Jump to content
IGNORED

FK Crvena zvezda u sezoni 2017/ 2018

Dimitrije

Recommended Posts

Posted

meni deluje kao šarlatan, i kao igrač je naginjao na tu stranu, ali nikad se ne zna... po meni, ne zna se ko je gore odradio trenera, dal mi dal vi

• Replies 12.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Milosh76

970

• MiddleClass

923

• levi

915

• Apollo Creed

650

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted (edited)

Evo ga neki italijanski plejboj u areninom studiju za finale CL, jel to taj naš?

Valjda je zato došao

Edited by levi
Posted

Inace, jedna lepa vest.  Najpopularniji (a za mene i najbolji) domaci fudbaler svih vremena, Dragoslav Sekularac, dobio je spomenik u svom rodnom mestu, Stipu u Makedoniji.  Nadam se da i Beograd jednog dana ima memorijal vezan za Sekija.  Jer Seki nije bio samo Zvezdin fudbaler i miljenik zvezdasa, Seki je bio beogradska urbana legenda, miljenik Beogradjana bez obzira na navijacku opredeljenost i bez obzira da li ih je fudbalski sport zanimao.  Isto onako kao sto su to bili Zucko Korac, Mile Lojpur, Dragan Nikolic, Libero Markoni, Jovan Bulj, Medzed, Dragoljub Aleksic, Dusko Radovic, Djoka Marjanovic i ini kojih se uvek setim kada cujem pesmu "Pod sjajem zvezda ove noci".

Posted

Seki bi i danas bio jedan od najboljih igraca u Evropi.

Inace, Karbonara na Areni upravo

Posted

Evo ga neki italijanski plejboj u areninom studiju za finale CL, jel to taj naš?

Valjda je zato došao

to je taj

Posted

Strepnja mi je dublja od nade da ga je u Bg dovela neka spozorska kombinacija lige šampiona, a ne Terza i Dika Stojanović

Posted

mudro zbori babinjo, mozda smo trebali njemu da damo sansu...

Posted

Glasao elektronskim putem :nobles:

Posted

Koga je uopste trenirao Karbone?

Posted

Neke Seria B timove, uglavnom lose. .. Milojevic ce biti trener, taj Italijan je predlozen od strane menadzerske agencije koja je dovela Boacea

Posted

Samo Džaja da ne prođe... :fantom:

Posted

a kada zik™ saopštava rezultate?
Posted

Reklo bi se da Sakića prpremaju za trenera - šalju ga kao Lalu na kaljenje u Napredak, posle verovatno na Rajka.

Posted

Koliko sam skapirao( gledao neki prilog ludog Milojka), sve se svodi na to da li ce Terza napraviti novi dil sa Ultra kopom™, sama skupstina i izlaganja na njoj je vise neka pedstava za medije i siroke narodne mase ...

Послато са SM-N920C уз помоћ Тапатока

Posted

Znači ne zavisi od govora na skupštini, nego se dogovore ranije?

Pa kako to

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...