Kec u Nisu ljudi kec uNisu Posted February 8, 2018 Posted February 8, 2018 7 hours ago, martick said: Jel moze link celog intervjua? Na poslu sam pa da ne cackam previse, imas na sajtu vecernjih novosti.
Constantin Posted February 8, 2018 Posted February 8, 2018 12 hours ago, MaErAkLoIJA said: Peti stoper Mijailović. Pretpostavljam da je Raul prva zamena za zadnjeg veznog obzirom da je dobijao sansu na toj poziciji. Kada se ovako pogleda ima mesta i za Saleta Marjanovica Samo još da niko ne ode....
MaErAkLoIJA Posted February 8, 2018 Posted February 8, 2018 Zvezda otpustila beka od 300.000e Stvarno bih voleo da vidim ovog decka kod nas. Posebno ako se zna da je Subic dosao na pozajmicu i da od njega tesko da cemo imati neke vece koristi i u igrackom segmentu a novcanom nemamo nikakve. Verovatno ga nece ni na leto u Partizanu ali shodno njegovim ranijim izjavama verovatno ce teziti inostranom angazmanu. Na ovom decku na leto mozemo da zaradimo makar 100.000e. Kao igrac mislim da je stabilniji od Subica i generalno kompletniji igrac u ovom trenutku. Prodamo ga posle kvalifikacija i damo sansu onom iz podmlatka.
MaErAkLoIJA Posted February 8, 2018 Posted February 8, 2018 (edited) 38 minutes ago, ackonish said: Marjanovic u Kazahstanu On se vec jednom upropastio u Serifu pa resio covek da zapecati karijeru. Trebalo je da odigra ovih petnaestak utakmica i ako prodjemo da odigra i kvalifikacije i nna leto da nedje nneki ozbiljniji klub ili ozbiljniju ligu. Ostanes upamcenn u klubu, povratis formu jer u Partizanu nnisi igrao i uhlebis se pred kraj karijere. Edited February 8, 2018 by MaErAkLoIJA
Redrooster Posted February 8, 2018 Posted February 8, 2018 Nemam potvrdu ali mislim da penzioneri ulaze dzabe, moj deda ulazi tako. Druga stvar ne vezano za bilo koju upravu svaka karta koja se kupi na neki nacin pomaze klubu. Dosta je grebanja.
Матрикс Posted February 8, 2018 Posted February 8, 2018 Шта је одиграо, одиграо је... Quote Бразилецот Лукас Силва Сантос Жуниор ја избра Победа пред нишки Раднички http://sportmedia.mk/fudbal/domashno-prvenstvo/brazilecot-lukas-silva-santos-zhunior-ja-izbra-pobeda-pred-nishki
Kec u Nisu ljudi kec uNisu Posted February 8, 2018 Posted February 8, 2018 Ono sto sam ja video od njega u onoj medjusobnoj tekmi nasih, ovo je pojacanje:)
MaErAkLoIJA Posted February 8, 2018 Posted February 8, 2018 12 minutes ago, Матрикс said: Шта је одиграо, одиграо је... http://sportmedia.mk/fudbal/domashno-prvenstvo/brazilecot-lukas-silva-santos-zhunior-ja-izbra-pobeda-pred-nishki Zar ti nije bilo jasno juce kada sam izbacio postave....
Redrooster Posted February 8, 2018 Posted February 8, 2018 50 minutes ago, Legenda said: Ако немаш потврду..... Izgleda nema vise penzioneri i dame, ali klub stampa besplatne karte koje distribuira preko igraca i prijatelja kluba tako da dodje na isto oko 90% udje dzabe.
Constantin Posted February 8, 2018 Posted February 8, 2018 53 minutes ago, Redrooster said: Izgleda nema vise penzioneri i dame, ali klub stampa besplatne karte koje distribuira preko igraca i prijatelja kluba tako da dodje na isto oko 90% udje dzabe. То ти кажем. Грехота је да и ти "ветерани" не могу да уђу као чланови "Сениор Клуба"....и кусо и репато уђе на муфте. Ил'сви ил'нико...чак би и подржао твој став "нико", ал' како стоје ствари.....па нема их 'иљаду, мајку му.
Constantin Posted February 8, 2018 Posted February 8, 2018 1 hour ago, Kec u Nisu ljudi kec uNisu said: Ono sto sam ja video od njega u onoj medjusobnoj tekmi nasih, ovo je pojacanje:) Ја сам се чудио кад су га потписали. Непосредно пре тога у клубу рекоше да ништа није бољи од Дулета. И где заврши Дуле ? Мени се чини да је ово састав, најјачи у последњих икс година. Кад се узме у обзир, број квалитетних ихрача, дужина клупе и сл.... ?????
Kec u Nisu ljudi kec uNisu Posted February 8, 2018 Posted February 8, 2018 12 minutes ago, Legenda said: Ја сам се чудио кад су га потписали. Непосредно пре тога у клубу рекоше да ништа није бољи од Дулета. И где заврши Дуле ? Мени се чини да је ово састав, најјачи у последњих икс година. Кад се узме у обзир, број квалитетних ихрача, дужина клупе и сл.... ????? Dule Zivkovic ih je u pomenutoj utakmici razbio, ko zna sta bi bilo da je dobijao sansu koliko je mrka dobijao...ali da li je zasluzio nonsalantnoscu i kurcoboljom tu istu sansu, jbg Niti neko sa vise talenta u zadnje vreme u nasem klubu, niti neko sa losijim odlukama i ponasanjem u isto vreme...
Recommended Posts