El Patron Posted March 4, 2018 Posted March 4, 2018 Izgleda da je istina da su zvali Celavog prepotenka, preneli su i Blic i Mondo https://sport.blic.rs/fudbal/domaci-fudbal/izbija-u-prvi-plan-partizan-zvao-marka-nikolica-da-se-vrati/714f2cg Pored Nikolića i Stolice, kandidati za mesto Partizanovog trenera su i Vladimir Ivić, Aleksandar Stanojević i Zoran Mirković. Stolica i Bata su ipak najrealniji po meni.
ZokiAsov Posted March 4, 2018 Posted March 4, 2018 Dizem obe ruke za branka brnovica. To je tako dobra zajebancija da ne moze da ne uspe.
Azdaja Posted March 4, 2018 Posted March 4, 2018 Hahha a burazer kao pomoćnik, jasno. Sve što više razmišljam više sam za Baticu, srpski cholo.
Goranz Posted March 4, 2018 Posted March 4, 2018 Još ako je Bojan Brnović i dalje fudbalski aktivan, mogao bi da mu bude produžena ruka na terenu.
Rumpelstiltskin Posted March 4, 2018 Posted March 4, 2018 bez opustanja, dolazimo vam na dnevnoj bazi na temu bar do dzurdzevdan
El Patron Posted March 4, 2018 Posted March 4, 2018 (edited) Slaninari o mozda buducem treneru Partizana... Edited March 4, 2018 by El Patron
John Coltrane Posted March 4, 2018 Posted March 4, 2018 A bilo jako "Stolica u fotelji" ili "Stolica na klupi". Sent from my SM-T365 using Tapatalk
ZokiAsov Posted March 4, 2018 Posted March 4, 2018 Bio je Stolica trener i kad je celavi otisao, polako jutro je pametnije od veceri. Ima jos nade za Brnovica.
zema Posted March 4, 2018 Posted March 4, 2018 za brnovica je isla prica da u nekoj utakmici espanjola nije pipnuo loptu celo poluvreme
Cash Posted March 5, 2018 Posted March 5, 2018 11 hours ago, zema said: za brnovica je isla prica da u nekoj utakmici espanjola nije pipnuo loptu celo poluvreme Al zato ga je svetski zavukao Madjarima
mozzer Posted March 5, 2018 Posted March 5, 2018 Ako ode Djukic (a ide verovatno, verujem da se dogovaraju oko cifre), jedino normalno resenje u ovom trenutku (osim Stanoja ali on je ocito probirljiv, ne zeli nazad u srpski fudbal, jednom 2045. kada sve bude ocisceno od svega mozda ce doci) je Stolica. Ajde da se ne zezamo sto kaze G-din Simovic sa Tumbinim kombinacijama (Batica, Brna), sa ovim potonjim mi stvarno ne bi bilo dobro. Mislim da to nisu ni spekulacije.
Cash Posted March 5, 2018 Posted March 5, 2018 5 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: samo da nas tunba preskoči Daj da vratimo 1 Lothara. A usput mogli bi da ga ozenimo drugi put 😁
Recommended Posts