iDemo Posted May 29, 2017 Posted May 29, 2017 Sto bi rek'o rahmetli Bendza - "jasno mi je zasto su poceli i zene da pushtaju/zovu da sluze - takvu jeb@cinu samo zensko moze da prezivi"...
Hamlet Strašni Posted May 29, 2017 Posted May 29, 2017 Update Moj Šro ortak 15 dana na terenu. Glavni drugari 94 godište, cice na dobrovoljnom služenju. Video sam slike... Sent from my iPhone using Tapatalk
adam Posted May 29, 2017 Posted May 29, 2017 Sto bi rek'o rahmetli Bendza - "jasno mi je zasto su poceli i zene da pushtaju/zovu da sluze - takvu jeb@cinu samo zensko moze da prezivi"... ili pak ovako
Hamlet Strašni Posted May 29, 2017 Posted May 29, 2017 Ribe. Slatke Sent from my iPhone using Tapatalk
iDemo Posted May 29, 2017 Posted May 29, 2017 For the record: U moje vreme (krajem osamdesetih) su na vojnim vezbama bile vrlo fensi konjske kobasice (as in mesna preradjevina, obicno na rostilju). Ne secam se gde smo ih kupovali - al' je bilo blizu 'zbornog mesta'... Boleč valjda...
Hamlet Strašni Posted May 29, 2017 Posted May 29, 2017 Inače ceo tekst Rado ide Srbin u vojnike/ da zelene bere lovorike./ Borba njemu zabava je prava/ još milije pobediti vraga*. * vrag (arh.) neprijatelj, dušmanin
hazard Posted May 29, 2017 Posted May 29, 2017 (edited) Nikad od nas švajcarci, razočaran sam da li si ti normalan edit: svajcarski sistem podrazumeva 3 nedelje sluzenja godisnje do 35. godine - to je pakao koji ti onemogucava da imas bre normalan zivot. Masa mojih kolega ispod 35 tamo nije godisnji odmor uzimala, jer kako da postignes kada te vojska zove na 3 nedelje. I onda moj kolega, dr. nauka izenjer, ide 3 nedelje da vozi kamion (,,jebiga, kada sam prvi put 'upisao' vojsku, nisam ni gimnaziju jos zavrsio" kaze). Kakvo tracenje resursa i vremena. Edited May 29, 2017 by hazard
gospa buba Posted May 29, 2017 Posted May 29, 2017 Inače ceo tekst Rado ide Srbin u vojnike/ da zelene bere lovorike./ Borba njemu zabava je prava/ još milije pobediti vraga*. * vrag (arh.) neprijatelj, dušmanin prote vase zivkovica? inache, bije ga glas da se kasnije odrekao pesme ^_^ srecom, ne odreche se ako tebe ljubit ne smem -_-
Lord Protector Posted May 29, 2017 Posted May 29, 2017 (edited) da li si ti normalan edit: svajcarski sistem podrazumeva 3 nedelje sluzenja godisnje do 35. godine - to je pakao koji ti onemogucava da imas bre normalan zivot. Masa mojih kolega ispod 35 tamo nije godisnji odmor uzimala, jer kako da postignes kada te vojska zove na 3 nedelje. I onda moj kolega, dr. nauka izenjer, ide 3 nedelje da vozi kamion (,,jebiga, kada sam prvi put 'upisao' vojsku, nisam ni gimnaziju jos zavrsio" kaze). Kakvo tracenje resursa i vremena. Ne mora toliko često, važan je kvalitet obuke, da se vreme racionalno iskoristi. Naravno da ovde od toga neće biti ništa, jer nema ni volje ni para. Ja bih uveo obaveznu obuku i vojne vežbe i za žene, npr Gospa Buba bi bila odličan vojnik, specijalnost VBR ili artiljerija. Proračun putanje, kosi hitac i tako to :D Edited May 29, 2017 by slow
SleeperSleep Posted May 29, 2017 Posted May 29, 2017 (edited) nataknem ja tebe i tvoju ljubav prema vojsci na onu stvar (qrac). cenim da si svoju odslužio civilno ili nisi ni bio. ili to ili si lud. Edited May 29, 2017 by ikar
Lord Protector Posted May 29, 2017 Posted May 29, 2017 (edited) Prostačino, troskok Edited May 29, 2017 by slow
Recommended Posts