September 16, 20177 yr Baš sam hteo da pitam da li je Antonov posle tolike neizvesnosti doveden da bude rezerva standardnom Miletiću.
September 16, 20177 yr „Antonov je fizički spreman i mislim da je realno očekivati da on igra ovu utakmicu“, potvrdio je Miroslav Đukić, šef struke Partizana, nagovestivši da bi minute mogao da zaradi i doskorašnji defanzivac turskog Mersina. „Isto važi i za Mitrovića, tu je, spremno čeka šansu i sigurno će je dobiti“.
September 16, 20177 yr Kod njihovog gola Miletic skins da nije pomerao noge , zakacio bi i sulejmanijev centarsut i posle ono zakucavenje kod gola ...
September 23, 20177 yr koliko je na X? keve mi mislim da će đuka da odigra povučeno do bola ko marko nikolić iz najboljih dana
September 23, 20177 yr X je puna kapa. Iskreno mislim da su nam vece šanse u decembru po kijevskoj zimi nego sad.
September 23, 20177 yr Dinamo 5min do kraja 0-0, igraju pred praznim tribinama. Inace igraju protiv nekog tima jeftinijeg od Napretka, ako se gleda po transfemarktu :D Edited September 23, 20177 yr by El Patron