Jump to content

FK Crvena zvezda u sezoni 2017/ 2018

Featured Replies

Boaći iz opsajda!

Dokle Tole™

Edited by nebojsapetkovic

Mislim da nije dirao. Srnicev je gol, od stative je usla. Srnic je odlican... hejteri stop!

Zamalo da pokvari Srni drugi gol  <_<

A što se Kangi i Boačjeu ne da da asistiraju

Edited by levi

Kakva lopta Srnica... :Hail:

Glupa arena... kako ne znaju da rade prenos to je pakao.

Edited by MiddleClass

Glupa arena... kako ne znaju da rade prenos to je pakao.

bole oči

a kako si ti ono juče rekao?

Sklanjalica?

+1

dobro je ovo odradjeno, nadam se da su svajcarci impresionirani

Maderaska kuhinja svuda :fantom:

pohvale jos jednom za jovicica, dobili smo naseg evertona, tu je terza pogodio. ne izgleda to lose na sredini, jos u perspektivi da radonjic, ako se oporavio od ludila glave, zameni srnica, i bice to sasvim dobro. i naravno da istrpe malog adzu.

Dobra utakmica, bolja igra nego u prosli cetvrtak.Frimpong je tempirana bomba i mora da leti na tribine i iz Zvezde sto hitnije. Kanga odlican, Donald mnogo bolji kad je usao Milijas, a Kanga otisao na krilo. Steta za one 2-3 kontre sto nisu realizovane. Jovicic je instant pojacanje, Pesicu treba vreme da se uigra sa ekipom... Ulazio u sanse, kretao se dobro, steta za promasene sanse, ali je ipak dao gol i to je bitno.

U cetvrtak ce biti mnogo tesko, rezultat bez primljenog gola bi bio premija

Edited by Milosh76

i podrazumeva se da nekako zadrze kangu i donalda, to bi bilo krucijalno.

pohvale jos jednom za jovicica, dobili smo naseg evertona, tu je terza pogodio. ne izgleda to lose na sredini, jos u perspektivi da radonjic, ako se oporavio od ludila glave, zameni srnica, i bice to sasvim dobro. i naravno da istrpe malog adzu.

+1

I ja htedoh da napišem srpski evertonara posle ištvana. Nisam baš lud za takvim igračima, ali biće sigurno sasvim koristan.

A palo mi na pamet i koliko me napalo kad sam posle prve le talekove tekme rekao da smo takav profil mogli zabosti i sa našim pasošem, ali opraštam im što ne znaju :fantom:

Pride delujemo dosta spremni i solidno kompaktni. Miloe uspeva dosta brzo da dize formu ekipe, za razliku od grofa kada je to sporo islo.

Pada sparta u cetvrtak, stavise mislim da cemo ih izbaciti.

Za one koji bi da idu na utakmicu informacija da se radi Bulevar oslobodjenja i da je aktivna samo jedna traka od Autokomande ka stadionu, sto znaci uzasne guzve i manje mesta za parking.

Ono sto je dobro da su bacili neki tucanik i ogradili deo ispred istoka i to izigrava parking. Nema kontrole moze da udje ko god zeli.

Frimong je totalno sludjen, pogotovo sa loptom u nogama. S drugr strane, savic deluje kao korektno resenje za nasu ligu...

Guest
This topic is now closed to further replies.