Jump to content
IGNORED

FK Radnički Niš 2017/18

Dali_man

Recommended Posts

Posted

Шта се б'е секирате, хтели сте борбу за титулу и Тончев је и обећао.... Следеће године у ово време спремаћемо се за поход на ПЛС титулу, не би мам била прва (онај с пехар и онај што пије кафе...)

• Replies 6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Constantin

1144

• Rumpelstiltskin

1000

• MaErAkLoIJA

605

• Dali_man

425

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Случајно сам на социјалној мрежи наишао на неку приватну фотографију, где се мало даље у позадини види овај непознати, претпостављам, фудбалер. Слику сам дебело кроповао. Може да буде тај Савановић, за кога нико не зна тачно ко је, али свакако није онај о којем је Легенда причао јер сам његову слику видео по нету, може да буде неко други, може да буде неко ко неће ни да буде у тиму ако је на проби а не прође је. Како год, еве неки у мајици Радничког.

ertet_zpswzvno7jq.png

Ti "slučajno" ništa ne nalaziš :D

Ovo je Savanović:

17238318_10210662502257857_1461380779_n.png

Ima nekoliko fotografija, ali ova baš golica maštu ;)

Posted

​Legendo, zar opet sam ?

Psst...ukrao sam Rumpelu biciklu.... ;)

Posted

Utisak na slepo....

Laza Ranđelović danas 2 gola, onomad 1....Mrka ni Zonašu nije dap gol...ajde ako nije Bačkoj, ovima je trebaobar 3 da da. Golman Živković bi trebao da je iz Pazara ???

Posted

Tomić rezerva Stanoju. Aukurac ....

Posted

Случајно сам на социјалној мрежи наишао на неку приватну фотографију, где се мало даље у позадини види овај непознати, претпостављам, фудбалер. Слику сам дебело кроповао. Може да буде тај Савановић, за кога нико не зна тачно ко је, али свакако није онај о којем је Легенда причао јер сам његову слику видео по нету, може да буде неко други, може да буде неко ко неће ни да буде у тиму ако је на проби а не прође је. Како год, еве неки у мајици Радничког.

ertet_zpswzvno7jq.png

Men mi ovaj zalicuje na repstativca Stankovića

Posted

I nema ga Toti u prvih 18, bedara. Ni Pirke.

Posted (edited)

Men mi ovaj zalicuje na repstativca Stankovića

Слажем се да заличује, али дефинитивно није. Са горње слике од данас, коју је Легенда поставио, види се да Станковић носи мајицу са број 33 и да нема тетоважу на десном бицепсу. 

Ако нам је данас бранио бивши голман Пазара Живковић, онда би по мени то била позитивна новост. Мислим да је јако добар голман и да може да буде први голман екипе. Бранио је до пре неки дан на ФИФпро турниру на Златибору, који играју играчи без уговора, у организацији синдиката ''Независност'', што значи да је у пуном тренингу.

Edited by Матрикс
Posted (edited)

Копаоник – Раднички 2:7 (0:2) Терен хотела „Јуниор” у Брзећу. Гледалаца: 50. Судија: Немања Ђурђевић (Крушевац).

Стрелци: Бићанин у 81. и Вукојевић у 83. минуту за Копаоник, Нома у 18, Живановић (аутогол) у 41, Траванчић у 47, Ранђеловић у 59. и 65, Стевановић у 63. и Арсић у 88. за Раднички

КОПАОНИК: Милошевић, Ваљаревић, Кнежевић, Даниловић, Д. Бургић, Живановић, Бићанин, Вилимоновић, Вукојевић, Максимовић. Играли су још: Радовић, Мехмеди, Радмановић, Митровић, Ј. Бургић, Арсенијевић, Шљивић, Видојевић и Спасић.

РАДНИЧКИ: Живковић, Петровић, Љубисављевић, Симоновић, Станковић, Станојевић, Ал. Јовановић, Нома, Савановић, Мркић, Алекс. Јовановић. Играли су још: Којић, Стевановић, Томић, Арсић, Ранђеловић, Траванчић, Мијаиловић.

Edited by Матрикс
Posted

Ovaj sa slike trebalo bi da je novi stoper Simunovic..

Posted

Istekao mi je ugovor, a ljudi iz uprave kluba me nisu ni pozvali. Nema nikakvih glasova o budućem statusu i iskren da budem ovo mi sve vrlo teško pada. Na stranu što svako novi koji se pojavi u klubu ima prednost u odnosu na mene. Volim ovaj klub, u njemu sam ponikao i stekao reprezentativni dres, ništa mi nije jasno - vidi se da nije lako ovih dana mladom Mitroviću.

http://www.realsanisave.com/content/ne-%C5%BEele-ga-u-klubu-nikola-mitrovi%C4%87-ostao-u-ni%C5%A1u

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...