Jump to content
IGNORED

FK Radnički Niš 2017/18

Dali_man

Recommended Posts

Posted
1 hour ago, kud u maglu Simoviću said:

donećemo samo kažite

Nemoj nam donosite nista a posebno ne loptu pa ko sa dron da je navodite :D 

Cuvaj se partizanovaca i kad darove nose :D

• Replies 6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Constantin

1144

• Rumpelstiltskin

1000

• MaErAkLoIJA

605

• Dali_man

425

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted
8 hours ago, Legenda said:

S druge strane, treba objaviti i nešto sa zvaničnog sajta FKP...:89_clap:

Screenshot_5.jpg

Znaci Toncev prihvatio Vucelicevu ponudu :fantom:

Posted
15 hours ago, Матрикс said:

Ma da li je moguće da će Partizan da ima dva golmana na terenu. Ljudi strah me vata od ovi  što nisu na ić. OV AV EV

Posted
14 hours ago, W.F.C. said:

Леле ово це Саранова да постави ... Ста је са Тавамбом, сто неце играти, да није мигрант и да га протерали?

Ama ludi li su sa ovog Šaranova.

Posted
14 hours ago, MaErAkLoIJA said:

Ajde da prodje i ova utakmica pa da se vratim na forum. Ko li su ovi likovi i sta li ih toliko u zivotu cvrknulo pa trose vreme na ovakve isprazne razgovore. Sutra ce nadam se da pobedi bolji tim, a  to je Radnicki, i to je to.

A ne razumem i vas sa teme, sta se primate? Cetri strane nema sta pametno da se procita samo ko je sr... i gde. Nivo deteta od 7 godina i to pomalo nevaspitanog.

Bravo .Sve si lepo rekao. 

Posted

Emisari iz SANU na temi

alert, alert !

Posted

RADNIČKI NIŠ: Šaranov, Petrović, Miladinović, Simunović, Stanković, Mićić, Noma, Aksentijević, Stanisavljević, Babić, Pavkov.

Posted (edited)
8 minutes ago, Legenda said:

RADNIČKI NIŠ: Šaranov, Petrović, Miladinović, Simunović, Stanković, Mićić, Noma, Aksentijević, Stanisavljević, Babić, Pavkov.

Ovo mi se mnogo vise svidja nego sastav u Ruznalu :D

Ostaje samo zal za Zivkovicem koji iz mnogo razloga treba da pocne ovu utakmicu...

Edited by MaErAkLoIJA
Posted (edited)
12 minutes ago, MaErAkLoIJA said:

Ovo mi se mnogo vise svidja nego sastav u Ruznalu :D

Ostaje samo zal za Zivkovicem koji iz mnogo razloga treba da pocne ovu utakmicu...

Šta je ovo...''3-6-1 .... ?  Ja smestih Aksentija napred...nisam ga imao gde, ako igramo 4-2-3-1.

Edited by Legenda
Posted

PARTIZAN: Stojković, Vulićević, Miletić, Mitrović, Miletić, Zdjelar, Pantić,Tošić, Ivanović, Suma, Ožegović.

P.S. Kako se pišu ovi Miletići ???

Posted

Sudija iz Smedereva, pomoćnici iz Beograda.

Posted
17 minutes ago, Legenda said:

Šta je ovo...''3-6-1 .... ?  Ja smestih Aksentija napred...nisam ga imao gde, ako igramo 4-2-3-1.

Kontam da ce on napred jer moze da probije a i da pojacamo odbranu uz Petrovica bas kao sto si i ti. Nije to lose

Posted

Mrka nije uspeo da se izbori za klupu...

Posted
On 1.3.2018. at 9:18 AM, Kec u Nisu ljudi kec uNisu said:

Капитен Радничког без икаквих резерви очекује добру игру и успешан резултат свог тима против шампиона:

- Неће се овог пролећа нико наиграти на Чаиру јер имамо веома јаку екипу и велики број кандидата за најбољи састав. Јака конкуренција је тренутно наш највећи квалитет и предност у односу на остале суперлигаше. Због тога очекујем да ћемо све утакмице као домаћини до плеј-офа, али и касније, успети да добијемо. Не интересују нас имена противника. Имамо јасан циљ - освајање места у врху и излазак на међународну сцену, сигуран сам да ћемо га остварити.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...