Constantin Posted March 2, 2018 Posted March 2, 2018 4 minutes ago, Goranz said: Normalno, zato vas u ligi niko i ne voli, znaju da ste bugarski projekat koji se na silu pokušava progurati kao nešto autentično srpsko. Zato ste vi autentično srBski ......osnovani u....????....u mojoj mladosti (davno beše)...imaste nadimak "Shok United"..na čelu kluba van bili sve Srbende sa srBskim leukocitima....itd...itd...itd....
Constantin Posted March 2, 2018 Posted March 2, 2018 Kako nekad nije smetalo...."malo snega" na terenu
Goranz Posted March 2, 2018 Posted March 2, 2018 Koliko smo mi bodova doneli srpskom fudbalu u poslednjih 30 godina... koliko publike vratili na stadione i ispred televizora... koliko mladih obučili kako da tretiraju sve one koji navijaju za pogrešne klubove... hiljadu lepih stvari... a gde je vaš doprinos? Sad se bahatite jer vlast hoće da se domogne nacrta za bugarski metro i železnicu pa sipa samo tako. Ali ljudi uvek znaju da prepoznaju prave vrednosti pa zato i nemate navijače osim ovih forumskih plaćenika.
Constantin Posted March 2, 2018 Posted March 2, 2018 1 minute ago, Goranz said: Koliko smo mi bodova doneli srpskom fudbalu u poslednjih 30 godina... koliko publike vratili na stadione i ispred televizora... koliko mladih obučili kako da tretiraju sve one koji navijaju za pogrešne klubove... hiljadu lepih stvari... a gde je vaš doprinos? Sad se bahatite jer vlast hoće da se domogne nacrta za bugarski metro i železnicu pa sipa samo tako. Ali ljudi uvek znaju da prepoznaju prave vrednosti pa zato i nemate navijače osim ovih forumskih plaćenika. ...Zaboravio si "Južni tok" Znači, džaba je Mali Siki kupovao stanove po Bugarskoj...Tončev je Tončev...krf nije voda maznuli smo vam projekat za metro. ALi bez sekiracije. Vi imate projekat za metro u nenaseljenim mestima.....mi ćemo ovaj drugi. :P Ima bre za sve...ne sekiraj se..
Goranz Posted March 2, 2018 Posted March 2, 2018 Sve će se videti sutra, kada naši navijači pre utakmice istaknu transparent "Setite se Slivnice".
W.F.C. Posted March 2, 2018 Posted March 2, 2018 Pravi navijaci Partizana su sada na istoku, njih 30. Ovih 50 na jugu, 70 na zapadu i 22 na severu JNA su lazni
Constantin Posted March 2, 2018 Posted March 2, 2018 (edited) 11 minutes ago, Goranz said: Sve će se videti sutra, kada naši navijači pre utakmice istaknu transparent "Setite se Slivnice". Tako će i vi prođete sutra.... Nego da znaš kakv je dobar Duty free bio u Slivnici..... Edited March 2, 2018 by Legenda
Constantin Posted March 2, 2018 Posted March 2, 2018 11 minutes ago, W.F.C. said: Pravi navijaci Partizana su sada na istoku, njih 30. Ovih 50 na jugu, 70 na zapadu i 22 na severu JNA su lazni A ovi....link
W.F.C. Posted March 2, 2018 Posted March 2, 2018 15 minutes ago, Legenda said: A ovi....link A vis kako je to perfidno zataskano... s njima ih ima 176. Inace, jeste da je ladno i kisa al suska se da ce bude flasa vinjak u gostujucu svlacionicu, kazu to je bio jedini zahtev sampiona, za tusiranje ce vide posle
Constantin Posted March 2, 2018 Posted March 2, 2018 1 minute ago, W.F.C. said: A vis kako je to perfidno zataskano... s njima ih ima 176. Inace, jeste da je ladno i kisa al suska se da ce bude flasa vinjak u gostujucu svlacionicu, kazu to je bio jedini zahtev sampiona, za tusiranje ce vide posle Kako da ne bude u svlačionici...pa on im je kapiten
Constantin Posted March 2, 2018 Posted March 2, 2018 5 minutes ago, W.F.C. said: Kad ti je legenda kluba Vinjak PA dobro...šta fali Vinjaku...
W.F.C. Posted March 2, 2018 Posted March 2, 2018 1 minute ago, Legenda said: PA dobro...šta fali Vinjaku... Falsifikovan, to mu fali
Constantin Posted March 2, 2018 Posted March 2, 2018 2 minutes ago, W.F.C. said: Falsifikovan, to mu fali A ja čuo da ga baš opravili....mislim na ovaj:
MaErAkLoIJA Posted March 2, 2018 Posted March 2, 2018 Ajde da prodje i ova utakmica pa da se vratim na forum. Ko li su ovi likovi i sta li ih toliko u zivotu cvrknulo pa trose vreme na ovakve isprazne razgovore. Sutra ce nadam se da pobedi bolji tim, a to je Radnicki, i to je to. A ne razumem i vas sa teme, sta se primate? Cetri strane nema sta pametno da se procita samo ko je sr... i gde. Nivo deteta od 7 godina i to pomalo nevaspitanog.
Recommended Posts