renne Posted November 12, 2018 Posted November 12, 2018 Dobar je fijat, fino skockan, mislim da su ovi modeli rađeni u Turskoj Ništa ne škripi, ne škljoca i multimedija je skroz ok
ToniAdams Posted November 12, 2018 Posted November 12, 2018 Ozbiljno sam počeo da razmišljam o lizingu, jer se posedovanje auta ovde ponekad blaaago ne isplati, budući da su majstori sve sam povoljni. U tom smislu i fijat kapiram da bi bio ok, voziti par god pa liferovati.
zorglub Posted November 12, 2018 Posted November 12, 2018 (edited) Ako je stvarno oko 10k€ onda je ok, mada mi je Focus 1.0EcoBoost za njega auto. Išao sam do Beča njime (Tipo 1.4). Stvarno ne bih da zvučim kao prepotentni skorojević (rođen i odrastao u Stojadinu, vozio svakakve krševe), ali za autoput, naspram odgovarajućih dizela i t-benzinaca - nije. Onako, suvi prosek auto, ali ako je tolika razlika u odnosu na ostale kompakte (Golf klasa), onda što da ne? Sa 1.6 zeldijem je potpuno druga ličnost, to da. Potpuno van teme, novi Duster (1.5dci) je skroooz simpa. Edit: @ToniAdams Što ne sačekaš Skalu? 😁 Edited November 12, 2018 by zorglub
April Posted November 13, 2018 Posted November 13, 2018 5 hours ago, zorglub said: Išao sam do Beča njime (Tipo 1.4). Stvarno ne bih da zvučim kao prepotentni skorojević (rođen i odrastao u Stojadinu, vozio svakakve krševe), ali za autoput, naspram odgovarajućih dizela i t-benzinaca - nije. Onako, suvi prosek auto, ali ako je tolika razlika u odnosu na ostale kompakte (Golf klasa), onda što da ne? Sa 1.6 zeldijem je potpuno druga ličnost, to da. Ovo je potpuno tačno. Ja sam ga kupio ženi za grad. Ili još preciznije, nije za Ibarsku i vožnju do Zlatibora, na autoputu ima prostora da se savlada njegova lenjost. Sipa, vozi. ne razmišlj o servisima i za 5-6 godina zameni za sledeći, to je bila ideja. U tih 5-6 godina nema vremena ni kilometraže da se nadoknadi velika razlika u ceni u odnosu na vozila iz segmenta.
renne Posted April 4, 2019 Posted April 4, 2019 Apdejtova mi se softver u CitroenuSad prepoznaje Deezer i navigaciju preslikava sa telefona na 7" ekranaMi hepi
radisa Posted April 4, 2019 Posted April 4, 2019 Meni na navigaciji stavljenoj prosle godine ucrtan autoput Beograd Uzice, celom duzinom... Ladno krenuo da me vodi na njega prosle nedelje... Dobro sam skontao da navigacija umišlja... Jebeni Japanci, ne mogu da sacekaju nego ucrtavaju puteve pre roka...
Lancia Posted April 4, 2019 Posted April 4, 2019 39 minutes ago, radisa said: Meni na navigaciji stavljenoj prosle godine ucrtan autoput Beograd Uzice, celom duzinom... Ladno krenuo da me vodi na njega prosle nedelje... Dobro sam skontao da navigacija umišlja... Jebeni Japanci, ne mogu da sacekaju nego ucrtavaju puteve pre roka... Jbg kad i Japanci veruju Vucicu i rokovima, onda smo prsli samo tako, nema nam spasa. 37 minutes ago, renne said: 53 minutes ago, Majo said: tajkunska posla Ljubomoran si Malo, ali ne bih ti to priznao nikad:)
renne Posted April 11, 2019 Posted April 11, 2019 Zapao mi za oko Jeep Compass, sad da li Longitude ili Limited, nije odlučenoIma li ko kakva iskustva
Lancia Posted April 12, 2019 Posted April 12, 2019 19 hours ago, renne said: Zapao mi za oko Jeep Compass, sad da li Longitude ili Limited, nije odlučeno Ima li ko kakva iskustva Lepo izgleda, komforno se sedi, izbegavaj ako mozes 1.4 benzinca - u principu je isti ko Seat Ateca, jedino sto je visi od puta i stoga se bolje vozi po gudurama - ako hoces drumsku voznju, Seat ga tu sije hiljadu puta, vozi se ko Leon ili Golfi jeftiniji je dosta, bar ovde.
Mil@n Posted April 12, 2019 Posted April 12, 2019 21 hours ago, renne said: Zapao mi za oko Jeep Compass, sad da li Longitude ili Limited, nije odlučeno Ima li ko kakva iskustva Šta je sa citroenom?
renne Posted April 12, 2019 Posted April 12, 2019 3 minutes ago, Mil@n said: Šta je sa citroenom? Živ i zdrav
Recommended Posts