elementary Posted December 11, 2017 Posted December 11, 2017 Ma zajeban je Plzen . Mislim da im se vratio onaj trener koji ih trenirao pre dve godine kada su bili odlični. Po imenu vam je dobar žreb ali mislim da ih teško prolazite.
James Marshall Posted December 11, 2017 Posted December 11, 2017 Bez uvrede, ali kapiram da su trenutno opet u manjim problemima nego Partizan, sa igrom iz perioda nakon YB slabo čemu imate da se nadate.
Toni Sumaher Posted December 11, 2017 Posted December 11, 2017 1 minute ago, BlackGeorge said: Opa. Znači nismo bez šansi da ponovimo uspeh čika crnog. Cisto sumnjam. Kao sto rekoh, mi smo slabiji od YB, Plzen je jaci od nas, koliko CSKA od Zvezde.
Kreator Posted December 11, 2017 Author Posted December 11, 2017 Just now, elementary said: Ma zajeban je Plzen . Mislim da im se vratio onaj trener koji ih trenirao pre dve godine kada su bili odlični. Po imenu vam je dobar žreb ali mislim da ih teško prolazite. Mi ne možemo da prođemo ni Napredak iz Kruševca (prvi meč 1:1, juče 2:1 za kruševljane) tako da...........
Kreator Posted December 11, 2017 Author Posted December 11, 2017 1 minute ago, Toni Sumaher said: Cisto sumnjam. Kao sto rekoh, mi smo slabiji od YB, Plzen je jaci od nas, koliko CSKA od Zvezde. Ma znam...no se nadam nekim pojačanjima i da ne odu everton, stojke, tošić i tawamba.
SNARC Posted December 11, 2017 Posted December 11, 2017 Ma zajeban je Plzen . Mislim da im se vratio onaj trener koji ih trenirao pre dve godine kada su bili odlični. Po imenu vam je dobar žreb ali mislim da ih teško prolazite.Sjajan trener..jedini trener koji je neocekivano napao Barsu na Kamp nou. Igrao je presing na njihovu odbranu, sjebao im distribuciju lopte..sasvim su lepo pokazali. Sent from my Lenovo P1ma40 using Tapatalk
ZokiAsov Posted December 11, 2017 Posted December 11, 2017 1 minute ago, SNARC said: Sjajan trener..jedini trener koji je neocekivano napao Barsu na Kamp nou. Igrao je presing na njihovu odbranu, sjebao im distribuciju lopte..sasvim su lepo pokazali. Sent from my Lenovo P1ma40 using Tapatalk Ne moze teci po vinjak da ide...
levi Posted December 11, 2017 Posted December 11, 2017 3 minutes ago, Toni Sumaher said: Ubedljivo najslabiji tim iz prvog sesira, po snazi izmedju Dinama Kijeva i YB. daleko od toga, ubedljivo najslabiji tim iz prvog šešira je bio Salzburg koji je ispao letos od jedne Rijeke, pa onda Braga, Lokomotiva, oslabljena Atalanta, raspali Milan koga ne zanima Uefa liga itd Plzen ove godine razbija, titulu su već osvojili, a još su gladni u Evropi
goofs Posted December 11, 2017 Posted December 11, 2017 Cuj Milana ne zanima UEFA liga, to im je trenutno no.1 takmicenje. Atalanta je isto jako dobra, neatraktivan protivnik ali za ovaj nivo takmicenja melje.
Kreator Posted December 11, 2017 Author Posted December 11, 2017 Ne mogu sa rumunima da izađu na kraj nikako...
Kreator Posted December 11, 2017 Author Posted December 11, 2017 pa onda isti protivnik u grupnoj fazi lige evrope: i dobiše ih onda tek u četvrtoj utakmici:
Filozof manijak Posted December 11, 2017 Posted December 11, 2017 Koliko je meni ovaj sistem takmičenja za Ligu europe bezvezan. Na primeru Dinama iz Kijeva i Jang Bojsa, susreli se u nokaut preliminarnoj fazi, pa onda u grupama LE. Nebuloza čista. Evo sad i ovo sa Plzenom i Steauom.
*edited by mod Posted December 11, 2017 Posted December 11, 2017 Sem poslovično nezainteresovanog Arsenala, teško da je bolje moglo. Sent from my KIW-L21 using Tapatalk
Recommended Posts