ljakse Posted September 18, 2017 Posted September 18, 2017 Jeste. Stevo Glogovac nam je doneo titulu pretposlednje kolo u Železniku, gol za 2:1 tipa 2 min pre kraja.
dragance Posted September 18, 2017 Posted September 18, 2017 Stevo je bio car jedino zbog pesmice koja je cesto upotrebljavana naspram supruga protivnickih igraca ili predsednika klubova, itd.
Mil@n Posted September 18, 2017 Posted September 18, 2017 (edited) Jeste. Stevo Glogovac nam je doneo titulu pretposlednje kolo u Železniku, gol za 2:1 tipa 2 min pre kraja. Istina, bio na utakmici, imam kući program sa tekme. :misko: Zar nije tad i randjelovic došao iz milicionara? Jeste, na njega sam mislio. Znao sam da je neki od bitnijih, ne mogoh da se setim. Edited September 18, 2017 by Mil@n
darkonet Posted September 18, 2017 Posted September 18, 2017 jel ono bese Glogovac i Lalat i pored suspenzije igrali u Vigu pa kad smo na poluvremenu saznali naprasno zaboravili da igramo fudbal ili je to urbana legenda?
Toni Sumaher Posted September 19, 2017 Posted September 19, 2017 (edited) Zvezda je pretposlednje kolo sezone 2000/01 dobila 2:1 u Zelezniku, svi golovi su pali u prvom poluvremenu. Partizan je igrao 4:4 u Kuli, dva boda razlike i bolji medjusobni odnos bili su dovoljni za titulu. To prvenstvo je obelezio prekinuti derbi na Marakani (umesto 0:3, odigran je ponovo u martu 2001 zahvaljujuci petooktobarskoj ulozi Delija) i jedan od najcudnijih na JNA, gde je Zvezda skoro okrenula utakmicu, Radakovic je odbranio penal Boskovicu, a posle toga iz vrlo cudne kontre Ilijev doneo pobedu Partizanu. Zvezda je tada bila bolji tim, za razliku od prethodne sezone gde je samo Jesic mogao da izgubi titulu. Zvezda je dobila derbi 2000. na Marakani 2;1 ali je morala da ceka kiks Partizana i on se desio kod kuce sa Zeleznikom. Slicna prica kao i vasa proslogodisnja sa Grofom i Vozdovcem. Ne razumem najbolje ovaj hejt na Muslina, od raspada Jugoslavije Zvezda nije imala boljeg trenera. Bez njega biste tesko prekinuli dominaciju Partizana (kao sto je i Dimitrije rekao, Partizan je bio organizaciono i finansijski klasu iznad Zvezde u to vreme, samo sto postoji lazni refleks kod najveceg broja Zvezdinih navijaca pa se sve pripisuje namestaljkama Mirka Marjanovica). Ne znam o Muslinovim muljanjima sa transferima, ali znam da je Zvezda pocela da lici na ozbiljan tim u to vreme. Za nas je kljucnu ulogu odigrao Dzajka cija sujeta je onemogucila stvaranje duze Zvezdine dominacije. Zvezda sa Leverkuzenom nija imala teoretske sanse. Gledao sam utakmicu u Beogradu, odradili su rutinskih 0:0. Protiv Kijeva je bila sansa tamo, Zvezda je promasila par finih kontri. Ovde ste lako primili gol za 1:1 i onda su vam potpuno zakljucali utakmicu, Muslin je bio nemocan. Rozenborg vas je izbacio jer je bio fizicki superioran, mada je Zvezda mogla da ispadne i od Odenzea kolo pre toga, ali je spasio Vidic. Edited September 19, 2017 by Toni Sumaher
Cane Vukic Prebranac Posted September 19, 2017 Posted September 19, 2017 jel ono bese Glogovac i Lalat i pored suspenzije igrali u Vigu pa kad smo na poluvremenu saznali naprasno zaboravili da igramo fudbal ili je to urbana legenda? Мислим само Глоговац.
San Epifanio Posted September 19, 2017 Posted September 19, 2017 Glogovac je to resio sa dva penala, cini mi se. Послато са LG-H440n уз помоћ Тапатока
samo_opusteno Posted September 19, 2017 Posted September 19, 2017 Selta je tada bila bas jaka, sezonu pre tog duela sa nama su dobili Benfiku kuci 7-0, nakon toga Juventus 4-0. Zatim osvajaju intertoto kup pobedama nad Aston Vilom i Zeniton i igraju Uefa kup gde izbacuju Rijeku pa ih mi rutiniramo na Marakani uigranom akcijom Bunjevcevic - Drulic. Posle ide taj neshvatljiv revans, a oni su onda izbacili Sahtjor i Stutgrart pa ispali od Barse zbog golova u gostima.
Toni Sumaher Posted September 19, 2017 Posted September 19, 2017 (edited) Zajebana je bila Selta sa Vangerom, Lopezom, Katanjom, Mostovojem, Mekartijem. Svi brzi, jaki na lopti, sa stalnim promenama kretnji. Dva velika kiksa na utakmici, poklon gol za 1:2 i prvi penal Glogovca. Kod drugog ga je Mostovoj vec prosao, bila bi mrtva sansa. Urekao vas Milojko posle 1:2. Drulic bi bio cudo od igraca da nije imao ludu glavudzu. Edited September 19, 2017 by Toni Sumaher
MiddleClass Posted September 19, 2017 Posted September 19, 2017 Drulic je imao problem sa povredama, nije glava u pitanju.
Toni Sumaher Posted September 19, 2017 Posted September 19, 2017 Tako je, i povrede, ali umeo je da napravi gluposti na terenu, udari igraca.
Apollo Creed Posted September 19, 2017 Posted September 19, 2017 (edited) Selta je tada bila bas jaka, sezonu pre tog duela sa nama su dobili Benfiku kuci 7-0, nakon toga Juventus 4-0. Zatim osvajaju intertoto kup pobedama nad Aston Vilom i Zeniton i igraju Uefa kup gde izbacuju Rijeku pa ih mi rutiniramo na Marakani uigranom akcijom Bunjevcevic - Drulic. Posle ide taj neshvatljiv revans, a oni su onda izbacili Sahtjor i Stutgrart pa ispali od Barse zbog golova u gostima. Jesu bili jaki,al smo ih u Bgd ugazili i bili bolji u 1.pol. u Vigu. Legenda kaže da su naši u poluvremenu ukapirali da su zajebali sa Glogovcem i lalatom, te smo 2.poluvreme odigrali preko penisa. Tipa da smo proši, a da nas je Uefa izbacila neko bi visio. Druga verovatnija verzija- Džaja prod'o. Ne bi od njih ispali da je sve bilo reg. Edited September 19, 2017 by Apollo Creed
James Marshall Posted September 19, 2017 Posted September 19, 2017 (edited) A tu tekmu smo kasnije ionako suspendovani jer neko nije smio da igra (možda čak i dvojica igrača, ne mogu sad da se sjetim, možda baš taj Stevo Glogovac), paradigma lutanaj naše uprave. edit: Brži Rokijev takmac Edited September 19, 2017 by James Marshall
Recommended Posts