Cash Posted September 14, 2017 Posted September 14, 2017 Meni je i Everton bio odlican , mozda i najbolja njegova partija u nasem dresu ... +1
Kreator Posted September 14, 2017 Author Posted September 14, 2017 (edited) Meni je i Everton bio odlican , mozda i najbolja njegova partija u nasem dresu ... +1 bravo za evertona. fantastičan. pohvale velike i za jankovića, tawamba odigrao najslabije do sada, ali nema veze. biće tawi ok već na sledećoj. stojković refleksi kao panter. ćelavi miletić - rekoh ja, srpski jap stam Edited September 14, 2017 by BlackGeorge
Kreator Posted September 14, 2017 Author Posted September 14, 2017 Jebo im pas mater. +1 reko da ne psujem, al ajd sad...
*edited by mod Posted September 14, 2017 Posted September 14, 2017 (edited) Dva puta tucemo Albanče, pobedimo mlade decake kuci i to ce biti dovoljno za drugo evropsko proleče. +1 Svaki bod protiv Dinama je cist bonus. Imperativ je da tucemo Djuradja oba puta u dvomecu a ukoliko Decaci kiksnu utoliko bolje onda nam cak ni pobeda protiv njih u predzadnjem kolu ne bude pod moranje ali kako igra Djuka cenim da ce svakako da juri pobedu sto je zaista divna promena. EDIT: da je bio Suma dali bi jos jedan sigurno. Edited September 14, 2017 by *edited by mod
Geo Posted September 15, 2017 Posted September 15, 2017 Sada imamo tri razlicita napadaca ali se plasim da ni jedan nije golgeter, odnosno da ima osecaj da se nadje na pravom mestu i jednostavno umuva nekako loptu u gol u nekoj sansi ( Kleu je bila dovoljna i polusansa).... Najblizi tome je mali Djole ali on je koleteralna steta nakon isiljenog dovodjenja Ozegovica... Послато са SM-N920C уз помоћ Тапатока
Willow Posted September 15, 2017 Posted September 15, 2017 (edited) Utisci od sinoć... Nerešeno puna kapa. Jang bojs bolja ekipa nego što sam zamišljao. Razvalili su nas u prvom, na poluvremenu sam mislio da će da nas napune do vrha. Stojke car. Milojevo mišljenje o njegovom doprinosu plasiranju Partizana u Ligu Evrope nije daleko od istine. Everton odličan, uz Stojketa izgrač utakmice. Padavičar Ožegović baš iritira sa svojim glumatanjem i lažnim bolnim facama koje pritom pravi. Teofil gotivac,kako reče kums. Mislim da nećemo proći grupu, tj prezimiti u Evropi. Edited September 15, 2017 by Willow
Aleksandar88 Posted September 15, 2017 Posted September 15, 2017 Zašto ne bi prošli grupu? Uzeli ste bod protiv direktnog konkurenta u gostima. Ako ih bijete u bgu biće dovoljno. Bolji rezultat nego Zvezdin juče.
Papovac Posted September 15, 2017 Posted September 15, 2017 Pazi ove smradove ovo ozbiljno , pa jebo im pas mater
Papovac Posted September 15, 2017 Posted September 15, 2017 Moram da pohvalim celavog Miletica, stvarno igra bez greske, pa jeste, al je zato jefta jebeni krater. ludi ivica je morao da mu nadje neku zamenu. ovako nikad ne znas kad ce covek da pukne.
twisted Posted September 15, 2017 Posted September 15, 2017 Eto. :) Taman da se lepo svi skupimo. Pronađi neku solidnu kafanu. +100 stojketu duplirati platu i dužinu ugovora ćelavi miletić se zacementirao ostojić popio batina kao nikad evertonu falio gol kao ciganima za legendu kluba. šteta što je otišla daleko od gola umesto jevtovića ja bi radina, pa kom opanci, tom i džeri tawamba je bio preopterećen zadacima, nije mogao biti svoj, utopio je svoju korisnost na terenu u tim sve da bi ožegović nešto igrao. al kad je đuka video da je ovaj padavičar ušao solomon, po meni ogroooman potencijal za pfc. ima talenat samo da se uklopi u ekipu, stavljaćate ga na avatar
kud u maglu Simoviću Posted September 15, 2017 Posted September 15, 2017 pa tu je radin, al smo onda deficitarni™ u skoku voleo bih da čujem šta im je đuka rekao u poluvremenu. to je igra koju bih voleo da vidim od partizana, nisam stekao utisak da smo po pitanju kondicije bili inferiorni, do samog kraja smo napadali i igrali na njihovoj polovini tawamba je odigrao lavovski, ozbiljne je batine primio, ali i dao. on i #51 nisu još uvek usklađeni, da je ovaj bio koncentrisaniji na utakmicu, a ne na padanje možda bi bio korisniji, a time i tawambi malo olakšao posao. iako je bogoljub gotivac mislim da su on i tawamba slabija kombinacija za napad sa sumom će to da bude bombonica
Aleksandar88 Posted September 15, 2017 Posted September 15, 2017 Šta je na ovom videu rtsa, ne mogu da pustim sa telefona?
Recommended Posts