kud u maglu Simoviću Posted August 26, 2017 Posted August 26, 2017 ludi nine. mislio sam da je u italiji malo oladio glavu, i dalje mu je glavna zabava da sluša narodnjake i da se napušava sa publikom, ovog puta preko instagrama. ruku na srce kiza vinjak mu je našao žicu, bio je više nego dobar kod njega pogotovu u evropi
El Patron Posted August 26, 2017 Posted August 26, 2017 Jeste Brezancic bio alkos, mozda je i dalje to ne znam, ali je prosao svasta u karijeri, od Partizana do druge lige, preko Cuke do Holandije i onda u Spaniju. Ima dobar centarsut, a kakav je u odbrani bas nisam siguran, nisam ga gledao toliko.
sekretar Posted August 26, 2017 Posted August 26, 2017 Bio je i Cava Dimitrijevic alkos, Sale kapiten isto Kod nas su alkosi dobrodosli Sent from my .... using Tapatalk
Kreator Posted August 26, 2017 Posted August 26, 2017 (edited) Reče Đukić da Marko Janković neće igrati zbog povrede, dok će Ostojić biti spreman. Edited August 26, 2017 by BlackGeorge
werbatim Posted August 26, 2017 Posted August 26, 2017 Valjda Jevtovic, ne Jankovic. Sent from my SP6.2 using Tapatalk
Kreator Posted August 26, 2017 Posted August 26, 2017 Tako je, moja greška. Nego ovde se nešto pričalo kako bi bilo lepo dovesti Renana iz Vojvodine.? Evo ga na delu: https://www.youtube.com/watch?v=goQZiwasG_M
*edited by mod Posted August 26, 2017 Posted August 26, 2017 Mnogo se licitira sa imenima, ako pola bude tačno bice super. Krkic bi bio senzacija u rangu Princa Tagoea, Bambi nešto manja jer je nase dete ali bi nam svakako legao ko budali samar. Samo jos da se taj grashopers plati i da pokrio odbranu. Sutra zna se Djurdjeviceva labudja pesma. Zna li se gde ce na kraju?
*edited by mod Posted August 26, 2017 Posted August 26, 2017 Mnogo se licitira sa imenima, ako pola bude tačno bice super. Krkic bi bio senzacija u rangu Princa Tagoea, Bambi nešto manja jer je nase dete ali bi nam svakako legao ko budali samar. Samo jos da se taj grashopers plati i da pokrio odbranu. Sutra zna se Djurdjeviceva labudja pesma. Zna li se gde ce na kraju?
kud u maglu Simoviću Posted August 26, 2017 Posted August 26, 2017 (edited) nek se spremi goran pandev e za đurđu sam načuo francuska Edited August 26, 2017 by kud u maglu Simoviću
Kreator Posted August 27, 2017 Posted August 27, 2017 (edited) nek se spremi goran pandev e za đurđu sam načuo francuska da, da, kažu novosti da smo "opipali puls" 34.godišnjem Pandevu koji jedva čeka da trčkara po JSL njivama, pa mu je posle naše inicijalne ideje odmah skočio pritisak na 200 tako da je transfer propao. brežančić ne dolazi: Prema pisanju pojedinih beogradskih medija, Rajko Brežančić planiran je za poziciju levog beka umesto Antonova koji je kako pišu pojedini mediji otpao sa spiska potencijalnih pojačanja Partizana. „Nema istine u tome. Prvi put čujem za to“, demantovao je za naš portal Brežančić. Na pitanje da li bi se vratio u Humsku ukoliko ponuda stigne Rajko je imao spreman odgovor: „Iskreno da vam kažem ne znam ni ja. Imam ugovor sa Ueskom još dve godine, uklopio sam se super…Svakako da bih voleo da se vratim u Partizan, ali mislim da u ovom trenutku od toga nema ništa“, zaključio je Rajko Brežančić Edited August 27, 2017 by BlackGeorge
Geo Posted August 27, 2017 Posted August 27, 2017 Rajkovic, Bambi i neki pristojan golgeter (ovo mozda i ne mora ako se Jovanovic baci i vatru)... i ja prezadovoljan ... Послато са SM-N920C уз помоћ Тапатока
ZokiAsov Posted August 27, 2017 Posted August 27, 2017 Partizan ponudio 400.000 evra i 20 posto za Antonova! On je kategoričan: Hoću samo u Humsku Joksa burek donosi najnovija desavanja u tv noveli antonov.
Recommended Posts