kud u maglu Simoviću Posted February 2, 2018 Posted February 2, 2018 7 minutes ago, porucnik vasic said: За разлику од КУМС-а који некако прислушкује Звездине и Вучићеве тефефоне и надгледа електронску коресподенцију. ne ja, mi6 a za to je trebalo prisluškivati tadića i njegovu korespodenciju i telefone, a ne vučićevu
Malvo Posted February 2, 2018 Posted February 2, 2018 Ne treba zaboraviti ni Vuka Jeremica, predsednika sveta.
ZokiAsov Posted February 2, 2018 Posted February 2, 2018 Gazprom je dosao u zvezdu zato sto voli fudbal. Ni Tadic, Skundric i Vucic nisu mogli da ih zaustave u toj nameri.
Apollo Creed Posted February 2, 2018 Posted February 2, 2018 9 minutes ago, Bright Billy said: da vole pank dosli bi kod vas...
Bright Billy Posted February 2, 2018 Posted February 2, 2018 33 minutes ago, ZokiAsov said: To. Sta zna nkvd sta je dzo stramer... prica se da vec godinama istrazuju povezanost pomenute persone sa jsdp-om, al iz nekog razloga ne uspevaju da nadju konkretne dokaze...
kud u maglu Simoviću Posted February 2, 2018 Posted February 2, 2018 1 minute ago, Bright Billy said: prica se da vec godinama istrazuju povezanost pomenute persone sa jsdp-om, al iz nekog razloga ne uspevaju da nadju konkretne dokaze... nije ni čudo što im je prso sistem od dva čizburgera
kud u maglu Simoviću Posted February 2, 2018 Posted February 2, 2018 7 minutes ago, MiddleClass said: Obrisah patos sa kumsom. Sljedeci molim! moja je starija @James Marshall +1
porucnik vasic Posted February 3, 2018 Posted February 3, 2018 7 hours ago, kud u maglu Simoviću said: ne ja, mi6 a za to je trebalo prisluškivati tadića i njegovu korespodenciju i telefone, a ne vučićevu Чекај југословен™ упрегао Русе да спашавају Звезду?
Recommended Posts