ljuba1 Posted November 17, 2017 Posted November 17, 2017 Терза и Мита мандов прави ОФКовци без наших обележја а Џаја и Тоза прави ганци поносно носе наш грб на дербију Sent from my SAMSUNG-SM-G935A using Tapatalk
Ratamahatta Posted November 17, 2017 Posted November 17, 2017 U Kelnu kec ko vrata, mmw. Za nas ne znam sta da mislim, potpuno nepredvidivo.
kralj Posted November 17, 2017 Posted November 17, 2017 Odgovaralo bi nam da se ovo kolo igralo pre baraža. Posle pauza se sve poremeti. Jel su ovi naši stranci igrali neke prijateljske?
Milosh76 Posted November 17, 2017 Posted November 17, 2017 Kanga i Boaci jesu,. Donald i LeTalek nisu
kralj Posted November 17, 2017 Posted November 17, 2017 Pa dobro druga dvojica se podrazumevaju. Nije ni Rikardinjo kapiram. ;) Kangi može da legne promena, posle epskog starta sezone, pao je u formi, pa je malo nervozan, malo letargičan, a u igri hoće svakom loptom koja dođe do njega da rešava utakmicu.
levi Posted November 17, 2017 Posted November 17, 2017 (edited) Ne znam da li je Kanga putovao sa reprezentacijom, ali nije igrao Tj, bio je u Čačku na klupi Edited November 17, 2017 by levi
nautilus Posted November 17, 2017 Posted November 17, 2017 Odgovaralo bi nam da se ovo kolo igralo pre baraža. Posle pauza se sve poremeti. Jel su ovi naši stranci igrali neke prijateljske? Ne slazem se. Mi smo u padu forme sto je logicno jer nam je sezona pocela u junu. Malo pauze nam radi veliki posao, plus ce priprema za BATE biti bolja. Jel ono matematika takva da prolazimo ako dobijemo BATE a Arsenal ne izgubi od Kelna?
Jozef K. Posted November 17, 2017 Posted November 17, 2017 Venger je obećao da će pošteno da odigra do kraja. To bi trebalo da bude dovoljno da ne izgubi od Kelna.
Ratamahatta Posted November 17, 2017 Posted November 17, 2017 To umalo nije bilo dovoljno da 2x ne izgubi od Zvezde. :D
assignment Posted November 17, 2017 Posted November 17, 2017 U Kelnu kec ko vrata, mmw. Za nas ne znam sta da mislim, potpuno nepredvidivo. Haha, ti to ozbiljno? Sta si video od Kelna ove godine? Oni nakon sto su dobili Bate odmah posle toga pukli u BL gde greju zadnje mesto i prvi su kandidat za 2 ligu. Igra im je veliko nista, imam 2 navijaca Kelnu na poslu koji sami kazu da im je tim busni kurton... Takodje, njima je EL 0% prioritet jer moraju da se u BL spase. Arsenal u EL izdanju je prejak za njih. Oni ce protiv Arsenala i nas igrati tekme manjeg psihickog opterecenja pa sa te strane mozda malo nepredvidivi, ali da dobiju Arsenal, bas tesko... Iks je moguc... Ako im mi u BG stavimo do znanja da vise zelimo pobedu i prolece u Evropi nebi trebalo biti problema. Ja ze nadam da u Beloj Rusiji mozemo bar do boda, gostovanja nam ove sezone idu solidno i nije ona ogromna razlika i igri kao pre. Sta vise, imamo dobru tranziciju i znamo da odradimo odlicne kontre... Nadam se da Jovicic, ako se vrati u tim za te duele bude od pomoci, sto nije bas sigurno posle duze povrede. Ali stim da smo i bez njega izgurali do 4 boda mislim da smo veoma blizu tog istorijskog proleca...
Ratamahatta Posted November 17, 2017 Posted November 17, 2017 Jednostavno imam osecaj da ce biti kec, ne mora sve na svetu imati smisla. :D
Recommended Posts