*edited by mod Posted September 14, 2017 Posted September 14, 2017 Dobar bod a moglo je i tri. Utisak tekme Stojke koji odbrani jedan zicer, prekrsti se pa odbrani drugi. Solomon malo zbunjen, da je digao glavu pre šuta možda i ne bi šutnuo pravo u golmana.
Toni Sumaher Posted September 14, 2017 Posted September 14, 2017 Bravo Partizan. 1 - 1 realan rezultat. Bili su bolji u prvom poluvremenu mi bolji u drugom. Sledeće kolo protiv Dinama nažalost pred praznim tribinama. Ako izvučemo makar nerešeno (računa se i naša pobeda) dežurna pesimista Toni nas časti svakom po jedno pivo. Moze, ok. :)
copkillah Posted September 14, 2017 Posted September 14, 2017 Dobar bod a moglo je i tri. Utisak tekme Stojke koji odbrani jedan zicer, prekrsti se pa odbrani drugi. Solomon malo zbunjen, da je digao glavu pre šuta možda i ne bi šutnuo pravo u golmana. da se nije prekrstio, ne bi odbranio taj drugi i ja sam pomislio to za Solomona, malo je stegnut ali okej, tek je stigao
Kreator Posted September 14, 2017 Author Posted September 14, 2017 Eto. :) Taman da se lepo svi skupimo. Pronađi neku solidnu kafanu.
kud u maglu Simoviću Posted September 14, 2017 Posted September 14, 2017 (edited) ako dva puta odigramo 90min onako kako đuka želi, eto proleća u europi Edited September 14, 2017 by kud u maglu Simoviću
kud u maglu Simoviću Posted September 14, 2017 Posted September 14, 2017 Pazi ove smradove odlepio sam kad sam video al bar imam zacrtan cilj za 06.10. ako se ikada desi, a ja budem na nogama znam šta mi je činiti
Кристофер Лумумбо Posted September 14, 2017 Posted September 14, 2017 (edited) pogredan topicj Edited September 14, 2017 by Кристофер Лумумбо
ZokiAsov Posted September 14, 2017 Posted September 14, 2017 Solidno je ovo bilo, mogli smo na kraju i do sva tri boda, ali jebes ga. Remi je nekako najpravedniji, slozicu se sa Adolfom oni su bili bolji u prvom, mi u drugom. Imali su bolje sanse, ali smo i mi napravilii neke i pokazali muda. Dobro smo trcali sve vreme sto je pozitivno iznenadjenje. Ozegovic, Tosic, Solomon su tek poceli da igraju, bice to bolje s vremenom. Pohvale za Jankovica, lep gol i ona lopta za bambija, kad je brat Tavamba zasro. Ozegovic me je malo razocarao sa padanjem, izdrzi neki duel jebem mu sijalicu. Pred praznim jna ne gubimo, tako da kiev ako odigra na maksimalnim obrtajima moze da se nada iksu, mozda.
kud u maglu Simoviću Posted September 14, 2017 Posted September 14, 2017 samo da nam se mađioničar vrati, preskačemo lažne ruse ko potok u julu
Cash Posted September 14, 2017 Posted September 14, 2017 Dva puta tucemo Albanče, pobedimo mlade decake kuci i to ce biti dovoljno za drugo evropsko proleče.
ZokiAsov Posted September 14, 2017 Posted September 14, 2017 http://nowwatchtvlive.cc/tsn5-live-stream-watch-tsn5-channel-online-free/ ovaj je kvalitetan, ne kasni mnogo, ali nema zvuk Alal ti kurac. Odlicna slika, samo je par puta zastekao na sekund.
Geo Posted September 14, 2017 Posted September 14, 2017 (edited) Meni je i Everton bio odlican , mozda i najbolja njegova partija u nasem dresu ... Edited September 14, 2017 by Geo
Recommended Posts