MocaVukotic Posted June 3, 2017 Posted June 3, 2017 meni deluje kao šarlatan, i kao igrač je naginjao na tu stranu, ali nikad se ne zna... po meni, ne zna se ko je gore odradio trenera, dal mi dal vi
levi Posted June 3, 2017 Posted June 3, 2017 (edited) Evo ga neki italijanski plejboj u areninom studiju za finale CL, jel to taj naš? Valjda je zato došao Edited June 3, 2017 by levi
Dimitrije Posted June 3, 2017 Author Posted June 3, 2017 Inace, jedna lepa vest. Najpopularniji (a za mene i najbolji) domaci fudbaler svih vremena, Dragoslav Sekularac, dobio je spomenik u svom rodnom mestu, Stipu u Makedoniji. Nadam se da i Beograd jednog dana ima memorijal vezan za Sekija. Jer Seki nije bio samo Zvezdin fudbaler i miljenik zvezdasa, Seki je bio beogradska urbana legenda, miljenik Beogradjana bez obzira na navijacku opredeljenost i bez obzira da li ih je fudbalski sport zanimao. Isto onako kao sto su to bili Zucko Korac, Mile Lojpur, Dragan Nikolic, Libero Markoni, Jovan Bulj, Medzed, Dragoljub Aleksic, Dusko Radovic, Djoka Marjanovic i ini kojih se uvek setim kada cujem pesmu "Pod sjajem zvezda ove noci".
Milosh76 Posted June 3, 2017 Posted June 3, 2017 Seki bi i danas bio jedan od najboljih igraca u Evropi. Inace, Karbonara na Areni upravo
Bright Billy Posted June 3, 2017 Posted June 3, 2017 Evo ga neki italijanski plejboj u areninom studiju za finale CL, jel to taj naš? Valjda je zato došao to je taj
levi Posted June 3, 2017 Posted June 3, 2017 Strepnja mi je dublja od nade da ga je u Bg dovela neka spozorska kombinacija lige šampiona, a ne Terza i Dika Stojanović
Bright Billy Posted June 3, 2017 Posted June 3, 2017 mudro zbori babinjo, mozda smo trebali njemu da damo sansu...
Milosh76 Posted June 4, 2017 Posted June 4, 2017 Neke Seria B timove, uglavnom lose. .. Milojevic ce biti trener, taj Italijan je predlozen od strane menadzerske agencije koja je dovela Boacea
Apollo Creed Posted June 4, 2017 Posted June 4, 2017 Glasao elektronskim putem Samo Džaja da ne prođe...
kud u maglu Simoviću Posted June 4, 2017 Posted June 4, 2017 Glasao elektronskim putem a kada zik™ saopštava rezultate?
April Posted June 4, 2017 Posted June 4, 2017 Reklo bi se da Sakića prpremaju za trenera - šalju ga kao Lalu na kaljenje u Napredak, posle verovatno na Rajka.
Geo Posted June 4, 2017 Posted June 4, 2017 Koliko sam skapirao( gledao neki prilog ludog Milojka), sve se svodi na to da li ce Terza napraviti novi dil sa Ultra kopom, sama skupstina i izlaganja na njoj je vise neka pedstava za medije i siroke narodne mase ... Послато са SM-N920C уз помоћ Тапатока
levi Posted June 4, 2017 Posted June 4, 2017 Znači ne zavisi od govora na skupštini, nego se dogovore ranije? Pa kako to
Recommended Posts