Jump to content
IGNORED

FK PARTIZAN 2017/18

MocaVukotic

Recommended Posts

• Replies 6.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Kreator

849

• kud u maglu Simoviću

808

• El Patron

424

• Toni Sumaher

300

Posted

Juce je bila prijateljska Borac B. - Buducnost 2-2

Posted

Sto se mene tice moze da bude nesto kao sto je celavi Ilic u kosarkaskoj reprezentaciji ili zvezdi , ako ce to oraspoloziti njegovog brata ...

Posted

Neka igra za Teleoptik

Posted

To je to, Souza stariji je prosao probu kod Djukica... Upravo je zaduzio opremu, stize kao pojacanje umesto Sume kako se prica... neozbiljno jako... :D

l9WhRAa.jpg

Posted

Taman sam se ponadao da ce rts da nas prenosi jer su napokon krenule I evropske utakmice, kao sto su komsije prenosile protiv malte, kad ono opet jebena arenasport. Pa dokle vise mamice vam ga spalim.?

http://www.mozzartsport.com/vesti/potvrdjeno-prenos-partizan-buducnost-na-dve-televizije/172118

Dobre vesti za Grobare. Bar za one koji u utorak neće biti na stadionu u Humskoj 1. Obezbeđen je direktan prenos prve utakmice drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona, Partizan - Budućnost.  

I to na dve televizije.  :fantom:

Signal sa Topčiderskog brda, u utorak od 20.45, emitovaće Radio televizija Srbije i TV Arenasport. Obe na svojim prvim programima, s tim što je TV Arenasport obezbedila i gledaocima u Crnoj Gori da prate meč.

Ekstra povoljnost za navijače crno-belih i podgoričnog tima je u saznanju da je TV Arenasport osigurala i prenos revanša i da će slika sa Stadiona pod Goricom biti prosleđena za područje celog regiona bivše SFRJ, što znači da će svi oni koji ne budu, iz bilo kog razloga, mogli na tribine, uživati u prenosima balkanskog derbija.

Posted

To je to, Souza stariji je prosao probu kod Djukica... Upravo je zaduzio opremu, stize kao pojacanje umesto Sume kako se prica... neozbiljno jako... :D

l9WhRAa.jpg

Ma nema od toga ništa, ovo je klasično dodavanje brazilca da imaju triling za čavrljanje na portugalskom, seti se da je i Diarra dovodio brata na probu...

Posted

Ne znam dali je primećeno, ali u poslednjem Vazurinom intervjuu koji je dao Pantiću, onako je kratko provučeno kao "puvanjak" da se "više ne duguje ništa Leonardu". Sad mi je malo jasnije odakle ove priče i pričice oko njega...

Koga ne mrzi da gleda, intervju počinje od 25:30

Posted

leonardo kao andjus "uskoro cu reci sve".

Posted

Konferencija za medije pred prvu utakmicu Partizan - Budućnost:

Posted

leonardo kao andjus "uskoro cu reci sve".

Leonardo će igrati normalno, neće on ništa da kaže. Pitanje je samo da li će igrati ceo meč ili ne. I sam je rekao da će "trener Đukić odlučiti pošto nije baš fizički spreman."

Neće igrati samo Munir, pošto nije spreman. Uostalom pogledaj konferenciju za novinare.

Posted

Bez navijaca u Pg? Sumnjam da cete to moci sprovesti...

Posted

Leonardo će igrati normalno, neće on ništa da kaže. Pitanje je samo da li će igrati ceo meč ili ne. I sam je rekao da će "trener Đukić odlučiti pošto nije baš fizički spreman."

Neće igrati samo Munir, pošto nije spreman. Uostalom pogledaj konferenciju za novinare.

Munir je kažnjen, ima crveni. 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...