Moonwalker Posted October 6, 2021 Posted October 6, 2021 Nekako mi se stvorio utisak da nas u zadnje vreme masovno napustaju pametne, moralne i kreativne osobe. Losi opstaju i ostaju.
Gojko & Stojko Posted October 18, 2021 Posted October 18, 2021 Tek sad sam video na netu. Dejan Popović je bio divan čovek. Ovo iz saopštenja SANU da je bio spreman da sasluša i uputi pravu reč je upadljivo tačno. 2
salerokada Posted November 1, 2021 Posted November 1, 2021 Dve stvari. Slučajno otvorim vest o saobraćajnoj nesreći u Slovcu kod Lajkovca i u komentarima piše da je poginuli profesor ETFa, odnedavno u penziji. Zna neko o kome se radi? Druga stvar. Pre par meseci na Linkedin dobijem zahtev da dodam u kontakte profesora Miroslava Dukića. Pa mi čak stigne poruka u inbox gde me šalje svoj broj mobilnog i traži da ga pozovem! Naravno, nisam zvao, ali pitam šta je po sredi i čovek mi zatraži novac. Navodno zbog lečenja kičme. Jasno, fišing je u pitanju. No krenem da se raspitujem, zvao sam i fakultet. I saznam da je kum bivšeg kolege dobio istu poruku pre npr 2 godine, da se upecao i pozvao na taj broj. I da "ga se jedva ratosiljao". Navodno jeste u pitanju pravi Dukić a ko zna za šta žicka pare. Da li je imao neko slično iskustvo?
Friend Posted November 1, 2021 Posted November 1, 2021 Jeste Dukic. Ako se secam u pitanju je bila operacija kicme negde u inostranstvu. Organizovalo se skupljanje novca ako sam dobro cuo.
Boni Posted November 1, 2021 Posted November 1, 2021 30 minutes ago, salerokada said: Dve stvari. Slučajno otvorim vest o saobraćajnoj nesreći u Slovcu kod Lajkovca i u komentarima piše da je poginuli profesor ETFa, odnedavno u penziji. Zna neko o kome se radi? Druga stvar. Pre par meseci na Linkedin dobijem zahtev da dodam u kontakte profesora Miroslava Dukića. Pa mi čak stigne poruka u inbox gde me šalje svoj broj mobilnog i traži da ga pozovem! Naravno, nisam zvao, ali pitam šta je po sredi i čovek mi zatraži novac. Navodno zbog lečenja kičme. Jasno, fišing je u pitanju. No krenem da se raspitujem, zvao sam i fakultet. I saznam da je kum bivšeg kolege dobio istu poruku pre npr 2 godine, da se upecao i pozvao na taj broj. I da "ga se jedva ratosiljao". Navodno jeste u pitanju pravi Dukić a ko zna za šta žicka pare. Da li je imao neko slično iskustvo? Čuo sam da je poginuo Dragan Vasiljević u toj saobraćajki.
salerokada Posted November 1, 2021 Posted November 1, 2021 Da, navodna operacija kičme i "dopunjavanje fonda kroz pozajmice". I tako već makar dve godine na linkedin-u.
ObiW Posted November 1, 2021 Posted November 1, 2021 (edited) Dobro je, nisam jedini kome je Dukić tražio pare. Za mene je bila priča o “drugoj operaciju kičme”. Baš mi žao za Dejana Popovića, odličan predavač je bio. Edited November 1, 2021 by ObiW
ljuttko Posted November 2, 2021 Posted November 2, 2021 22 hours ago, Boni said: Čuo sam da je poginuo Dragan Vasiljević u toj saobraćajki. Ex, ako je to tačno baš mi žao, Vasiljevića pamtim kao dobrog asistenta i čoveka , meni je držao vežbe iz elektronike i uradio je prvu zbirku zadataka iz elektronije 1 kad je Caja napisao i knjigu. Dukić žica lovu preko LinkedIna pa on je ako se ne varam otišao u penzuju sa pozicije šefa katedre za telekomunikacije, koji vrag mu se u mozgu premetnuo
gospa buba Posted November 2, 2021 Posted November 2, 2021 (edited) 16 minutes ago, ljuttko said: Ex, ako je to tačno baš mi žao, Vasiljevića pamtim kao dobrog asistenta i čoveka , meni je držao vežbe iz elektronike i uradio je prvu zbirku zadataka iz elektronije 1 kad je Caja napisao i knjigu. Dukić žica lovu preko LinkedIna pa on je ako se ne varam otišao u penzuju sa pozicije šefa katedre za telekomunikacije, koji vrag mu se u mozgu premetnuo otishao je sa faksa u solidnom neprijateljstvu, sa katedrom a mozda i ostatkom, ne znam, pricha se tako... nije mi taj vasiljevic u pameti, a mogao je i meni da bude asistent ili neshto. ta cajina bulumenta iz podruma mi je isparila iz secanja, osim par nekih upechatljivih, ko gosn laza i onaj jedan skot, shto su ga opalili loptom uglavu na nekom fudbalu, pa bio na kratko postao dobar Edited November 2, 2021 by gospa buba
Moonwalker Posted November 2, 2021 Posted November 2, 2021 (edited) Vasiljevic je mom smeru i generaciji je predavao elektroniku. Odlican profesor i zaista dobar i normalan covek. Mnogo mi je zao , ako je tacno. Edited November 2, 2021 by Moonwalker
pt 2.0 Posted November 3, 2021 Posted November 3, 2021 16 hours ago, gospa buba said: nije mi taj vasiljevic u pameti, a mogao je i meni da bude asistent ili neshto. ta cajina bulumenta iz podruma mi je isparila iz secanja, osim par nekih upechatljivih, ko gosn laza i onaj jedan skot, shto su ga opalili loptom uglavu na nekom fudbalu, pa bio na kratko postao dobar Nisam nikad ni čula za tog čoveka. Od cele podrum-ekipe znam za Caju, Prokina, Pejovića i onog smarača Djurića. Za smrt prof Popovića sam čula 8.10. na dan njegove sahrane, od bivše koleginice koja je bila tamo i jako potrešena, mislim da su generacija…. Žao mi je, nadrealno mi je. Bio je dobar čovek.
ObiW Posted November 3, 2021 Posted November 3, 2021 18 hours ago, Moonwalker said: Vasiljevic je mom smeru i generaciji je predavao elektroniku. Odlican profesor i zaista dobar i normalan covek. Mnogo mi je zao , ako je tacno. Digitalnu elektroniku meni. Meni su oni svi posle Caje bili isti, to jest neupečatljivi. Možda je do mene, jer dok sam stigao to tog predmeta/semestra, znao sam da neću elektronikom da se bavim.
gospa buba Posted November 3, 2021 Posted November 3, 2021 Digitalnu elektroniku meni. Meni su oni svi posle Caje bili isti, to jest neupečatljivi. Možda je do mene, jer dok sam stigao to tog predmeta/semestra, znao sam da neću elektronikom da se bavim.i gore od toga, meni su oni bili od starta samo obavezno ometanje ka onome shta sam htela da uchim. ono, malo chudno za etf, al hajde da nisu bili tolko upechatljivi, ko zna shta bi mi palo na pamet sent from novi mnogo jak bubamoto.
Recommended Posts