fetboj Posted December 13, 2017 Posted December 13, 2017 Pa svi su se pozdravili i na pocetku i na kraju? Gde je taj ''nesvakidasnji gest''?
Constantin Posted December 13, 2017 Posted December 13, 2017 13 minutes ago, fetboj said: Pa svi su se pozdravili i na pocetku i na kraju? Gde je taj ''nesvakidasnji gest''? Pa gde je Radoš Bulatović ?
Constantin Posted December 13, 2017 Posted December 13, 2017 14 minutes ago, Rumpelstiltskin said: stupidarije Beš mu mater....i ja mrzim taj termin, ali mi nekako najadekvatniji i deluje otmeno... daj bolji..
fetboj Posted December 13, 2017 Posted December 13, 2017 17 minutes ago, Legenda said: Pa gde je Radoš Bulatović ? Ne znam, nije ni bitno. Na snimku se vidi da se pozdravljaju sa prva tri igraca i nastavljaju dalje. Kako se nisu pozdravili?
Constantin Posted December 13, 2017 Posted December 13, 2017 Just now, fetboj said: Ne znam, nije ni bitno. Na snimku se vidi da se pozdravljaju sa prva tri igraca i nastavljaju dalje. Kako se nisu pozdravili? U tunelu su ih iskulirali, pri izlasku iz svlačionice, kad se ređaju za izlazak na teren...iza sudija.... npr.
Dali_man Posted December 13, 2017 Author Posted December 13, 2017 50 minutes ago, Legenda said: Stolica napustio Voždovac.... Quote Odluka nije ishtrina, shvatio sam da posle događanja koje sam zajedno sa ekipom doživeo u Surdulici i Nišu, što je kulminiralo u prošlom kolu protiv Spartaka. http://sport.blic.rs/fudbal/domaci-fudbal/stolica-za-blicsport-napustio-sam-vozdovac-jer-nema-smisla-boriti-se-sa-vetrenjacama/8xs2xv6
MaErAkLoIJA Posted December 13, 2017 Posted December 13, 2017 48 minutes ago, Legenda said: Beš mu mater....i ja mrzim taj termin, ali mi nekako najadekvatniji i deluje otmeno... daj bolji.. Jedino termin koji mi pada je nedolicno ili nesvakidasnje ponasanje. Direktan prevod bi bio glupiranje ali to bas i nije za novine. Izmotavanje bas ne opisuje situaciju.
MaErAkLoIJA Posted December 14, 2017 Posted December 14, 2017 Bilo bi zanimljivo da vidimo sta rade "nasa deca" van Nisa i bivsi igraci. Vidim Baloteli se nije naigrao u Vranju a Toti onda onaj spic sto nas letos napustio, zaboravio kako se zove, Lazar valjda. Je li ko proigrao??? Ovaj Kjeremeh bi bio odlicna zamena za Mrku ali kosta.
martick Posted December 14, 2017 Posted December 14, 2017 Ko je blizak upravi sa foruma da pita hoce li se raditi teren i zapadna tribina za Evropu?
Constantin Posted December 14, 2017 Posted December 14, 2017 14 hours ago, Rumpelstiltskin said: stupidarije Preređeno, da ne crveniš zbog mene
MaErAkLoIJA Posted December 14, 2017 Posted December 14, 2017 Zna li neko sta se desava sa Kovacevicem, povreda ili trener sumnja u njegove kvalitete?
Constantin Posted December 14, 2017 Posted December 14, 2017 Just now, MaErAkLoIJA said: Zna li neko sta se desava sa Kovacevicem, povreda ili trener sumnja u njegove kvalitete? Pred utakmicu sam dobio info da je povređen....ko zna, možda je i uvređen. Si vid'o juče kako Đumi divlja pored aut linije. Da je Slaviško igrao po levom boku u prvom poluvrmenu, verujem da bi mu svaki prodor pored leve aut-linije bio rizičan d ane dobije neku ćušku od čika Đumita ...
Recommended Posts