MaErAkLoIJA Posted March 2, 2018 Posted March 2, 2018 1 hour ago, kud u maglu Simoviću said: donećemo samo kažite Nemoj nam donosite nista a posebno ne loptu pa ko sa dron da je navodite Cuvaj se partizanovaca i kad darove nose
Dali_man Posted March 3, 2018 Author Posted March 3, 2018 8 hours ago, Legenda said: S druge strane, treba objaviti i nešto sa zvaničnog sajta FKP... Znaci Toncev prihvatio Vucelicevu ponudu
Gradina Posted March 3, 2018 Posted March 3, 2018 15 hours ago, Матрикс said: Ma da li je moguće da će Partizan da ima dva golmana na terenu. Ljudi strah me vata od ovi što nisu na ić. OV AV EV
Gradina Posted March 3, 2018 Posted March 3, 2018 14 hours ago, W.F.C. said: Леле ово це Саранова да постави ... Ста је са Тавамбом, сто неце играти, да није мигрант и да га протерали? Ama ludi li su sa ovog Šaranova.
Gradina Posted March 3, 2018 Posted March 3, 2018 14 hours ago, MaErAkLoIJA said: Ajde da prodje i ova utakmica pa da se vratim na forum. Ko li su ovi likovi i sta li ih toliko u zivotu cvrknulo pa trose vreme na ovakve isprazne razgovore. Sutra ce nadam se da pobedi bolji tim, a to je Radnicki, i to je to. A ne razumem i vas sa teme, sta se primate? Cetri strane nema sta pametno da se procita samo ko je sr... i gde. Nivo deteta od 7 godina i to pomalo nevaspitanog. Bravo .Sve si lepo rekao.
Constantin Posted March 3, 2018 Posted March 3, 2018 RADNIČKI NIŠ: Šaranov, Petrović, Miladinović, Simunović, Stanković, Mićić, Noma, Aksentijević, Stanisavljević, Babić, Pavkov.
MaErAkLoIJA Posted March 3, 2018 Posted March 3, 2018 (edited) 8 minutes ago, Legenda said: RADNIČKI NIŠ: Šaranov, Petrović, Miladinović, Simunović, Stanković, Mićić, Noma, Aksentijević, Stanisavljević, Babić, Pavkov. Ovo mi se mnogo vise svidja nego sastav u Ruznalu Ostaje samo zal za Zivkovicem koji iz mnogo razloga treba da pocne ovu utakmicu... Edited March 3, 2018 by MaErAkLoIJA
Constantin Posted March 3, 2018 Posted March 3, 2018 (edited) 12 minutes ago, MaErAkLoIJA said: Ovo mi se mnogo vise svidja nego sastav u Ruznalu Ostaje samo zal za Zivkovicem koji iz mnogo razloga treba da pocne ovu utakmicu... Šta je ovo...''3-6-1 .... ? Ja smestih Aksentija napred...nisam ga imao gde, ako igramo 4-2-3-1. Edited March 3, 2018 by Legenda
Constantin Posted March 3, 2018 Posted March 3, 2018 PARTIZAN: Stojković, Vulićević, Miletić, Mitrović, Miletić, Zdjelar, Pantić,Tošić, Ivanović, Suma, Ožegović. P.S. Kako se pišu ovi Miletići ???
MaErAkLoIJA Posted March 3, 2018 Posted March 3, 2018 17 minutes ago, Legenda said: Šta je ovo...''3-6-1 .... ? Ja smestih Aksentija napred...nisam ga imao gde, ako igramo 4-2-3-1. Kontam da ce on napred jer moze da probije a i da pojacamo odbranu uz Petrovica bas kao sto si i ti. Nije to lose
Gradina Posted March 3, 2018 Posted March 3, 2018 On 1.3.2018. at 9:18 AM, Kec u Nisu ljudi kec uNisu said: Капитен Радничког без икаквих резерви очекује добру игру и успешан резултат свог тима против шампиона: - Неће се овог пролећа нико наиграти на Чаиру јер имамо веома јаку екипу и велики број кандидата за најбољи састав. Јака конкуренција је тренутно наш највећи квалитет и предност у односу на остале суперлигаше. Због тога очекујем да ћемо све утакмице као домаћини до плеј-офа, али и касније, успети да добијемо. Не интересују нас имена противника. Имамо јасан циљ - освајање места у врху и излазак на међународну сцену, сигуран сам да ћемо га остварити.
Recommended Posts