Kreator Posted July 12, 2017 Author Posted July 12, 2017 (edited) pa liga šampiona nikad ni nije bila realna, ali nije bila realna ni 2003. ni 2010. pa smo ušli. niti je ekipa koja je ispala od batea bila jača od ove koju sad imamo. treba nam taj Suma i sa njim ofanzivno imamo solidan tim, defanzivno sam pisao već šta nam fali. problem je što nismo radi da trošimo da bi ušli u lš što sa neke strane ja i razumem imajući u vidu da i sa još 2,3 pojačanja opet u jednoj od naredne 2 faze možemo da dobijemo olimpijakos i da se slikamo svakako. generalno je proces razmišljanja uprave Partizana u fudbalu uvek bio da se sa što manje para pokuša nešto uraditi, da nas usere žreb ili da se protivnik samoubije ili neki razni faktori. sačuvati tim smo ovaj put za sad uspeli, ali ga ojačali još nismo, e onda na to sve trebaju još neke kockice da se poklope da bi bilo koji tim iz Srbije mogao u lš. a ovo je poslednja ovakva šansa inače jer će od sledeće godine to gotovo biti nemoguća misija zbog promene sistema. inače vidim da je bilo 20k ljudi što je odlična poseta za nas na startu sezone, vidi se da ljudima ne treba puno pa da dođu da gledaju fudbal, ali je realno pitanje dana kada će uprava nešto da zasere i otera ove ljude opet u apstinenciju Jučerašnji meč, pogotovo prvo poluvreme, je pokazalo da ipak nije nikakav veliki uspeh zadržavanje ovakvog nekompetetivnog tima za velika dela. Zadržavanje igrača da, ali samo Evertona, Đurđevića, Leonarda i Ostojića. Za ostale je trebalo tražiti zamenu. Sa vulićevićem (odbrana), miletićem, ćirkovićem, jankovićem, kosovićem, mihajlovićem nećemo daleko dogurati. Nabrojani fudbaleri nam ne znače ni uigrani ni neuigrani jer jednostavno ne prave razliku na terenu, a u odbrani je posebno alarmantno. Edited July 12, 2017 by BlackGeorge
Nikodije Posted July 12, 2017 Posted July 12, 2017 Jučerašnji meč, pogotovo prvo poluvreme, je pokazalo da ipak nije nikakav veliki uspeh zadržavanje ovakvog nekompetetivnog tima za velika dela Pa da, malo ste poleteli zbog titule jer ste pomislili da je nekakav uspeh biti ispred grofove zvezde, dodali ste i malo mitomanije toj tituli, ali opet to ne govori mnogo o kvalitetu tima. Previse zavisite od jednog igraca i njegovih hirova, pa ko god da je on to se ne sme dozvoliti ako se hoce u evropu.
Geo Posted July 12, 2017 Posted July 12, 2017 Ma koji hirovi ? Na terenu poshtuje publiku i saigrace i daje najbolje od sebe ... Ti hirovi sto prenose burek novinari i vazurine kombinatorike me zanimaju . Ispostovati momaka maksimalno i zatvoriti vise tu pricu ! p.s. Djurdjevic je ili kompletan idiot ili je dobio direktivu da ovog sabotira u svakom pogledu (da nedaj boze Leo ne postane mega heroj dana i upropasti spinove ) ... Ko zna , mozda ga i ne bi videli na terenu ni u drugom da smo umuljali neki gol u prvom ...
kud u maglu Simoviću Posted July 12, 2017 Posted July 12, 2017 Ma koji hirovi ? Na terenu poshtuje publiku i saigrace i daje najbolje od sebe ... Ti hirovi sto prenose burek novinari i vazurine kombinatorike me zanimaju . Ispostovati momaka maksimalno i zatvoriti vise tu pricu ! +1000
Kreator Posted July 12, 2017 Author Posted July 12, 2017 Ma koji hirovi ? Na terenu poshtuje publiku i saigrace i daje najbolje od sebe ... Ti hirovi sto prenose burek novinari i vazurine kombinatorike me zanimaju . Ispostovati momaka maksimalno i zatvoriti vise tu pricu ! p.s. Djurdjevic je ili kompletan idiot ili je dobio direktivu da ovog sabotira u svakom pogledu (da nedaj boze Leo ne postane mega heroj dana i upropasti spinove ) ... Ko zna , mozda ga i ne bi videli na terenu ni u drugom da smo umuljali neki gol u prvom ... +1
Nikodije Posted July 12, 2017 Posted July 12, 2017 Ja mislim da on ne postuje publiku i saigrace svakodnevnim isticanjem nezadovoljstva zbig toga sto je jos uvek u klubu, i to ne moze da ne stvara losu atmosferu unutar kluba i tima.
Kreator Posted July 12, 2017 Author Posted July 12, 2017 Ja mislim da on ne postuje publiku i saigrace svakodnevnim isticanjem nezadovoljstva zbig toga sto je jos uvek u klubu, i to ne moze da ne stvara losu atmosferu unutar kluba i tima. Aman bre boli me q. za instagrame i šta on piše. TEREN je najvažniji.
MiddleClass Posted July 12, 2017 Posted July 12, 2017 Sto se onda primas na pisanje raspalog telegrafa i nadas se da ce im navijaci skandirati?
Nikodije Posted July 12, 2017 Posted July 12, 2017 Nikodiju twiter vise smeta, ne toliko instagram ... Ma jok, ne smeta mi nista, na kraju BG je u pravu, bitan je teren.
Geo Posted July 12, 2017 Posted July 12, 2017 Sto se onda primas na pisanje raspalog telegrafa i nadas se da ce im navijaci skandirati? Ti i dalje patis ili ti udarilo ovo sunce u glavu, pa imas halucinacije ?
Geo Posted July 12, 2017 Posted July 12, 2017 "kmecanje " ti ne izlazi iz glave, ali i to je ok , opusteno , procice patnja ...
Nikodije Posted July 12, 2017 Posted July 12, 2017 Geo ne budi tako neljubazan sa gostima na topiku, deder leba i soli i neka lepa rec. Nauci se manirima, nisi dete.
Recommended Posts