, 189- said:

Ne znam, ja protiv Chelsea stvarno nemam ništa, ali realno zašto bi to hteo? Ima i perspektivnijih i prestižnijih i bogatijih, jbg.

Zappacostu zadržite, imamo 3 podjednako loša desna beka na lageru :D

Posted
12 minutes ago, Majo said:

vama niko ne valja, ni postenom Abramovicu vizu ne date.

pre svega njemu ne valja vec godinama. vreme je da se proda, istice mu ugovor sl sezone

Posted (edited)

@Majo reklo bi se da je pre do thibaut-a. izgleda njemu vise ne valja chelsea

@189- i nije on vise za vas. vama bi savrseno legla njegova reprezentativna rezerva;) kakvi alissoni nije to najrealnije 

Edited by cvrlle
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...