Med Livadski Posted February 8, 2018 Posted February 8, 2018 Ciganjeto ne puštav PingPonga, a i on nije teo dodje. Šuk za Bugarina.
Constantin Posted February 8, 2018 Posted February 8, 2018 2 minutes ago, Kec u Nisu ljudi kec uNisu said: Dule Zivkovic ih je u pomenutoj utakmici razbio, ko zna sta bi bilo da je dobijao sansu koliko je mrka dobijao...ali da li je zasluzio nonsalantnoscu i kurcoboljom tu istu sansu, jbg Niti neko sa vise talenta u zadnje vreme u nasem klubu, niti neko sa losijim odlukama i ponasanjem u isto vreme... I čini mi se da je bilo strpljenja za njega kod svih trenera.....
Constantin Posted February 8, 2018 Posted February 8, 2018 3 minutes ago, Med Livadski said: Ciganjeto ne puštav PingPonga, a i on nije teo dodje. Šuk za Bugarina. Pa šta da radimo sad. Šteta je, bio bi od pomoći, nije da ne bi. Valja nam sačuvati naš tim, a sve koj dođe, dobro došao....
Kec u Nisu ljudi kec uNisu Posted February 8, 2018 Posted February 8, 2018 I ne treba da dodje, zavrsice i on kao ona igracina Stefan Ilic u nekoj vukojebini u Bosni...
W.F.C. Posted February 8, 2018 Posted February 8, 2018 (edited) Sto, pa sa njima se nikad ne zna, imaju taj mentalitet ganci, ubacili ga juce u 70.minutu Pavkova, a mozda za koji dan se vrati ovde... Nego sto ne treba da se spava na to uvo, znamo istorijat nasih odnosa sa njima, tako da... Prelazni rok je do nedelje u ponoc ali ce moci da se registruju igraci i posle toga, uz dozvolu nekakve komisije... Nego daj bolje da navataju nasi nekog drugog centra za svaki slucaj do tad. Lep prelazni rok, nema sta, ali treba zategnuti do kraja. Edit... mislim da se Sasko zajebo sto se nije vratio do leta, ali jbga, vreme ce brzo da nam pokaze Edited February 8, 2018 by W.F.C.
MaErAkLoIJA Posted February 8, 2018 Posted February 8, 2018 39 minutes ago, Legenda said: I čini mi se da je bilo strpljenja za njega kod svih trenera..... Ono treba da pokaze nesto na treningu da bi mu neko ukazao poverenje na utakmici. Cini mi se kao sto si rekao da su ga svi titrali pa i Djumi koji ga pustio na utakmicu a u TV emisiji rekao da ako ne pocne da se trudi ima da zavrsi negde u neko selo... Za pametnog dovoljno da zakljuci da ni to sto je dobio sansu nije zasluzio a nije je nesto ni opravdao...
levi Posted February 8, 2018 Posted February 8, 2018 7 minutes ago, W.F.C. said: Sto, pa sa njima se nikad ne zna, imaju taj mentalitet ganci, ubacili ga juce u 70.minutu Pavkova, a mozda za koji dan se vrati ovde... Nego sto ne treba da se spava na to uvo, znamo istorijat nasih odnosa sa njima, tako da... Prelazni rok je do nedelje u ponoc ali ce moci da se registruju igraci i posle toga, uz dozvolu nekakve komisije... Nego daj bolje da navataju nasi nekog drugog centra za svaki slucaj do tad. Lep prelazni rok, nema sta, ali treba zategnuti do kraja. Edit... mislim da se Sasko zajebo sto se nije vratio do leta, ali jbga, vreme ce brzo da nam pokaze kakav mentalitet imaju ganci?
MaErAkLoIJA Posted February 8, 2018 Posted February 8, 2018 Vucelic: Imamo reflektore a igramo po njivama Njima platio savez a mi sami da finansiramo terene...
Jedan je Real Posted February 8, 2018 Posted February 8, 2018 http://www.realsanisave.com/content/šok-za-meraklije-vojvodina-odvela-najboljeg-igrača-radničkog Quote Lazar Arsić nije više član Radničkog. "Atomski Mrav" sa Čaira je postao novi član Vojvodine. Pošto omalenom vezisti uskoro ističe ugovor, u upravi su odlučili da prihvate ponudu direktnog konkurenta za mesto koje vodi u Evropu i prodaju jednog od najefikasnijeg igrača našeg tima.
W.F.C. Posted February 8, 2018 Posted February 8, 2018 (edited) 1 hour ago, levi said: kakav mentalitet imaju ganci? Posten, pravican, ljudi od reci Visina obestecenja nije poznata... Naravno Jebala ih Vojvodina Edited February 8, 2018 by W.F.C.
Constantin Posted February 8, 2018 Posted February 8, 2018 14 hours ago, Legenda said: Samo još da niko ne ode.... ...na žalost, širio sam pesimizam....
MaErAkLoIJA Posted February 8, 2018 Posted February 8, 2018 6 minutes ago, Jedan je Real said: http://www.realsanisave.com/content/šok-za-meraklije-vojvodina-odvela-najboljeg-igrača-radničkog Sad bar znamo ko ce izvodi slobodne sa desne strane. Arsa odlican ali nikada protiv jakih timova. Ume da sutne i desnom ali retko i da da gol. Trci dosta, razigrava... Sa druge strane ako smo dobili kintu to je odlican poslovni potez. Pa i da je 30.000e sa tim parama mozemo da platimo nekog solidnog igraca do kvalifikacija koji ce vise da nas pogura od Arse. Moze jos jedan kao Stanisavljevic, igrac tog tipa npr. Zoric iz Cuke. Da ima i skog i snagu u odnosu na Arsica. Njemu hvala na svemu do sada...
W.F.C. Posted February 8, 2018 Posted February 8, 2018 Nisam ocekivao, ali nek mu je sa srecom, mnogo je dao Radnickom... ali gde bas sad jbga
MaErAkLoIJA Posted February 8, 2018 Posted February 8, 2018 Pitam se da li je trener dao pristanak za ovaj trensfer, da li planiraju nekog da dovedu za ove pare ili da pisem "zinuto dupe duso"
Recommended Posts