Jump to content

FK Crvena zvezda u sezoni 2017/ 2018

Featured Replies

On 2. 2. 2018. at 10:59, renne said:

2.9 kvota protivu CSKA

Valja uplatiti, naglo će pasti sad kad Terza pobedi Uefu...

• Replies 12.1k
  • Views 749.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted Images

50k oera kazna, Rusi intervenisali da se ipak igra uz prisustvo publike, tako javlja izvor iz Gasproma. Ako lazu mene i ja lazem vas, sto bi rekao nas cuveni pesnik.

Zvanicna potvrda u 18:00.

gazi! 

Gaziprom!

I sta bi sada u vezi kazne?

Btw. Pored imena na stadionu i dresu, ja mislim da nas sponzor nije "pravi" Gazprom iz Rusije, vec ovaj nas lokalni sa sedistem u Srbiji...

No shit

:laugh:

To je taj Gazprom koji se ugradjuje u Gazpromov gas pa je celoj privredi i stanovnistvu gas pun penis puta skuplji jer je original Gasprom govno koje ovaj Gazprom kojeg Vucic moze da zove mora da oplemeni. 

On 2. 2. 2018. at 16:40, John Coltrane said:

50k oera kazna, Rusi intervenisali da se ipak igra uz prisustvo publike, tako javlja izvor iz Gasproma. Ako lazu mene i ja lazem vas, sto bi rekao nas cuveni pesnik.

Zvanicna potvrda u 18:00.

sp-putin-zvezda.jpg

Tek u ponedeljak odluka. Bice Terza nije dovoljno podmazao...

Dali nam fore jos 2 dana da skupimo dovoljno para :D

Bilo bi dobro da uslovna kazna bude sto duzs...

Da su donjeli odluku, objavili bi je. Medijima je dosadno pa siju optimizam.

Hvala Vucicu i drzavi Srbiji koja je jos jednom stala iza svog projekta. Naseg predsednika veoma postuju u svetu!

#jebotebog

On 2. 2. 2018. at 10:31, tangodelta said:

Substance over form :)

Ја збиља не знам како другачије да објасним то. Ето, Малво је проширио тему био још више детаљан. Више информација немам. За разлику од КУМС-а који некако прислушкује Звездине и Вучићеве тефефоне и надгледа електронску коресподенцију.

Него што је у Бостону мук?:s_c:

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout