Rumpelstiltskin Posted March 2, 2018 Posted March 2, 2018 10 minutes ago, Legenda said: Ne sporim, ako se izbori na terenu. Ova predigra me nervira jebes sex bez dobre predigre ... lakse ce im udje, pushti ...
W.F.C. Posted March 2, 2018 Posted March 2, 2018 Ja sam procitao 4, ali ovi izgleda imaju bar 6 frakcija Seronje, romanticari, mnoze se i dele ko blesavi, oduzimaju se i sabiraju
Constantin Posted March 2, 2018 Posted March 2, 2018 Ja sam čuo da iz prestonice dolaze 3 frakcije. Kakvo ludilo...frakcije, komesari....fudbal u SrBistanu zabraniti na profesionalnom nivou 3-5 godina u prestonici 5-8.....onda na aukciji rasprodati, pa ispočetka. Pa kom....
Goranz Posted March 2, 2018 Posted March 2, 2018 Onda je to kraj Čaira, kad nagrnu sa svih strana a toaleta i pribora nigde... ekološka katastrofa u najavi.
Rumpelstiltskin Posted March 2, 2018 Posted March 2, 2018 Just now, Goranz said: Onda je to kraj Čaira, kad nagrnu sa svih strana a toaleta i pribora nigde... ekološka katastrofa u najavi. pripremite peraje ...
Constantin Posted March 2, 2018 Posted March 2, 2018 MA šta se kurobecaju kad njima loš teren odgovara....nego 'ajde.
Goranz Posted March 2, 2018 Posted March 2, 2018 Otprilike, vi ste uvek imali te tehničare koji donose prevagu - Raul, Toti itd.
MiddleClass Posted March 2, 2018 Posted March 2, 2018 Nislije, pustite grobare i pricajte sutra na terenu! Zgazite ih...
Constantin Posted March 2, 2018 Posted March 2, 2018 (edited) 5 minutes ago, Goranz said: Otprilike, vi ste uvek imali te tehničare koji donose prevagu - Raul, Toti itd. Ma ajde bre...ukopate Tawambu u blato i gađate ga dugim loptama, dva krštena pasa ne možete da sastavite....videćeš sutra. 5 minutes ago, MiddleClass said: Nislije, pustite grobare i pricajte sutra na terenu! Zgazite ih... Pa da ti nešto rečem....valja te poslušati... Edited March 2, 2018 by Legenda
Goranz Posted March 2, 2018 Posted March 2, 2018 3 minutes ago, Legenda said: Ma ajde bre...ukopate Tawambu u blato i gađate ga dugim loptama, dva krštena pasa ne možete da sastavite....videćeš sutra. Kad dovodimo jeftinu radnu snagu. Ne bahatimo se kao Radnički, proda jednog igrača za 800 evra i dovede petoricu za 800 hiljada.
W.F.C. Posted March 2, 2018 Posted March 2, 2018 Nezgodan teren za prefinjene tehnicare tipa Ilica, videcemo, bice neizvesno do poslednjeg sudijskog zvizduka. Mozda presudi neka iznenadna greska u odbrani, ko zna, igra Partizan.
Constantin Posted March 2, 2018 Posted March 2, 2018 22 minutes ago, Goranz said: Kad dovodimo jeftinu radnu snagu. Ne bahatimo se kao Radnički, proda jednog igrača za 800 evra i dovede petoricu za 800 hiljada. I plus unapred potrošimo procente od naredne prodaje .... samo bahato
Goranz Posted March 2, 2018 Posted March 2, 2018 Normalno, zato vas u ligi niko i ne voli, znaju da ste bugarski projekat koji se na silu pokušava progurati kao nešto autentično srpsko.
W.F.C. Posted March 2, 2018 Posted March 2, 2018 Lele ovaj ce Saranova da postavi opet... Sta je s Tavambu, sto nece igra, da nije migrant pa ga proterali?
Recommended Posts