Apollo Creed Posted February 2, 2018 Posted February 2, 2018 24 minutes ago, renne said: 2.9 kvota protivu CSKA Valja uplatiti, naglo će pasti sad kad Terza pobedi Uefu...
John Coltrane Posted February 2, 2018 Posted February 2, 2018 50k oera kazna, Rusi intervenisali da se ipak igra uz prisustvo publike, tako javlja izvor iz Gasproma. Ako lazu mene i ja lazem vas, sto bi rekao nas cuveni pesnik. Zvanicna potvrda u 18:00.
assignment Posted February 2, 2018 Posted February 2, 2018 I sta bi sada u vezi kazne? Btw. Pored imena na stadionu i dresu, ja mislim da nas sponzor nije "pravi" Gazprom iz Rusije, vec ovaj nas lokalni sa sedistem u Srbiji...
Ratamahatta Posted February 2, 2018 Posted February 2, 2018 To je taj Gazprom koji se ugradjuje u Gazpromov gas pa je celoj privredi i stanovnistvu gas pun penis puta skuplji jer je original Gasprom govno koje ovaj Gazprom kojeg Vucic moze da zove mora da oplemeni.
assignment Posted February 2, 2018 Posted February 2, 2018 AJde bre sta se tripujete, nisam mislio da podrzim necije misljenje, nego zbilja. Ok nasao ovde na sajtu, jeste isti... https://www.gazprom-football.com/de/gazprom.htm
Zico Posted February 2, 2018 Posted February 2, 2018 1 hour ago, John Coltrane said: 50k oera kazna, Rusi intervenisali da se ipak igra uz prisustvo publike, tako javlja izvor iz Gasproma. Ako lazu mene i ja lazem vas, sto bi rekao nas cuveni pesnik. Zvanicna potvrda u 18:00.
MiddleClass Posted February 2, 2018 Posted February 2, 2018 Tek u ponedeljak odluka. Bice Terza nije dovoljno podmazao...
John Coltrane Posted February 2, 2018 Posted February 2, 2018 Dali nam fore jos 2 dana da skupimo dovoljno para
Milosh76 Posted February 2, 2018 Posted February 2, 2018 Bilo bi dobro da uslovna kazna bude sto duzs...
MiddleClass Posted February 2, 2018 Posted February 2, 2018 Da su donjeli odluku, objavili bi je. Medijima je dosadno pa siju optimizam.
Malvo Posted February 2, 2018 Posted February 2, 2018 Hvala Vucicu i drzavi Srbiji koja je jos jednom stala iza svog projekta. Naseg predsednika veoma postuju u svetu!#jebotebog
porucnik vasic Posted February 2, 2018 Posted February 2, 2018 9 hours ago, tangodelta said: Substance over form Ја збиља не знам како другачије да објасним то. Ето, Малво је проширио тему био још више детаљан. Више информација немам. За разлику од КУМС-а који некако прислушкује Звездине и Вучићеве тефефоне и надгледа електронску коресподенцију. Него што је у Бостону мук?
Recommended Posts