Kreator Posted July 7, 2017 Posted July 7, 2017 (edited) http://www.zurnal.rs/fudbal/partizan/50387/leonardov-brat-hoce-u-partizan-pita-se-iliev šta vi kažete? Edited July 7, 2017 by BlackGeorge
Geo Posted July 7, 2017 Posted July 7, 2017 Sto se mene tice moze da bude nesto kao sto je celavi Ilic u kosarkaskoj reprezentaciji ili zvezdi , ako ce to oraspoloziti njegovog brata ...
El Patron Posted July 7, 2017 Posted July 7, 2017 To je to, Souza stariji je prosao probu kod Djukica... Upravo je zaduzio opremu, stize kao pojacanje umesto Sume kako se prica... neozbiljno jako... :D
Kreator Posted July 7, 2017 Posted July 7, 2017 Taman sam se ponadao da ce rts da nas prenosi jer su napokon krenule I evropske utakmice, kao sto su komsije prenosile protiv malte, kad ono opet jebena arenasport. Pa dokle vise mamice vam ga spalim.? http://www.mozzartsport.com/vesti/potvrdjeno-prenos-partizan-buducnost-na-dve-televizije/172118 Dobre vesti za Grobare. Bar za one koji u utorak neće biti na stadionu u Humskoj 1. Obezbeđen je direktan prenos prve utakmice drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona, Partizan - Budućnost. I to na dve televizije. Signal sa Topčiderskog brda, u utorak od 20.45, emitovaće Radio televizija Srbije i TV Arenasport. Obe na svojim prvim programima, s tim što je TV Arenasport obezbedila i gledaocima u Crnoj Gori da prate meč. Ekstra povoljnost za navijače crno-belih i podgoričnog tima je u saznanju da je TV Arenasport osigurala i prenos revanša i da će slika sa Stadiona pod Goricom biti prosleđena za područje celog regiona bivše SFRJ, što znači da će svi oni koji ne budu, iz bilo kog razloga, mogli na tribine, uživati u prenosima balkanskog derbija.
Bananac Posted July 8, 2017 Posted July 8, 2017 To je to, Souza stariji je prosao probu kod Djukica... Upravo je zaduzio opremu, stize kao pojacanje umesto Sume kako se prica... neozbiljno jako... :D Ma nema od toga ništa, ovo je klasično dodavanje brazilca da imaju triling za čavrljanje na portugalskom, seti se da je i Diarra dovodio brata na probu...
Kreator Posted July 9, 2017 Posted July 9, 2017 Ne znam dali je primećeno, ali u poslednjem Vazurinom intervjuu koji je dao Pantiću, onako je kratko provučeno kao "puvanjak" da se "više ne duguje ništa Leonardu". Sad mi je malo jasnije odakle ove priče i pričice oko njega... Koga ne mrzi da gleda, intervju počinje od 25:30
Kreator Posted July 10, 2017 Posted July 10, 2017 Konferencija za medije pred prvu utakmicu Partizan - Budućnost:
Kreator Posted July 10, 2017 Posted July 10, 2017 leonardo kao andjus "uskoro cu reci sve". Leonardo će igrati normalno, neće on ništa da kaže. Pitanje je samo da li će igrati ceo meč ili ne. I sam je rekao da će "trener Đukić odlučiti pošto nije baš fizički spreman." Neće igrati samo Munir, pošto nije spreman. Uostalom pogledaj konferenciju za novinare.
MiddleClass Posted July 10, 2017 Posted July 10, 2017 Bez navijaca u Pg? Sumnjam da cete to moci sprovesti...
theanswer Posted July 10, 2017 Posted July 10, 2017 Leonardo će igrati normalno, neće on ništa da kaže. Pitanje je samo da li će igrati ceo meč ili ne. I sam je rekao da će "trener Đukić odlučiti pošto nije baš fizički spreman." Neće igrati samo Munir, pošto nije spreman. Uostalom pogledaj konferenciju za novinare. Munir je kažnjen, ima crveni.
Recommended Posts