Geo Posted October 2, 2017 Posted October 2, 2017 Jel ima negde neka izjava Djukica zasto nije bio u protokolu protiv Cuke ?
Kreator Posted October 2, 2017 Posted October 2, 2017 I Ðuka je za blic izjavio da nije normalno da navijači postrojavaju igrače, i da toga nema u drugim zemljama Nema te izjave na blic sajtu. Za sada su to samo tračevi dok me neko ne uveri u suprotno.
Kreator Posted October 2, 2017 Posted October 2, 2017 Deluje da je djukic izgubio "svlacionicu" i da ne kontrolise ekipu. Previse je nediscipline prisutno da bi to bilo slucajno i da je razlog tome ubitacni tempo cetvrtak - nedelja. tačno tako. koliko je jadan i smešan razlog ritam četvrtak-nedelja dokumentuju i ova dva sastava: četvrtak: 88 Владимир Стојковић 3 Леандре Тавамба 4 Мирослав Вулићевић (К) 10 Марко Јанковић 20 Сејдуба Сума (од 75. Пантић) 23 Бојан Остојић 25 Евертон Луиз 26 Немања (Г) Милетић 29 Милан Радин 51 Огњен Ожеговић (од 79. Јовановић) 73 Немања (П) Милетић nedelja: 88 Стојковић Владимир 73 Милетић (Р) Немања 30 Митровић Милан 23 Остојић Бојан 33 Антонов Немања 25 Евертон Луиз 17 Марјановић Саша (од 81. Илић) 11 Ђуричковић Петар 20 Сејдуба Сума 51 Ожеговић Огњен (од 46. Соломон) 3 Тавамба Леандре "Umor" može da važi za Tawambu, ćelavog miletića,Ostojića, Evertona, Sumu. Ja kod njih u zadnjih 20 minuta meča uopšte nisam video nikakav umor. Suma je recimo igrao do kraja, kao retko kada i bio je podjednako loš i na početku, u sredini kao i na kraju meča. Everton je zvrjao po terenu isto ceo meč bez prestanka. Tawambu su bezuspešno gađali ceo meč tzv. "opa, opa" loptama, naravno bezuspešno. Tako da Đukić u nedostatku opravdanja, onako bled i uplašen što kaže Toni, smišlja neke glupe floskule misleći da su navijači veverice.
Nebojsa Posted October 2, 2017 Posted October 2, 2017 moze pojasnjenje za neupucene, otkud ovo "opa, opa"?
kud u maglu Simoviću Posted October 2, 2017 Posted October 2, 2017 (edited) Za sada su to samo tračevi dok me neko ne uveri u suprotno.+1bočni udari iz pravca madere e @nebojša na prvim pripremnim utakmicama jedino se čuo đuka da se dere ko limeni “opaaaaa, opaaa” i tako u beskraj Edited October 2, 2017 by kud u maglu Simoviću
Nebojsa Posted October 2, 2017 Posted October 2, 2017 @nebojša na prvim pripremnim utakmicama jedino se čuo đuka da se dere ko limeni “opaaaaa, opaaa” i tako u beskraj ovo me podsetilo na onu nasu srebrnu evropsku generaciju s boskom jankovicem iz 2008e cini mi se, polufinale, superseksi stadion vitesea u arhnemu - igramo protiv maltene domace belgije, sve u svemu nas saka jada u odnosu na broj protivnickih navijaca. zavrsi tekma, mi dobili, izlazimo s nase tribine, mimoilazimo se s kolonom od nekoliko hiljada belgijanaca, a nasi gastosi sve poskakuju ka ovima i svi u glas - opa opa! prolaze belgijanci, neki smrknuti, malo im fali, al najveci deo gleda - smeje se i tacno vidis misle - o boze, koji mentoli...
gone fishing Posted October 2, 2017 Posted October 2, 2017 opa opa je bio đukatorin signal ekipi da krenu u visoki presing na protivnika u začetku njihovog napada dok je lopta još na njihovoj polovini ^_^
renne Posted October 2, 2017 Posted October 2, 2017 Nema te izjave na blic sajtu. Za sada su to samo tračevi dok me neko ne uveri u suprotno. E jebi ga kad se ne veruje više nikomeEvo kumse madera
April Posted October 2, 2017 Posted October 2, 2017 Jedan masivan za Jankaru Neka ga dudlaju ljaljani. Nemaju 200 kinti za kartu
Kreator Posted October 2, 2017 Posted October 2, 2017 Pa ovo je mislio na meč sa Čukom sada. Išli su ispred njih, ima snimak i na jutjubu. Neću da kačim jer je zabranjeno. Mi smo mislili na ribanje/ postrojavanje u teleoptiku.
kud u maglu Simoviću Posted October 2, 2017 Posted October 2, 2017 to smo videli i na prenosu, ja sam mislio na postrojavanje u teleoptiku bliCZ
Kreator Posted October 2, 2017 Posted October 2, 2017 Bitno je da se od jankovića napravi heroj i da mu svi hejlujemo. Šmeker Cetinjski made by ramadani
El Patron Posted October 2, 2017 Posted October 2, 2017 Evo prave zamene za Djurdjevica Tek sad se vidi koliko osporavani Kosovic fali u jsl
Recommended Posts