Milosh76 Posted December 24, 2017 Share Posted December 24, 2017 Dobro pamtis, u avgustu je pricao da je na pozajmici 2 godine, pa je potpisao ugovor na 3 godine sa nama. Ajd sto to nema mnogo logike, nego je pitanje kome idu pare od transfera. Jednom kaze 60% Zvezdin,posle kaze nesto drugo. Ako je na pozajmici, verovatno Roma odlucuje o prodaji ili postoji neki uslov. O tome nece pricati, naravno. Lazov bio, lazov i ostao, kao i ovi prekoputa sto lazu o Suminoj, Tosicevoj plati danas, a sutra ce da pricaju da je Raca Petrovic sa milion i kusur evra, dosao ovde da igra za 200.000 evra, Link to comment
levi Posted December 24, 2017 Share Posted December 24, 2017 1 hour ago, kud u maglu Simoviću said: @levi ne ali sam vrlo familijaran sa frazom skini mi se sa kurca dobićeš ti sa kurca gde se malo nadaš, jesi razumeo? Link to comment
Milosh76 Posted December 26, 2017 Share Posted December 26, 2017 Oko 20.000 ulaznica već je prodato za utakmicu između Crvene zvezde i moskovskog CSKA na stadionu Rajko Mitić u prvom meču šesnaestine finala Lige Evrope. Skoro polovina kapaciteta stadiona Crvene zvezde rasprodata je za samo pet dana pretprodaje koja traje do petka 29. decembra. Link to comment
gervasius twinkleminkleson Posted December 26, 2017 Share Posted December 26, 2017 Nema više istoka bočno. Moraću na jug opet. Dobro, ionako je vjerovatno odluka da idem na jug i grupama upravo ono što nam je donelo prolaz dalje Link to comment
Milosh76 Posted December 26, 2017 Share Posted December 26, 2017 ako ti je izvor da je rasprodat istok bocno iticket.rs ne veruj posto oni dobijaju par hiljada karata... Link to comment
gervasius twinkleminkleson Posted December 26, 2017 Share Posted December 26, 2017 Blagajna, nažalost, bio prije par sati Link to comment
John Coltrane Posted December 28, 2017 Share Posted December 28, 2017 On 12/26/2017 at 4:16 PM, Milosh76 said: ako ti je izvor da je rasprodat istok bocno iticket.rs ne veruj posto oni dobijaju par hiljada karata... Jel to pouzdan info? Ja sam u subotu pazario Zapad sektor 6 i bilo je vrlo malo mesta, a u ponedeljak sam gledao za ortaka i bila je totalno drugacija slika slobodnih mesta. Ja sam cuo da na iticket.rs imaju kontigent karata za svaki dan (bar u ovoj pretprodaji) i da je to uvek razlicito. Link to comment
Milosh76 Posted December 28, 2017 Share Posted December 28, 2017 (edited) Koliko ja znam, a pitao sam na blagajni, lik mi je rekao da na iticket.rs nemaju vise od par hiljada karata. Da je pameti, prodavali bi na vise mesta po gradu, recimo preko Eventima kao za koncerte u Areni ili basket... sustina je da nemaju mnogo karata i da njihova sema prodatih karata nije do kraja tacna Ovako koji god sektor da kupis isto ti je posto jako malo ljudi sedi na mestu za koji su kupili kartu. Da ne pominjem one koji udju "na foru" Sa druge strane, vesti iz Atine... BEN El Fardu dogovorio je uslove za raskid ugovora sa Olimpijakosom, tvrdi "Novasport". Grčki list navodi da će napadač iz Komora narednih dana postati slobodan igrač i da će onda moći da potpiše za Crvenu zvezdu. Edited December 28, 2017 by Milosh76 Link to comment
dragance Posted December 29, 2017 Share Posted December 29, 2017 Valja li taj Ben šta, da ne bude kao Suma groblju? Link to comment
porucnik vasic Posted December 29, 2017 Share Posted December 29, 2017 КУМС каже да је дрво. Е, сад ти види да ли му верујеш... Link to comment
dragance Posted December 29, 2017 Share Posted December 29, 2017 Znači odličan. Potpisuj! Link to comment
kud u maglu Simoviću Posted December 29, 2017 Share Posted December 29, 2017 14 minutes ago, dragance said: Znači odličan. Potpisuj! +1 Link to comment
Milosh76 Posted December 29, 2017 Share Posted December 29, 2017 (edited) 59 minutes ago, dragance said: Valja li taj Ben šta, da ne bude kao Suma groblju? Trenirao ga je Milojevic u Grckoj, izricita je njegova zelja, a do sada nije promasio. Ako je istina da ce da forsira domace igrace i sto manje stranaca, moglo bi da znaci da ce Ben biti pogodak. On bi trebalo da moze da igra i po oba krila i napadaca...tako da imamo jos nekoliko opcija u napadu kad on dodje. Ako je tacno da LeTalek ide, mozda bi bilo dobro kupiti i jednog stopera... malo je Frimpong, Savic i Babic... Edited December 29, 2017 by Milosh76 Link to comment
Recommended Posts