W.F.C. Posted January 20, 2018 Posted January 20, 2018 A Pera Jovanovic u Lucanima, samo se setkaju igraci.
Kec u Nisu ljudi kec uNisu Posted January 20, 2018 Posted January 20, 2018 Paaa sto rece legenda brzo ce ovi crnci nazad izgleda, Badji slab, dva smetala sto su bila po krilima losi, jedino mozda crnja od 2 metra koji je igrao zadnjeg veznog solidan i mozda i bude nesto od njega... Sinisa babic dao lep gol za 1:0, onako sa levog krila saseko do ivice sesnaest pa plasirao u dalji ugao desnom nogom, lepo... Micic standardan na sredini, a bilo je i par momaka koji su vrv isto na probi ali ne znam ko su... Jedan visoki i mladi spic igrao drugo pol za jednu ekipu,a jedan po krilu mi se dopao, ali ne znam ko je, dao je i gol za ekipu koja je izgubila 3:2... Ostali nasi standard, igrali svi.. uslovi od blage kisice do jakog snega tako da je super da se niko nije povredio.
Constantin Posted January 20, 2018 Posted January 20, 2018 18 hours ago, MaErAkLoIJA said: D. Bulatovic jaca Zmajeve!!! 3 hours ago, W.F.C. said: A Pera Jovanovic u Lucanima, samo se setkaju igraci. Brat Ašćera u Zemunu ???
Constantin Posted January 20, 2018 Posted January 20, 2018 3 hours ago, W.F.C. said: A Pera Jovanovic u Lucanima, samo se setkaju igraci. ...menaĐeri....se šetkaju, telefoniraju "starim prijateljima"....završavajau pos'o, tale se.....i takoooo...
martick Posted January 20, 2018 Posted January 20, 2018 Na zapadu nista novo,sve je to normalno! fudbalska berza
martick Posted January 21, 2018 Posted January 21, 2018 http://zurnal.rs/fudbal/super-liga/58901/senegalac-badji-pojacao-mladost-nekada-igrao-za-zagrebacki-dinamo agent mu je Ristic
Boki Nis Posted January 22, 2018 Posted January 22, 2018 1 hour ago, ackonish said: Potpisao Lukas. Zna li se nesto o tom Lukasu? Gde je igrao...
Матрикс Posted January 22, 2018 Posted January 22, 2018 Лукас Јуниор. https://www.youtube.com/watch?v=08-3OSpb8X8&t=14s
Rumpelstiltskin Posted January 22, 2018 Posted January 22, 2018 otpali raspali zile i kovacevic ... e smo mi steciste budala, amam zaman ....
Подсемафорска 20 Posted January 23, 2018 Posted January 23, 2018 Па ми их прошле године "пустимо" јер се Нешко заклео, а они овако да враћају. Не може свако да буде господа као Ивица и компањони... http://www.fkmladostlucani.com/index.php/component/k2/item/416-saopstenje-za-javnost.html
Constantin Posted January 23, 2018 Posted January 23, 2018 (edited) 16 minutes ago, Подсемафорска 20 said: Па ми их прошле године "пустимо" јер се Нешко заклео, а они овако да враћају. Не може свако да буде господа као Ивица и компањони... http://www.fkmladostlucani.com/index.php/component/k2/item/416-saopstenje-za-javnost.html U klubu se baš trude da svima "stanu na žulj". Eto skoro su novinara, koji izuzetno kvalitetno radi svoj posao, i koji je zakleti navijač Radničkog, nazvali, onako "ovlaš" uz tekst, "nazovi novinarom". Jednog od 3 kvalifikovana i kvalitetna sportska novinara, priznata kao takva u Nišu i daleko van Niša i granica Srbije. Samo zato što je napisao kritiku u svom tekstu, povodom smrti Dušana Mitoševića i koja svakako stoji. Sreća je moja da znam "kreatora" takvih tekstova, pa mogu da se nasmejem, onako slatko, od srca. Uopšte nam nije trebalo da se kačimo na ovakav način sa Lučancima, šta god da se dogodilo prošle godine između njih i nas, a pogotovu ne sa Baticom Ristićem. Bespotrebno smo zaratili, raznoraznim saopštenjima, sa polovinom Superlige. Nego, ko sme da kaže "Car je go". Edited January 23, 2018 by Legenda
Boki Nis Posted January 23, 2018 Posted January 23, 2018 U klubu se baš trude da svima "stanu na žulj". Eto skoro su novinara, koji izuzetno kvalitetno radi svoj posao, i koji je zakleti navijač Radničkog, nazvali, onako "ovlaš" uz tekst, "nazovi novinarom". Jednog od 3 kvalifikovana i kvalitetna sportska novinara, priznata kao takva u Nišu i daleko van Niša i granica Srbije. Samo zato što je napisao kritiku u svom tekstu, povodom smrti Dušana Mitoševića i koja svakako stoji. Sreća je moja da znam "kreatora" takvih tekstova, pa mogu da se nasmejem, onako slatko, od srca. Uopšte nam nije trebalo da se kačimo na ovakav način sa Lučancima, šta god da se dogodilo prošle godine između njih i nas, a pogotovu ne sa Baticom Ristićem. Bespotrebno smo zaratili, raznoraznim saopštenjima, sa polovinom Superlige. Nego, ko sme da kaže "Car je go".Ne razumem... Šta je to bilo toliko strasno da bi prazilukovići pisali saopštenje?Čovek je bio na probu, nije zadovoljio, izneto je mišljenje o njemu i to je to.Jel to mi uvek treba da budemo krivi i kad nismo? Glupost.... Poslato sa VTR-L09 uz pomoć Tapatoka
Recommended Posts