harper lee Posted October 14, 2017 Posted October 14, 2017 Sumnjam i ja za boaćija da je baš dotle došlo, ali to su izvalili ganjanski mediji...mislim čisto da ne odemo u neku maderašku paranoju Za Seltik i 10 miliona funti objavio je skotski medij. Koji je toliko dobro informisan da misli da Boaci igra u Partizanu.
porucnik vasic Posted October 14, 2017 Posted October 14, 2017 Ranije sam vikend zapocinjao pracenjem engleske lige. Od skoro, Zvezdine utakmice imaju primat. Odgledah posle Zvezda-Macva, Votford-Arsenal. Da izvine gospoda Englezi - sranje u odnosu na Zvezdinu utakmicu. Sada mi je zao sto sam propustio Zvezda-Krasnodar, Sparta-Zvezda i Zvezda-Sparta a u to vreme sam bio u Beogradu i u Pragu. Vredi ovih dana otici na Zvezdin stadion, gledati Zvezdu, i ne zaliti ni vreme i ni pare potrosene na utakmice. Ne znam koliko ce ova renesansa Zvezdinog fudbalskog tima da potraje (bojim se da nece dugo), ali dok traje steta da tribine zvrje prazne. Лепо смо ти причали а ти си се инатио.
pantelia Posted October 14, 2017 Posted October 14, 2017 Koscelni i Velbek imaju neke povrede misica, Aleksis danas nije igrao, bedak :(
Dimitrije Posted October 14, 2017 Author Posted October 14, 2017 Na greskama se uci, Vasicu. Ja nista u zivotu nisam dobro naucio dok to sto sam naucio nisam prvo pogresno procenio.
levi Posted October 14, 2017 Posted October 14, 2017 Može da objavi ko hoće, svi su prepisali od ghanasoccerneta Mali ilic se bas stegao zbog prave prilike. Odlican slobodnjak izveo al je u igri cesro stajao kad je mogao dda probije i jednom umesto da sutira kilavio i uzese mu loptu. Al bas mi je drago sto ga dade na kraju. Lepo je reagovao... I to je Donald kapiten uzeo loptu posle faula i dao detetu da šutira. Baš su se potrudili da ha uvedu u utakmicu https://www.youtube.com/watch?v=X18qX_juEws&feature=youtu.be&t=2151
John Coltrane Posted October 15, 2017 Posted October 15, 2017 Ako iko bude imao kartu viska nek se javi.
Milosh76 Posted October 16, 2017 Posted October 16, 2017 Kanga mozda ne igra protiv Arsenala, mozda ga oporave, ali tesko. U sredu ce se znati definitivno.
pbg12345 Posted October 16, 2017 Posted October 16, 2017 ovo za radonju sto ste pisali, ja odavno govorim za njega je utakmica protiv arsenala kuci idealna prilikaverujem da ce arsenal dobar deo utakmice drzati posed i pokusavati napadati, a to bi onda njemu trebalo ostviti dosta prostora za pretrcavanja i 1 na 1ne znam ko je drugi treci arsenalov desni bek, ali sam siguran da je radonja bolji i da ce uci u makar tri stoprocentne sanse
Milosh76 Posted October 16, 2017 Posted October 16, 2017 Najava za Arsenal Jasno je koja ce biti uvodna pesma na utakmici...
Apollo Creed Posted October 16, 2017 Posted October 16, 2017 Kanga mozda ne igra protiv Arsenala, mozda ga oporave, ali tesko. U sredu ce se znati definitivno. no frks.
Zico Posted October 16, 2017 Posted October 16, 2017 Najava za Arsenal Jasno je koja ce biti uvodna pesma na utakmici... Zivelo mute dugme!
Milosh76 Posted October 16, 2017 Posted October 16, 2017 (edited) Sustina je u ... Edited October 16, 2017 by Milosh76
levi Posted October 16, 2017 Posted October 16, 2017 Pa Lester nije bio home match. Jbg nije bilo 50 utakmica, pa da pogreše 1
Recommended Posts