Jump to content
IGNORED

Azra, Stulic, Petar Petrovic i tako to

אַף אֶחָד

Recommended Posts

Posted

Klinicko ludilo, kako reče. Realno, nikad nije bio sasvim čist sa glavom, a sa godinama i odredjenim porazom se potpuno rastočio. Genije, jbg.

poslao

• 2 years later...
Posted

Ljudi šta je ovo, u 2019. ne može skoro ništa od originalnog Džonija da se nađe na YT! Jel' to on i dalje vodi krstaške ratove protiv diskografskih kuća, a kao kolateralnu štetu aktivno sebe briše iz istorije? Prislušao mi se na brzinu Pit i to je Amerika, kad ono nema, samo neke obrade i koncerti. Uvrnuto skroz...  

Posted
8 minutes ago, peralozac said:

Ljudi šta je ovo, u 2019. ne može skoro ništa od originalnog Džonija da se nađe na YT! Jel' to on i dalje vodi krstaške ratove protiv diskografskih kuća, a kao kolateralnu štetu aktivno sebe briše iz istorije? Prislušao mi se na brzinu Pit i to je Amerika, kad ono nema, samo neke obrade i koncerti. Uvrnuto skroz...  

Imas Prljavog inspektora Blazu, sta bi ti¿

Posted
Do njega je
Posted
23 minutes ago, peralozac said:

Imam ja na nekom flesu Azrinu diskografiju, ako iskopam fles mogu negde da okacim :D

Posted

Imam i ja, ali to će sa mnom i tobom izumreti, klaud je večan :) 

Posted

Ne da Dzoni :D Tako da ostaje ilegalna do daljnjeg. 

Posted

Cesto razmisljam sta ce biti kad se preseli u vjecna lovista. Hoce li pasti ta zabrana ili ce, lud kakav je, ostaviti to jos 70 god :)

Posted

Nakon 70 god od smrti autora sve se smije koristiti

Posted

Ако не продуже још...

Posted
58 minutes ago, kipo said:

Nakon 70 god od smrti autora sve se smije koristiti

ok, tada ćemo se baš naslušati :D

Posted

:laugh:

Posted

BIlo bi neke pravde da to ostane zakatančeno 700 godina ako se baš bude zainatio. Nema nikakvih novosti, jel? Nema pasoša, dogovora, ugovora...ničega?

Posted

Pa jest jedan blagi paradoks. Imam utisak da odsustvom njegovih djela uopste ne gubi na popularnosti, cemu sigurno doprinosi i taj kultni veo koji ga, upravo zbog nedokucivosti, obavija. Mladi koji slusaju cecu i ove budale svakako nisu kategorija ljudi koji gube, a kako vidim po svirkama i komentarima ova druga polovina ipak zna pjesme i pronalazi albume.