kud u maglu Simoviću Posted November 29, 2017 Posted November 29, 2017 2 hours ago, porucnik vasic said: На крају ће све ово много гадно да се заврши. razum kaže +1 cvele ima intervju u srpskom telegrafu, gde kaže i objašnjava da je sve to farsa. želim da verujem da je tako
MocaVukotic Posted November 29, 2017 Author Posted November 29, 2017 pazi što ima dobar emotikon pravi grobarski
porucnik vasic Posted November 30, 2017 Posted November 30, 2017 4 hours ago, kud u maglu Simoviću said: razum kaže +1 cvele ima intervju u srpskom telegrafu, gde kaže i objašnjava da je sve to farsa. želim da verujem da je tako Како бих ја волео да си у праву, или тај Цвеле какогод...
ZokiAsov Posted December 1, 2017 Posted December 1, 2017 Bio sam na toj utakmici. Jebeni Lazar Markovic...
theanswer Posted December 1, 2017 Posted December 1, 2017 8 minutes ago, ZokiAsov said: Bio sam na toj utakmici. Jebeni Lazar Markovic... I ja isto. Neću mu zaboraviti taj promašaj nikad.
*edited by mod Posted December 1, 2017 Posted December 1, 2017 Inace imacemo feature u magazinu Lige Evrope pa ko prati da zna. Sale Ilic, Stojke i Tosic.
El Patron Posted December 1, 2017 Posted December 1, 2017 (edited) Nikola Petrovic, Milos Ostojic, Aleksandar Miljkovic. Splavari Lola, Volkov i Tomic... Drvo Medo, Ivanov koji nas je prodao protiv Ludogoreca i Cika Crni na klupi Scepakadabra konacno dao dobar pas i Markovic sjebao, a i Handanovic je odbranio dobro. To je Markovicu bila jedna od najboljih utakmica u Partizanu, zasluzio je gol. Edited December 1, 2017 by El Patron
JohnnyD Posted December 2, 2017 Posted December 2, 2017 Koliko je Tosic miljama najbolji igrac u ovoj tuznoj ligi...
Recommended Posts