Nikodije Posted May 31, 2017 Posted May 31, 2017 kazu 2,4 miliona za dve godine mozda je stvarno onda otisao samo zbog para...
Goranz Posted May 31, 2017 Posted May 31, 2017 Kakva sumanuta odluka... šta vredi Mađarima što žive znatno bolje kad mi imamo šanse.
kud u maglu Simoviću Posted May 31, 2017 Posted May 31, 2017 (edited) lotar mateus, nek nas se madrid ponovo plaši e koky, bunjy & shurby svojim radom uspeli da oteraju svakog normalnog iz srpskog fudbala Edited May 31, 2017 by kud u maglu Simoviću
Kreator Posted May 31, 2017 Posted May 31, 2017 Suknuo nam Videoton opet. :D Nikolic pametno odlucio, preselo mu da se vise mlati u ovoj fudbalskoj kaljuzi. +1 Jos ako je uzeo pola od ove cifre sto spominje b92 odlicno je prosao. Nikolicu hvala ti za sve, uzivaj u tim parama.
Lord Stef Posted May 31, 2017 Posted May 31, 2017 Dakle sad ide dovodjenje nekog atraktivnog stranog imena za trenera, lozenje, idemo u LS, kupujte musemu, lova do krova. Nakon brzog ispadanja otpustanje atraktivnog imena, nikad vise stranac, ne razumeju oni sveti dres, proverene vrednosti, daj Bekvalca.
bradilko Posted May 31, 2017 Posted May 31, 2017 stolica, logicno. taj vam je doneo titulukakva glupost.nije nam on doneo titulu nego su je osvojili partizanovi igrači i trener.a ovaj vas nije pustio pa kmeče terza, kokeza i predsednik srbije.
Nikodije Posted May 31, 2017 Posted May 31, 2017 (edited) kakva glupost.nije nam on doneo titulu nego su je osvojili partizanovi igrači i trener. a ovaj vas nije pustio pa kmeče terza, kokeza i predsednik srbije. pustao je zato vas, svakako je fer i korektno da se oduzite coveku za tako znacajnu saradnju na vise frontova. a u pravu si sto se tice igraca partizana, ja sam davno rekao da je partizan imao bolji tim, 1 leonardo vredi vise nego sve sto je terza nagomilao proslog leta, a i zime. stoga ne moras da budes tako pametan kada repliciras meni. Edited May 31, 2017 by Nikodije
Goranz Posted May 31, 2017 Posted May 31, 2017 Nikodije prelazi na novi nivo, prvi deo posta napisan pod uticajem harperina, potom nakratko prestalo dejstvo.
Cash Posted May 31, 2017 Posted May 31, 2017 kakva glupost.nije nam on doneo titulu nego su je osvojili partizanovi igrači i trener. a ovaj vas nije pustio pa kmeče terza, kokeza i predsednik srbije. +1. Nadam se Stanoju
Rumpelstiltskin Posted May 31, 2017 Posted May 31, 2017 Samo Vermez i V majca. Kaki kurac stolice .... VV
gone fishing Posted May 31, 2017 Posted May 31, 2017 pustao je zato vas, svakako je fer i korektno da se oduzite coveku za tako znacajnu saradnju na vise frontova. a u pravu si sto se tice igraca partizana, ja sam davno rekao da je partizan imao bolji tim, 1 leonardo vredi vise nego sve sto je terza nagomilao proslog leta, a i zime. stoga ne moras da budes tako pametan kada repliciras meni. samim tim bi bilo bolje da ostane u voždovcu i da i naredne sezone proba da vam otkine neki bod ^_^ - ko će drugi ako ne on, ostali su vam se sklanjali u playoff-u....
Kreator Posted May 31, 2017 Posted May 31, 2017 gotovo je. Stolica novi trener Partizana. Sutra je promocija.
Recommended Posts