Jump to content
IGNORED

Sećanja na ETF

Aion

Recommended Posts

Posted

Ja sam upamtila da Rene i Milogled nisu nikad pali ni jedan ispit, pa sam se nadala da je Rene završio za pet godina. :D Zapravo, to je standard, 6 godina za ETF, je l tako?

Posted

+1. Nikad pao godinu, osladilo mi se pisanje diplomskog.

Posted

Ja sam upamtila da Rene i Milogled nisu nikad pali ni jedan ispit, pa sam se nadala da je Rene završio za pet godina. :D Zapravo, to je standard, 6 godina za ETF, je l tako?

Da, otegla se 96. demonstracije i diplomski, tako da je to to u stvari

Posted

+1. Nikad pao godinu, osladilo mi se pisanje diplomskog.

+1.

Posted

Ja sam pao trecu, i posle rastegao polaganje poslednja 3 ispita na dve godine kad mi je vec bio gotov i diplomski rad.

Posted

Ispasce da se hvalim ali ne da nisam pao ni jednu godinu, nego samo 3 ispita nisam dao u prvom, vec u narednom roku. Od ta tri ispita, pao samo samo na jednom, ostala dva nisam ni izlazlio u prvom roku. Naravno, na dosta ispita sam izlazio prilicno nespreman, ali sam uspevao da se provucem.

Posted (edited)

Da, otegla se 96. demonstracije i diplomski, tako da je to to u stvari

to, samo kod mene 92.

pala sam u junu celu prvu :d

onda ochistila u septembru.

posle jedva da sam neshto pada, svakako ne mnogo.

diplomski 4 mesecA. otoga sam 1 mesec delila nulom, a da ne znam :lolol:

Edited by gospa buba
Posted

diplomski 4 mesecA. otoga sam 1 mesec delila nulom, a da ne znam :lolol:

Isto i ovde (sto se deljenja nulom tice) - ja kao - da iskoristim Fortran kompajler na PCju pa udri, udri, udri (neki RyanMcFarlan ili slicno) - pa opet udri, udri i na kraju mi se smuci i odem u GF lab (da, da - i mi smo imali DEC Vax sa sve VMSom) i pustim jednom - on prodje bez da trepne... Nije to bilo deljenje s nulom nego neke komponente (Fortrana) koje je Vax pojeo™ a sa kojima je RM Fortran imao vrlo velikih problema... Deljenje sa nulom je bilo posle... :)

Posted (edited)

Isto i ovde (sto se deljenja nulom tice) - ja kao - da iskoristim Fortran kompajler na PCju pa udri, udri, udri (neki RyanMcFarlan ili slicno) - pa opet udri, udri i na kraju mi se smuci i odem u GF lab (da, da - i mi smo imali DEC Vax sa sve VMSom) i pustim jednom - on prodje bez da trepne... Nije to bilo deljenje s nulom nego neke komponente (Fortrana) koje je Vax pojeo™ a sa kojima je RM Fortran imao vrlo velikih problema... Deljenje sa nulom je bilo posle... :)

matrichne opracije i deljenje nulom kad je u SI jednicama. kad shvatila i povadila konstante napred, leglo ko budali :lolol:

e znash da mi se povampirio fortran ovog meseca? vracam se kuci izgleda :d

posle se pokazlo da mi vecina problema koja ima temelj u fizichkoj realnosti ima pre ili kasnije neshto shto se kod mashine svede na deljenje nulom <_<

Edited by gospa buba
Posted

Ja nikad nisam ni odlazio od kuće - nego - šta god mi treba za šloseraj - "daj da isprogramiramo to u Fortranu", što bi rek'o kolega Miško "ja to, bre, na petoparcu (fortran) mogu da ti isprogramiram a ti se tu mučiš (sp nekim drugim fensijim jezikom"...

Sent from my GT-I9305 using Tapatalk

Posted (edited)

na kraju ispada da je tako :)

maternji :d

Edited by gospa buba
Posted

na kraju ispada da je tako :)

maternji :d

Što kažu lingvisti - na kom jeziku razmišljaš, ne?

Ja sam k'o omladinac pisao programe bez algoritma - ono - ko prvi reši da ispiše na tabli - pa tras! pa READ, FORMAT etc. Onda bi me "profa" stavljao na muke - morao sam i algoritamsku šemu da napravim po tom napisanom programu... Muke hisusove... ????????????

Posted

daa. ne pravim algoritam od ne pamtim...

Posted

daa. ne pravim algoritam od ne pamtim...

Ja ovo nisam pravio u III srednje - za one tipske probleme (fortrqn, programiranje) - pola ocene da izgubiš ako ne nacrtaš algoritam...

A fakat je viška, ne? ????????????

Posted

Nego, dok čekam voz, i dok smo kod padavina - ja sam obično padao na usmenom usmenom - gde je nešto imalo da se deklamuje - ono "ako i samo ako, za svako x...". Ja sam mislio da sam to odradio u srednjoj... s druge strane padavine na pismenom - najjača (k'o dulek) na Regulaciji reka - gde je sve "na oko" bilo ispravno, korektno i metodološki smisleno - samo sam negde o početka povukao spec gustinu vode umesto šljunka - i svi rezultati 2.7 puta manji... kaže asistent/docent Piško - "ne mogu nikako da ti dam 6 za ovo"... ????????????