El Patron Posted July 10, 2017 Posted July 10, 2017 Iz Humske poručuju: Suma je blizu Ipak, poslednje informacije do kojih je došao MOZZART Sport, kažu da su u Humskoj prilično uvereni u pozitivan ishod ove transfer sage. Naime, Partizan je poslao novu, poboljšanu ponudu za omalenog reprezentativca Gvineje i upravo na osnovu toga temelji optimizam po pitanju konačnog ishoda. http://www.mozzartsport.com/vesti/iz-humske-porucuju-suma-je-blizu/172377
kud u maglu Simoviću Posted July 10, 2017 Posted July 10, 2017 taj ako nije bolji od kokeze, vučića i vesića zajedno bolje da ne dolazi
ZokiAsov Posted July 10, 2017 Posted July 10, 2017 Bilo je raznih telenovela sa igracima, al suma je zajebo i malu nevestu.
Kreator Posted July 10, 2017 Posted July 10, 2017 Bilo je raznih telenovela sa igracima, al suma je zajebo i malu nevestu. +1 Ljovisna i Kasandra da jedu govna.
*edited by mod Posted July 11, 2017 Posted July 11, 2017 Bilo je raznih telenovela sa igracima, al suma je zajebo i malu nevestu. +1 daj da ga dovedemo samo da se saga ne nastavi i na sledece leto...
pbg12345 Posted July 11, 2017 Posted July 11, 2017 u jbt, kad je ova postala bas ovoliko neprijatna za oci :o
Zico Posted July 11, 2017 Posted July 11, 2017 Sudija ima dobar prosek, 65 penala na 205 utakmica u Holandiji, bice veselo.
Zico Posted July 11, 2017 Posted July 11, 2017 Sudija ima dobar prosek, 65 penala na 205 utakmica u Holandiji, bice veselo. Greska
John Coltrane Posted July 11, 2017 Posted July 11, 2017 shabac style Kruska je iz Shtitara <_< Vidim 0:0 na LS. Jel Buducnost toliko jaka ili vi niste materijal za Ligu prvaka.
El Patron Posted July 11, 2017 Posted July 11, 2017 Vrlo verovatno zadnja utakmica Leonarda u Partizanu... Leo otvorio dušu: O poruci čelnicima, 1.000.000 evra, pretnjama, slomljenom srcu, Đurđeviću, bratu... pre 13 minuta | mozzartsport.com "Ako vas slažu samo još jednom, onda ću ja sve da ispričam. Ko ne bi voleo da igra Ligu šampiona?" Brazilac je deset minuta stajao pred novinarima po završetku meča sa Budućnosti i vidno uzbuđen pričao. Najpre o poruci na majici koju je nosio prilikom proslave gola.„Na njoj je pisalo da se zahvaljujem navijačima i da sam igrao za njih. Samo iz ljubavi prema njima. Znam sve. Čitao sam kakve su mi poruke ostavljali na Instagramu, pretili da će da me ubiju a ja sam ipak došao, stao pred njih i odigrao ovu utakmicu“, rekao je Leonardo na početku ispovesti kakvu još nije dao od dolaska u Partizan jer se obično oglašavao putem Instagrama. Zatim je govorio o uslovima pod kojima biu ostao u Humskoj 1.„Svi pričaju da je to pitanje para. Ali nije! Za mene, fudbal nije biznis. Ponajpre je ljubav. Fudbal dolazi posle, kao posledica dobrih partija. Ljudi iz uprave pričaju „Leo hoće ovo, Leo hoće ono“. To nije tačno. Kao što nije tačno da sam tražio platu od 1.000.000 evra. Neka dođu ti koji su tako pričali, neka stanu ovde pred mene i neka kažu da li sam tražio“. Upitan da li misli na direktore, poslovnog i generalnog Vazuru i Ilieva, Brazilac je uzvratio.„Ne bih o imenima. Pitajte njih. S njima morate da pričate o ovoj stvari. Moje srce večeras plače. Ja nisam loš čovek i ljudi moraju da znaju da sam uvek bio, a da sam i sad, korektan i iskren. Ne treba da pričaju sa drugim ljudima o mojoj karijeri, već direktno sa mnom“. Tu se misli na njegovog agenta Dimitrija Seljuka sa kojim su vođeni pregovori u Barseloni. Mada Leo uverava da nije samo on problem.„Ako hoće da pričaju o meni, onda treba da pričaju sa mnom, a ne sa drugim ljudima. Njih iz kluba pitajte da li ostajem jer ni oni ne znaju šta žele. Ja znam. Ovde sam osvojio dva trofeja i normalno je da hoću da igram evropske utakmice. Ko ne bi želeo da se plasiramo u Ligu šampiona? Tad će i meni cena da poraste, a i klub će da zaradi. Samo je pitanje šta ljudi žele“, rekao je Leo i u dahu nastavio: „Ljudi iz uprave ne treba da idu okolo i da pričaju sa novinarima nego direktno sa mnom. Ako vas slažu samo još jednom, onda ću ja sve da ispričam, jer nisu bili korektni prema meni. Tražim više poštovanja. Dakle, ne novac nego poštovanje. Nije tačno da sam doveo brata da bi ga ugurao u Partizan nego da dečko održava formu, da se spremi i da ode u drugi klub. A rekao sam klupskim čelnicima: Ako im se dopadne, neka ga uzmu“. O odnosu sa Urošem Đurđevićem...„Ja nema problem sa Đurđevićem. Takve stvari se u fudbalu dešavaju i normalne su. I ja sam pravio slične ispade u prošlosti sa njim i na treneru je da to reši“. Za kraj je ponovio da nije siguran da će ostati u Partizanu.„Ja to ne znam, ali verujte ne znaju ni ljudi iz kluba“. http://www.mozzartsport.com/vesti/leo-otvorio-dusu-o-poruci-celnicima-1-000-000-evra-pretnjama-slomljenom-srcu-urdjevicu-bratu/172475
Geo Posted July 11, 2017 Posted July 11, 2017 (edited) Jedino ako je plan uprave i Djukica da se igracki i rezultatski samoubiju a usput i nakace masovni gnev navijaca ... Послато са SM-N920C уз помоћ Тапатока Edited July 11, 2017 by Geo
Recommended Posts