ZokiAsov Posted July 12, 2017 Posted July 12, 2017 Trebalo je da bude osam nula za nas, al dobro, vrucina i prvi mec su ucinili svoje.
copkillah Posted July 12, 2017 Posted July 12, 2017 Trebalo je da bude osam nula za nas, al dobro, vrucina i prvi mec su ucinili svoje. preterao si, realno je bilo nekih 7-0
El Patron Posted July 12, 2017 Posted July 12, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=Ny5r3oMsKaw Steta za ovu zadnju sansu, stvarno lepa akcija. Djurdjevic bi mogao da se zapita zasto je Tavamba posle 3 velika promasaja dobio aplauze, a on zvizduke. Danas Conference Center Komentarišem kao i sve do sada: više volim igrača koji daje golove kad treba, makar i sa njima imali probleme, nego igrače sa kojima nema nikakvih postova, nikakvog Instagrama, a koji nikada ne daju golove kada treba. On je emotivan, ali na kraju uvek uradi ono što treba. I kao takav je neprocenjiv. A to sa upravom, to je manje više priča oko plate, oko toga su se preganjali ceo dan juče i dogovorili se juče, on će igrati kvalifikacije do kraja, to je dogovoreno i tu nikakvog problema nema. Što se tiče smradova koji su ga pljuvali, vređali, pretili mu na Instagramu, ta peta internet kolona kvazinavijača Partizana koja je uvek protiv onoga što je za Partizan dobro, mislim da je današnje skandiranje Leonardu na početku utakmice pokazalo da su oni prosto jedna plaćenička banda koja ne predstavlja nikoga osim onih koji im plaćaju sendviče da pljuju po Partizanu. Juče su pljuvali Leonarda, danas Đurđevića, Kosovića, Tavambu, sutra će opet Leonarda, ali važno je da nekoga pljuju uvek, samo što se danas pokazalo da oni ne predstavljaju nikoga i to je po meni glavna dobit današnjeg dana. A Leo će da galami, na kraju će uraditi sve što treba i idemo dalje. Pantic
theanswer Posted July 12, 2017 Posted July 12, 2017 Kažu da je Jug juče utišavao skandiranje Leonardu koje je počelo sa istoka, tako da ko je imao ikakvu sumnju sad je sve jasno.
kud u maglu Simoviću Posted July 12, 2017 Posted July 12, 2017 Kažu da je Jug juče utišavao skandiranje Leonardu koje je počelo sa istoka, tako da ko je imao ikakvu sumnju sad je sve jasno.ne veruj svemu što pročitš na portlima
theanswer Posted July 12, 2017 Posted July 12, 2017 nije sa portala, 90% sam siguran da je istina ali ću proveriti
El Patron Posted July 12, 2017 Posted July 12, 2017 Nisam bio na utakmici, ali mislim da je to istina. Cuo sam od nekoliko ljudi da su ovi sa juga nesto kenjali, cigan iz brazila oce pare itd...
theanswer Posted July 12, 2017 Posted July 12, 2017 (edited) Nisam bio na utakmici, ali mislim da je to istina. Cuo sam od nekoliko ljudi da su ovi sa juga nesto kenjali, cigan iz brazila oce pare itd... da priča je šta koji kurac hoćete njemu da pevate kad je on cigan koji ucenjuje klub, treba iliću da se peva a ne njemu itd itd nisam bio na tekmi ali preko tv-a se jasno čuje kad je neko skandiranje sa juga a neko nije, ovo nije bilo i jug nije prihvatio, tj prihvatio je deo ljudi po priču pa su utišani Edited July 12, 2017 by theanswer
kud u maglu Simoviću Posted July 12, 2017 Posted July 12, 2017 bio sam i ništa od rečenog nisam primetio možda je do mene
gone fishing Posted July 12, 2017 Posted July 12, 2017 ko je rekao da je suma zamena za lea? leo mora da ostane a suma mora jos dodatno do pojaca partizan jer od tri musketara nema koristi (jankovic,kosovic, mihajlovic). ah, to si mislio, živiš u iluzijitm ^_^ da bi uprava skupo platila igrača koji bi igrao umesto koga? - jankare koga su otkupili od ciganijakosa pre 6 meseci i koga će gurati kako bi imali koga da prodaju na zimu ili narednog leta - nece koga žele da reanimiraju i takođe prodaju - how yes no, suma je zamena za lea tj zamena za njegov učinak u premijer kokeza ligi, neko ko će na svojim leđima nositi celu ekipu i tako sakriti bolnu prosečnost svojih kolega iz veze i napada.... - na kraju će zamena za lea biti pantić, za đurđevića jovanović, s tim što tu očekujem da ipak dovedu i nekog napadača alibi pojačanje...
kud u maglu Simoviću Posted July 12, 2017 Posted July 12, 2017 vratimo se na vedrije teme :) Moguci protivnici Partizana u 3. kolu kval. za LS: Olimpijakos Salcburg Karabak Seltik Kopenhagen Ludogorec BATE Legija APOEL Maribor
theanswer Posted July 12, 2017 Posted July 12, 2017 Moze karabag, apoel, bate, kopenhagen ako prodje. Onda seltik u plejofu ako prodju.
Recommended Posts