Constantin Posted August 4, 2017 Posted August 4, 2017 Jos si be na b92??? Odrzavas plamen ili imas vreme za dve stolice :) Da be...čak sam i ja zakačio 24 č bajbok. Ako mi je kad ću se svadjam s moderatorku.
Constantin Posted August 4, 2017 Posted August 4, 2017 Azdisao si ti :) Ma pravim odstupnicu. Oću da neprimećeno umaknem odavde. Nakotili se špijuni....ostaću bez nagrada za dan bezbednosti...
Redrooster Posted August 4, 2017 Posted August 4, 2017 (edited) Sta ces tamo sam si :) E: potpisujes fotografije poceo si zaradjujes :) Edited August 4, 2017 by Redrooster
Constantin Posted August 4, 2017 Posted August 4, 2017 Sta ces tamo sam si :) E: potpisujes fotografije poceo si zaradjujes :) Će kupiš ;)
Rumpelstiltskin Posted August 4, 2017 Posted August 4, 2017 Abe, zivi li ste? Koje si rabotite? E moj Kronose, nasi si pred koju ces se crkvu krstis. Ovi ovde banišu kukavica kad prdne a kamo li za nesto poglasno. Evo, diskutant Pevac ima manje dana na slobodu od Murdžu ciganina onomad ...
Rumpelstiltskin Posted August 5, 2017 Posted August 5, 2017 Caki u konkurenciji za tim. Interesantno.
levi Posted August 5, 2017 Posted August 5, 2017 Kako Zemun može da igra na svom stadionu bez reflektora?
levi Posted August 5, 2017 Posted August 5, 2017 (edited) Nigđe veze, i Šabac su pustili da poumiru na vrućini u prošlom kolu A Spartak i Bačku su ružno karali prošle god Bar u Bg ima stadiona sa reflektorima, moglo je da se igra na nekom drugom Edited August 5, 2017 by levi
Dali_man Posted August 5, 2017 Author Posted August 5, 2017 Nigđe veze, i Šabac su pustili da poumiru na vrućini u prošlom kolu A Spartak i Bačku su ružno karali prošle god Bar u Bg ima stadiona sa reflektorima, moglo je da se igra na nekom drugom Zemun nije u Beogradu. <_<
Dali_man Posted August 5, 2017 Author Posted August 5, 2017 Abe, zivi li ste? Koje si rabotite? Oooo gazda, otkude ti? https://www.youtube.com/watch?v=ABkMBxwn2e8
Rumpelstiltskin Posted August 5, 2017 Posted August 5, 2017 (edited) Nemačka disciplina i fizička pripremljenost naših sokolova će po ovim bogougodnim vremenskim prililama razbucati momke iz najistocnije tačke rvackoga carstva Edited August 5, 2017 by Rumpelstiltskin
Recommended Posts