Mark Rothko Posted March 29, 2018 Posted March 29, 2018 Buda Vujačić. Veruju mu još od Vidića. Dobro je što je na radarutm i što će sada da se pokrljaju i ostali lovatori, pre svega Siti (skoro su ratovali za nekog klinca Poljaka). Ima Toza dosta štofa.
mozzer Posted March 30, 2018 Posted March 30, 2018 Nema nade, a ne to je pesma od Lira Vege, nego Nema Brige http://mondo.rs/a1093202/Sport/Fudbal/Milos-Vazura-UEFA-Partizan-licenca.html I za sve prisutne, u najavi kola - Techa Transparencija "Čvrsto verujem da će Superliga da se odluči na terenima, da će glavnu ulogu imati fudbaleri, a me Terzić, Vučelić ili neko treći... Veruje da će o uspehu Partizana i Zvezde odlučivati igrači", rekao je Đukić i dodao:"Isto tako, verujem da će taj sudija u Lučanima najpoštenije da sudi nedeljnu utakmicu."
James Marshall Posted March 30, 2018 Posted March 30, 2018 Sad bio prilog na RTS sa Mujom Hasanagićem, jbt, kakav strijelac, kakvi golovi. Kaže da mu je ova uprava ukinula mjesto u loži, o jbt. Ne smijem da pomislim ko li zaslužan sjedi na njegovom mjestu, ili neki drugar Velje i Mutavog ili neki Vuletićev jebač, eventualno neka podguzna SNS muva. Pa jebote, iznervirao sam se kao da je meni neko nešto zakinuo. I treba da propadnemo kao država i društvo.
Milogled Bluff Posted March 30, 2018 Posted March 30, 2018 On 21.3.2018. at 5:04 PM, darkonet said: Partizan iz 92' i 93' sezone je mozda najjaci tim u istoriji kluba Pa dovoljno je setiti se da smo 92. bili bolji u dvomecu od 4. tima u evropi
pbg12345 Posted March 30, 2018 Posted March 30, 2018 On 3/27/2018 at 7:33 PM, El Patron said: Pantic odigrao solidno poluvreme protiv Italije. Vakulko kapiten mlade Ukrajine, igraju trenutno protiv Engleza. Kazu neki da bi ovo mogao da bude novi dres uf, jednostavno, a do jaja zaista lepi dresovi 1 hour ago, Milogled Bluff said: Pa dovoljno je setiti se da smo 92. bili bolji u dvomecu od 4. tima u evropi hehehe najveci uspesi partizana 92 bolji u dvomecu od 4 tima u evropi 91 odigrali nereseno sa prvakom evrope itd
Milogled Bluff Posted March 30, 2018 Posted March 30, 2018 Jbg. Sta tek reci za hajduk koji je 91. pobedio najbolji tim u evropi. To je valjda zajednicko hrvatskim klubovima
pbg12345 Posted March 30, 2018 Posted March 30, 2018 njih se setih dok sam pisao post i to su mi se cini (bi finale kupa) bas rastavili zvezdu odlicne su generacije imali tad sva cetiri kluba jbt, za dinamo koji je bio najlosiji su igrali boban i suker a liga se u narodu cenila i posecenost bila ko sad jsl. preterujem naravno, ali ne mnogo i nemoj more hajduk u tu vasu grupu hrvatskih klubova. vi i dinamo ste ponos hrvata hajduk je bio jugoslovensko/dalmatinski klub, hrvatstvo u njih je tek stupalo na scenu
MiddleClass Posted March 30, 2018 Posted March 30, 2018 7 minutes ago, Milogled Bluff said: https://youtu.be/3LzYRnl2BWo Grdovic je hrvatski Nedeljko Bajic Baja. Nije mi jasno lozenje na hrvarske "narodnjake". Valjda to narodu Srbije zvuci mediteranski...
Milogled Bluff Posted March 30, 2018 Posted March 30, 2018 Ali ima baja dobrih stvari, ne znam cemu takvo poredjenje...
MiddleClass Posted March 31, 2018 Posted March 31, 2018 Iako sam kod komsija deklarativno za Ajduka, najbolja "navijacka" je Dinamova... I sad ti uporedi onu Grdovicevu barka, galeb, svića, dolazim dalmacijo sa dalekih mora sa ovim...
Recommended Posts