Rumpelstiltskin Posted July 14, 2017 Posted July 14, 2017 Djekna još nije riknula, a ka' će ne znamo.... Otomo za prestonicu...ae Dotchek ?
ackonish Posted July 14, 2017 Posted July 14, 2017 http://fkradnickinis.rs/2017/07/ogromno-interesovanje-za-omladinsku-skolu-radnickog/ Pa koji su ovo carevi...
W.F.C. Posted July 14, 2017 Posted July 14, 2017 Nije dobro sto su stariji igraci pravili struju. Ivica Toncev, "Koji sam ja meni kralj"
Apollo Creed Posted July 14, 2017 Posted July 14, 2017 Prodajte braci Varvarima Najtezi moguci protivnik, nije moglo gore. Klizavinja ........ Klizavinja ........ Gadno, gadno Danas svi igraju fudbal. Niste imali srece. Gadno je. Jedina je uteha sto ce komsije sa druge strane brega proci sa punijom buljom simika Pa dobro, mera je ko ce bude u trpnijem stanju ... anyway, tuga
Rumpelstiltskin Posted July 14, 2017 Posted July 14, 2017 koga ste izvukli? Jednookog, pa sad strcamo na sve strane.
W.F.C. Posted July 14, 2017 Posted July 14, 2017 Ceka nas sampion svemira u prvom kolu, bice gadno, idemo na 0:0, pa ako bude 1:1 jbga.
Матрикс Posted July 14, 2017 Posted July 14, 2017 E pa dobrodosli i ti i docek :) И од мене! :) Мислим да имамо бољи голмански пар него што смо имали прошле сезоне. За остале позиције у тиму ћемо видети када се заврши прелазни рок.
MaErAkLoIJA Posted July 14, 2017 Posted July 14, 2017 (edited) Pokazalo se da dobro "skeniramo" golmane. Mozda smo mogli da vratimo Rusa ? Do sada su najmanje kikseva imali golmani tako da skidam kapu za izbor i unapred aminujem. Kad se setim koliko smo golova primili zbog Filipovica ili Kesica, sto zbog linijasenja, sto zbog pozicioniranja ili dekoncentracije. Svaki primio po par gola sa pola terena. Inace secam se kada smo pozajmili Kesica, koliko sam bio odusevljen kako je branio. Cini mi se tada mozda i najbolje u karijeri. Kasnije se ispostavilo nista vise od solidnog golmana. Ovaj Zivkovic imao prednost u odnosu na Zogovica u Novom Pazaru dok ga nije onaj spic iz Zvezde povredio. Secam se da je pre te povrede pocelo dosta da se prica o njemu. Brac ne znam da li je i gde igrao zadnje dve godine? Ako nista drugo bice solidna zamena.... Edited July 14, 2017 by MaErAkLoIJA
Recommended Posts