Utvara Posted May 18, 2017 Posted May 18, 2017 (edited) Drži master predmete Osvetljenje i Energetski efikasni sistemi osvetljenja, već 20 godina. Energetika, katedra za energetske pretvarače i pogone. Edited May 18, 2017 by Utvara
manitu Posted May 18, 2017 Posted May 18, 2017 Kostic...Predavvao el.instalacije 90ih...i najpoznatiji po tome sto nikada nije imao maramicu, pa kada ga ushmrkne iz pete, ceo golubarnik ga cuje ... Inace, negde juzna pruga, po govoru, al` u najavi (sto nema veze sa poreklom) retko odvratan i nadobudan tip .
renne Posted May 21, 2017 Posted May 21, 2017 Pade mi na um, 'el se sećate onih sendviča podgrejanih u mikrotalasnoj?
Milošica Posted May 21, 2017 Posted May 21, 2017 (edited) Pitanje za programere sa ovog foruma:šta ste završili vi koji se time bavite? Edited May 21, 2017 by Milošica
Zverilla Posted May 21, 2017 Posted May 21, 2017 RTI a bavim se pisanjem mejlova i citanjem pdf.ova :) (i katkad za svoju dusu sklepam neki skript u pajtonu)
Milošica Posted May 21, 2017 Posted May 21, 2017 @renne Ne samo koji smer na etf-u,već i da vidim ima li neko sa fona,matfa...Taj RTI smer mi interesantno izgleda,ali još ne mogu da odlučim između etf a,fona,mašinstva(znam da je ovo druga vrsta programiranja u odnosu na it smerove sa ostalih fakulteta).Ima još vremena da odlučim pošto sam treća godina... @Zverilla Ne možeš naći posao ili je nešto drugo u pitanju?
Delija67 Posted May 21, 2017 Posted May 21, 2017 Ja sam zavrsio automatiku / signale i sisteme i sada se bavim programiranjem finansijskog softvera.
jms_uk Posted May 21, 2017 Posted May 21, 2017 (edited) @renne Ne samo koji smer na etf-u,već i da vidim ima li neko sa fona,matfa...Taj RTI smer mi interesantno izgleda,ali još ne mogu da odlučim između etf a,fona,mašinstva(znam da je ovo druga vrsta programiranja u odnosu na it smerove sa ostalih fakulteta).Ima još vremena da odlučim pošto sam treća godina... @Zverilla Ne možeš naći posao ili je nešto drugo u pitanju? Ne razumem se u materiju, ali da li je merodavno to sto je neko zavrsio pre 15-20 ili vise godina sa poslovima u narednih 5-10 godina? Tj. koliko se te studije tada razlikuju od danasnjih? Edited May 21, 2017 by jms_uk
iDemo Posted May 22, 2017 Posted May 22, 2017 Ne razumem se u materiju, ali da li je merodavno to sto je neko zavrsio pre 15-20 ili vise godina sa poslovima u narednih 5-10 godina? Tj. koliko se te studije tada razlikuju od danasnjih? Nisam hteo da dodajem zuto, da ne bude bash preterano naglaseno, ne?
Zverilla Posted June 4, 2017 Posted June 4, 2017 @Zverilla Ne možeš naći posao ili je nešto drugo u pitanju? samo drugi tip posla (konsultant) +iskreno sam ubedjen da svako ko zavrsi etf nadje posao (ako iole hoce da ga nadje)
gospa buba Posted June 5, 2017 Posted June 5, 2017 (edited) Pade mi na um, 'el se sećate onih sendviča podgrejanih u mikrotalasnoj? ja ne. ko je to grejao? Edited June 5, 2017 by gospa buba
pt 2.0 Posted June 5, 2017 Posted June 5, 2017 eh da, urs, pa nisam volela, nikako nije URS kao elektronika, to je jedna poezija od predmeta <3 ja sam zapravo jako volela i programiranje, i arhitekturu računara... od elektronika impulsnu i digitalnu... teoriju kola, analitičku mehaniku. sve što mi ima sistem i smisao :)
Recommended Posts